- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
virkir
veterán
válasz Zalaym #147796 üzenetére
Annyiért baromi drága, egy-két hete még 300 alatt voltak sokgaris jobbfajták itt az aprón.
Könyörgöm miért nem lehet értelmes kompromisszumot kötni, ha már ennyire létkérdés a játék?
Veszel egy 1070-et esetleg egy ti-t ha felbukkan a 144Hz-et lekorlátozod, vagy a ultraszupermegahighba játszol és a végén buksz max 50-70k-t ha eladod fél egy éven belül, míg a 350k-s 2080-on meg 100-150-et.
Mit ahogy KAMELOT is írja, most valami szükség olcsóval kihúzni.[ Szerkesztve ]
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Televan74
nagyúr
válasz Pkc83 #147803 üzenetére
Csak a kártya lesz annyi! De neki megéri.
Mondjuk egy használt kártyáért ennyi pénzt nem adnák ki, de hát ez mindenkinek a személyes dolga.
Én pl. kihasználtam a bányászat felpörgését. +5000 Ft -ot fizettem a 5700 -ról 2070S -re való váltásért.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
TheNewDawn
addikt
válasz Zalaym #147796 üzenetére
Az hagyján hogy fél év múlva mi lesz, de alig pár hónapja mi volt, amikor tömegesen lettem még lehülyézve azért, mert következetesen kiálltam amellett, hogy talán nem kéne elszórni 150-160 ért a 2070S/2080 akat meg 200 alatt a 2080S eket. Legalábbis addig, amíg valaki nem vette meg az újat. Akkor jöttek itt tucatjával sokan hogy mekkora hülye vagyok, hát jön az új generáció, szóval SOS szabadulni kell a régi kártyáktól pánikszerűen, meg se várva az újat, mert amint kijönnek , nemsokára 100 at se fognak érni
Apropó, tényleg, azóta tök kíváncsi lennék mi lett azokkal, vajon kártya nélkül vannak 3-4 hónapja, vagy vettek helyette 3X annyiért +300 ból egy ugyanannyit tudó kártyát
Mert ez az igazi rá....ás , nem az amit te csinálsz, a te helyzeted teljesen érthető, abszolút nem éri meg várnod, mert ki tudja meddig kellene.Mondjuk egyet én is bánok, hogy nem csaptam le az aprón az akkoriban alig 100 fölött menő 2060 Super egyikére, most kaphatnám érte a 3X át, miközben simán elvagyok az 580 al.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
-
kolopele
nagyúr
válasz BerserkGuts #147781 üzenetére
Megvárom a 3080 Ti - t, majd azt megveszem, nem dőlök a kardomba amíg a 2080 Ti - t kell használom.
arcitec: Egyszer már vettem 3090 - et még az elején, csak hát..........[ Szerkesztve ]
-
Semin
senior tag
válasz barabasb #147750 üzenetére
Leszögezném hogy nem az a célom hogy bárkit hergeljek, csupán a gondolataim írom ki magamból.
Amikor 12.07-én megvettem 209k-ért a 3060ti-om hasonló okból, akkor is fejtegette vagy 10-15 emberke épp, hogy most nem éri meg venni, mert minden 2080 super/ti ára most esik majd be a padló alá. Kutyának se kell a kártya, meg ő a 2070Supert is 120k-ért vette nehogy már!! Mindenki mekkora "Lúúúzer" aki 150k-tól többet ad a 3060ti-ért.Akkor kifejtettem, hogy köszi, de én most szeretnék CP2077-el játszani nem jövőre, igen tudom ez feláras, de elkönyveltem/bevállaltam. Nem is tudtam mekkora mázlim lesz.
Senki nem lát a jövőbe, mindenki próbál racionális döntéseket hozni.
(anyagi dolgoktól függetlenül). Az, hogy mi mennyit ér, pedig a piac dönti el.
Nem tudsz kártyát venni, ezért mérges vagy arra aki tud? ... Lamborghinit se...
(pedig egykor olcsón is lehetett kapni ).Szerk: Tehát ha neked megéri vedd, ha nem ne vedd. Veszekedni kár.
[ Szerkesztve ]
-
Ferke77
aktív tag
válasz BerserkGuts #147777 üzenetére
Nem tartok én baleknak senkit, mert rossz ár/érték arányban vásárol. Nincs jogom túrkálni a pénztárcájukban. Csupán a kettős mércére hívtam fel a figyelmét, illetve a stílusra amit megengedett magának. A vagyoni jólét nem értem miért párosul gőggel (a többi jelzőt a fantáziára bízom)...
A szerénység, alázat és empátia stb. ma már kiment a divatból.
Ez a véleményem a másik oldalra is áll, akik "sznobnak" titulálják ok nélkül azt, aki tehetősebb anyagilag, de nem hivalkodik vele. -
törölt tag
Egy ideje figyelemmel kísérem az itt kialakult csatákat, hol egyik oldal hozzászólásásval, hol másikéval kell egyetértenem...
Igazából mindkét oldal ostobán a saját igazát próbálja bizonygatni, meg sem próbál a másik szemszögéből gondolkodni!Egy apró megjegyzés még:
Jelenleg a benzin 410 Ft/liter, gondolom senki nem vesz, hiszen jócskán túl van árazva... -
-
Hzsolt11
tag
Sziasztok
Tudnátok segíteni hogy hol tudok mostanában normális áron venni 3070-es kártyát ?
Válaszokat előre is köszönöm szépen -
veterán
Normális áron...Jó vicc
-
Hegyirabló
veterán
válasz #21346560 #147815 üzenetére
Nem gondolom, hogy azzal az oldallal van a gond, amelyik azt mondja, hogy "- Megveszem, mert keményen megdolgoztam az áráért.", sokkal inkább azt gondolom, hogy azzal az oldallal van gond, aki azt mondja, "- Hogy mered megvenni, nem látod, hogy nekem nem telik rá?".
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
TheNewDawn
addikt
válasz Hegyirabló #147825 üzenetére
Illetve a legnagyobb baj azzal van, aki csak feketét és fehéret képes látni, köztest nem, és oldakakban meg végletekben gondolkozik, ennek következtében ilyen bődületes marhaságokat gyárt hozzászólás gyanánt
-
Pkc83
őstag
válasz Hegyirabló #147825 üzenetére
Szerintem ezt picit rosszul látod,ahogy mások is.
Itt szerintem sokan akik nem ajánlják jelenleg a vga vásárlást nem
azért teszik mert nekik/nekünk nem telik rá.
Egyszerüen hosszú távon mindenkinek az lenne az érdeke ,hogy ennyiért
ne kelljen senkinek sem,mert ha ez így folytatódik akkor nem lesz itt semmiféle
árcsökkenés és az senkinek sem jó,még azoknak sem akiknek annyira nem számít
az ára.Én például nem érzem rosszul magam attól ,hogy másnak éppen 3080-a van.
Pesze biztos van kivétel de talán nem az irigyek vannak többen. -
Hegyirabló
veterán
válasz Pkc83 #147827 üzenetére
Nem is azokról írok, akik racionális okokból, a kényszer terhe nélkül kivárnak. Hanem azokról, akikről süt a szomszéd tehene effektus. Szerencsére nagyon kevesen vagyunk itt ilyenek. A többség elfogadja a helyzetet.
Szerk: Egyébként meg ha nem lesz árcsökkenés, akkor majd azt a helyzetet is el kell fogadni. Az óbégatók mit fognak akkor csinálni? Bankot rabolnak VGA-ért? Eladják a veséjüket? Vagy a seggüket fogják árulni a rákospalotai szemétégető mögött?
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
TheNewDawn
addikt
válasz Pkc83 #147827 üzenetére
Ennyi, full hidegen hagy ha valaki 1 millióért is megveszi a 3090 et, sőt, biztosan lennének sokan akik 4-5 millióért is megvennék, mert nekik ez presztízskérdés és hát ha telik rá, akkor ő dolguk hogy mire költik a pénzüket. Amíg nem tőlem lopta, mint néhány politikus, hanem megdolgozott érte, addig nekem miért lenne ez rossz ?
Viszont tökéletesen megértem azokat is, akiknek mondjuk 50, 100 vagy 150 vagy 200 ezrük lenne egy kártyára, és ők is ugyanolyan keményen megdolgoztak érte, csak korukból vagy szakmájukból adódóan így hogy 3X annyiért kéne megtelni, már nem telik rá.
Meg azokat is, akiknek telne ha nagyon akarnák, de úgy gondolják hogy ennyit már nem ér meg nekik a dolog , és akkor már inkább elköltik ezt a pénz más dologra, ami nagyobb örömöt/hasznot hoz számukra.
-
Pkc83
őstag
válasz Hegyirabló #147828 üzenetére
Ha nem változik majd a helyzet akkor akiknek helyén van az
értékrendjük azok játékra vesznek egy konzolt. Minden másra jó az IGP is. -
Pkc83
őstag
válasz TheNewDawn #147829 üzenetére
+1
Én talán a harmadik csoportba tartozom viszont nekem az ingerküszöböm
200k-nál van. Annál többet nem adok vga-ért akkor se ha 100000+ fps-t tol ki
magából.
Ahogy írod én is mindenkit megértek aki mégis megveszi de ettől még nem
ajánlom. És ez részemről nem irigység csak simán közös érdek (lenne). -
Ferke77
aktív tag
válasz TheNewDawn #147829 üzenetére
+1
végre egy racionális és nem kevésbé empatikus összefoglaló a jelenelgi helyzetről
-
KAMELOT
titán
Úgy néz ki, hogy lassan vége, mert már Bill Géj ijesztgeti az embereket, hogy a BTC veszélyes befektetés. Már eleget loptak ezek szerint a Maszkal együtt.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Brekkk
senior tag
válasz KAMELOT #147833 üzenetére
Dehogy is, épp ellenkezőleg rájött, hogy van ebben pénz. Bill készíti a saját verzióját a digitális pénznek.
Kicsit sebezhető lesz, néha majd általános védelmi hibával leáll, meg lesz egy kis adatvesztés, és 3-4 évente jön majd belőle az új verzió.
Amihez természetesen új gyűjtő-wallet is kell majd. De csakis a saját biztonságunk érdekében. -
milan08
friss újonc
Szerintetek megér 240-et az új 3060 Ventus?
-
-
killbull
aktív tag
Egy kis röhögni való estére!
[link] SAPPHIRE Radeon RX 550 Pulse 4GB 111 720 Ft
Egyébként 32 000 Ft a normál ára!
-
-
Pkc83
őstag
válasz milan08 #147840 üzenetére
Szivesen. Oké ahogy gondolod viszont ha arra vársz ,hogy lejjebb megy az
ára akkor az nem valószínü mostanában.
Az 540-hez képest a 240 még nem is rossz. De félre ne érts nem rá beszélni
akarlak csak nem akarom,hogy egy vélemény miatt esetleg lemaradj róla.
Ki tudja lehet ,hogy mostanában az még best buy!? -
BerserkGuts
őstag
Nyilván van egy értelmes határ amit kiad minden normális ember de az ember hülyesége viszont határtalan tud lenni na meg a kapzsisága .
Idáig 1000$ körül volt a csúcs most 3000$ erre azt mondani hát most ez van drágult kicsit nem baj de majd ugyanezek az emberek ha 10.000$ lesz akkor is ezt fogják skandálni hát ilyen a piac így jártál akkor is mindenki bólogatni fog mert ilyen piac ez teljesen normális aztán így simán ellehet jutni 100.000$-ig is ki állíthat meg
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
kolopele
nagyúr
Csak ott tart még mindig pár ember miatt ez a topik, hogy ki mennyire hülye ha ennyit meg ennyit rászán egy kártyára. Szánalom már nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest