Hirdetés
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz Televan74 #72321 üzenetére
wolf033 köszi, lehet csak rosszul írtam be a gépösszerakónak és csak az asus-t tudta kidobni.
Igazából az érdekelne hogy mennyivel ad többet az x-es és egyébként az asus márjákú megbízható-e vagy ha nem akkor van-e tuti befutó márka/kiadó nem tudom hogy hívják itt ezt amd nem létfontosság, csak a milyen gépet topikban ezt az ajánlást kaptam.
Próbálnám minimalizálni a konfig árát, hátha belefér egy 1ms 144hz monitor is mellé, de egyelőre az alapkérdésem lenne a fő, hogy a konfigba egyrészről jó-e a videókártya, és kielégítő teljesítményt tud e nyújtani régebbi játékok streameléséhez (régebbi alatt nem gta5 ultra-hd-t értek, tudom jól hogy 200k ért nem fogok mindenre képes gépet kapni, de játékra szeretném használni).kösz!
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
koxminator
senior tag
válasz Televan74 #72398 üzenetére
Köszi, Neked is 4264adam. A 390-ekkel tisztában vagyok, ott az MSI lenne az első, majd a Sapphire, Giga nem. Viszont elsősorban egy 4Gb-os 960 érdekelne, ezt mennyire érné meg? Lehet, hogy tényleg 1 év múlva lecserélném. Mennyire hajtaná ki ez a proci? Vagy használ valaki ilyen i5 2500k-val valaki 960-ast?
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
sakal83
addikt
válasz Televan74 #147493 üzenetére
Az lehet hogy leragadtak árban egyesek, de egy 3060Ti (értsd gtx1060/2060/2060s utód) 160-180k között nyitott, és most 400k de bízzunk abban, hogy helyreáll majd a piac. A CPU terén is van jó vétel a 10400F személyében 45k-ért, ami valljuk be kb bestbuy több, mint egy évtized óta
Egyértelműen a bányászok lövik egekbe az árat, ami ilyen hozamokkal teljes mértékben érthető. Pénzügyileg még a mai árak X3-4 is beleférne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Televan74 #147627 üzenetére
Így van.
A gtx 1650S karimnál jóval erősebb tehát nekem opció lenne és az általad írt árazás mellett be is ruháznék rá azonnal, de egyrészt kapni se lehet hiába jelenik meg hivatalosan másrészt a 329 dolláros gyartói árra nalunk simán mégegyszer ennyi rájön az adóterhek, áfa, vám, stb és természetesen a brutalis árrés miatt.180 ezreket írnak néhány cikkben várható kezdő magyar árként de szerintem még annal is többe fog kerülni. -
-
csibe1
addikt
válasz Televan74 #148027 üzenetére
Az 1660 Super kártyáknak is jó ára lett.
Tavaly november elején még 88-90 körül mentek a Colorful, Gigabyte, MSI, Palit, Gainward, ASUS kártyák 3 év garival, ha jól emlékszem.
Most elég drágaság lett mindegyik." Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "
-
nagyúr
válasz Televan74 #148340 üzenetére
Szép teszt-szép teszt, de csőlátású mint a DOS.
Az 5600X rögtön elhúzna a 3600-tól, ha nem egy közepes VGA lenne mellettük, még egy 1080 Ti-vel is lenne különbség.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest