Hirdetés
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
Az elkövetkező egy évre szeretnék kártyát választani FHD felbontásra,de nem tudok dönteni.
1. MSI 390X gaming? -új,jó áron.
2. Gigabyte GTX980 G1? -használt,jó áron,garival.Gondolom elég lenne egy évig a GTX980 is. -Might & Magic Heroes 7, Assassin's Creed Sydicate, Xcom 2, Nedd For Speed, Rise of Tomb Raider.
A szívem mélyén AMD -s vagyok, de fönt az eszem mást mond.
Előre is köszönöm a tanácsokat.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz koxminator #72399 üzenetére
Szerintem vállalható a GTX 960 4GB és a procid is elég hozzá.Egy 380 4GB is alternatíva lehet.
(#72400) Renato1993 7850(2GB) ha kapsz még garisat,vagy a 270 ami ugyan az mint a 7850. És még a 370 is.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Nagyából tudom hogy mit szeretnék az öcskösnek. PhenomII 955(3,2Ghz) CPU mellé melyik lenne a jobb a 7870 vagy 7950(ez már érzésem szerint egy kicsit overkill lenne)?
Egy 7770 -est váltana.
-
Televan74
nagyúr
válasz 4264adam #72687 üzenetére
Akkor a 750Ti talán jobb lenne?
(#72691) 4264adam Akkor már vennék bele egy FX6300 -t is.Vagy maradna B variáns,hagyom a gépét a francba netezni jó lesz neki, és jövőre veszek egy PS4 -et neki.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Köszönöm a válaszokat! Még rágódok rajta karácsonyig...
-
Televan74
nagyúr
válasz Ben.93 #110396 üzenetére
35.000 Ft -ért felejts el a 1440p -s felbontást. Amúgy ezen az áron kapható SAPPHIRE Radeon RX 550 Pulse 2GB.30.000 Ft ért GT1030 van ami multimédiára való és nem játékra.
-
Televan74
nagyúr
Engem nem izgat a 4K desktopon,max konzolon tudom majd elképzelni,4K TV -n 3-4 méterről játszva.De ez még számomra a jövő.
Jó lenne ha minkét oldalon érkezne valami erősebb,legkésőbb jövőre,ugyanis a RX580 -ból is kifogy majd a szufla.1-2 éven belül egyre több olyan játék lesz,amit csak médium részletességgel fog meghajtani 1080p -ben.Élsimítást már a szemem is elvégzi játék alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz TheNewDawn #110561 üzenetére
Hogy lehetsz ilyen ünnep rontó. Mindenki azt várja a 1180 -tól hogy gyorsabb legyen a 1080Ti -nél és jóval olcsóbb legyen.
[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
válasz Szabikaa20 #114002 üzenetére
-
Televan74
nagyúr
válasz Szabikaa20 #114004 üzenetére
Hát mivel neked már megvan a GPU amit választottál,akkor inkább a saját topikját ajánlom GTX1060. Ott jobban tudnak segíteni a megfelelő modell kiválasztásában. Nekem anno MSI GAMING X GTX1060 volt, na az volt egy csöndes és jó hőfokokkal rendelkező kártya.
-
Televan74
nagyúr
válasz BerserkGuts #128393 üzenetére
Elárulom ez jövőre is így lesz.
-
Televan74
nagyúr
válasz koko52 #147490 üzenetére
Sok ember megrekedt a 160.000 Ft -os vga és a 80.000 Ft -os konzol áránál.
Pedig nagyon látszik hogy ma a bányászat nélkül is 200.000 Ft egy jó közép kategóriás kártya. Ami valamikor 80.000 - 90.000 Ft körül meg lehetett kapni.
-
Televan74
nagyúr
válasz VGNGR #147505 üzenetére
Használt piacon van, csak meg lehet nézni milyen árakon!
Most akinek nem sürgős nem vegyen kártyát. És vigyázzon arra amilye van, mert garanciába is csak pénzt kaphat vissza az ember. Abból meg nem fog új kártyát venni egy darabig.
-
Televan74
nagyúr
válasz Pécsi gyerek #147599 üzenetére
Mitől lenne erősebb? Picivel több és esetleg gyorsabb memória nem feltétlenül jön ki játékok alatt, ha csak 192bit memória sávszél van mellette.
-
Televan74
nagyúr
Néztem Linus 3060 -as bemutatóját és nem lenne rossz kártya. De neki is azt mondták(nem hivatalosan) a Kanadai kereskedők, hogy nem tudnak készlet információval szolgálni.
Utána elolvastam még egy Angol tesztet is, ott hasonló volt a vélemény. A kártya jó, csak az elérhetőség és az ár a kérdéses.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz giornalista #147655 üzenetére
140.000 Ft a maximum amit érne a RTX 3060 -as!
-
Televan74
nagyúr
válasz BerserkGuts #147657 üzenetére
Nem is azoknak ajánlott a csere. Hanem akik GTX1060 esetleg RX580 -as kártyáról váltanának. Már ha lehetne kapni.
-
Televan74
nagyúr
válasz arcitec #147711 üzenetére
És mi van ha garanciába vissza kellene küldeni a 1660S -t. Akkor mit vásárolnál?
Nálam is teszi a 2070S a dolgát. De azért én még egy lábat meghagyok, ami a PS5 előrendelésem, remélem nyár elejére meg is kapom.
Nem tudni mit hoz a bizonytalan jövő. Esetleges bányaomlás után előszőr a használt piac tele lesz videókártyákkal, utána 1-2 hónap és a boltok is újakkal.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz Pkc83 #147803 üzenetére
Csak a kártya lesz annyi! De neki megéri.
Mondjuk egy használt kártyáért ennyi pénzt nem adnák ki, de hát ez mindenkinek a személyes dolga.
Én pl. kihasználtam a bányászat felpörgését. +5000 Ft -ot fizettem a 5700 -ról 2070S -re való váltásért.[ Szerkesztve ]
-
Televan74
nagyúr
Átírhatjuk a topik címét! Hol és milyen összegért kapok videókártyát? -ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest