- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Yettel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Aktív témák
-
A-l-i-e-N
aktív tag
válasz Alister71 #2700 üzenetére
Innen szedtem Sapphire-s bioszt.
Meg ez már szar, sztem jobban nem lehet elbaxni.. :SSzerk:
Most kaptam vissza egy ilyeb PH-s "vga" javítótól, és ez lett.. Ennél jobb állapotban volt.
Bioszt cselt + 2 ellenállást, és nála 2 gépnél jo volt. Nálam 2 gépnél nem.
De köszi, infozom[ Szerkesztve ]
-
Furkó_úr
tag
válasz RootRulez #2703 üzenetére
Azért még GIGABYTE 4850 is jó árban van.Szerintem. +2200Ft, de jobban megéri.
-
RootRulez
félisten
22-ért tényleg jó.
═════════════════════════════════════════
-
Furkó_úr
tag
válasz RootRulez #2706 üzenetére
Remélem ebben nem fogják elcsalni a Shader órajelet Gigabyte-nál. VTX3D oldalán 1986MHZ van feltüntetve mint effektív sebesség, közben meg 1400 mikor megkaptam....
Majd kiderül. Mindkettőn van HDMI kimenet (habár Ipon oldalán úgy van feltüntetve hogy nincs, megkérdeztem tőlük, azt írták van), DVI-I szal gond nem lehet. Bízok Gigabyte-ban
23-24"-os FullHD-s moncsicsit remélem szeretni fogja, jövő héten veszem meg, nem akarok én maxon játszani, inkább 3DMax-ozni, ezért nem is vettem nagyobbat.
Valamint 4850 1GB VS 4850 512MB.
+9k-ért nem éri megvenni sztem 1GB-os karit.
[ Szerkesztve ]
-
KukkSteve
senior tag
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Galaxy 9500GT 512Mb DDR3-as karit.
Megéri venni vagy esetleg mást inkább?
Nagyon szűkös a keretem,igazából,csak amiatt kell,hogy 1024-ben elmenjen néhány game és hogy a tuningot ne akadályozza az IGP használata.Köszönöm a választ!
Üdv, Balázs
-
Alister71
nagyúr
válasz Furkó_úr #2713 üzenetére
Nem azért mert te vagy hülye, csak ilyet szerintem még senki nem látott itt!!!!!!!!!!!!!! A rothadás jöjjön rá az ilyen gyártóra. Azonnal küld vissza és anyázd le őket. Fú bakker milyen levelet írnék, belegondolni se merek.
gooool: szerintem annak az árából lehet találni 4670-et is. Sokkal jobb választás.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Szigetlakó
csendes tag
Sziasztok !
Eladó : Gainward GTX 260 1792mb 448 bit ddr dx 10 Dual dvi HDMI twin Fz ...stb
35 Huf .
-
KukkSteve
senior tag
válasz Furkó_úr #2713 üzenetére
Aztaaaaaaaaaaaaa B*sszameg...ez tényleg durva...
Hát nekem is lenne hozzájuk 1-2 keresetlen szavam!
Mondjuk én tuti hogy azt mondanám, hogy amennyivel a 4850 órajele kevesebb volt az eredetihez képest, a következő karié annyival legyen több, szal egy 4870-et kérnék kb a kellemetlenségekért...A számom az adatlapomon. ;)
-
Furkó_úr
tag
válasz Alister71 #2715 üzenetére
Hát ezaz Nem akarok nagyon anyázni, mert Ipon-ba járok nagyon régóta, max majd elmondom a srácoknak hogy nagyon gyorsan szüntessék meg ezt a gyártót a termékpalettájukból, mert eléggé gáz. Sajnos ha valaki nem ért hozzá (bár én sem annyira) nagyon beszívja,s ők ebből élnek....Picit tegnap bevörösödtem, nem tudom hogy az ideg, vagy az influenza miatt....Kicsit eszembe jutott egy 5 betűs piros-kék-fehér színekben pompázó bevásárlóhálózat neve....Mintha ők is csinálnának hasonló dolgokat... Végülis valamilyen szinten mindenki a hülyékből él....
Sajna van ilyen... Bár igazából tényleg próba miatt vettem meg, kíváncsi voltam mit tud ez a kártya Hát ezt Még szerencse hogy van ez a 3 napos csere-bere
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
-
-
KukkSteve
senior tag
Ahogy érzed, én csak mondtam hogy ez is egy járható út, és jóval jobb mint a 95GT.
De nekem aztán mind1 hogy melyiket veszed, te ismered magad, te tudod hogy mennyit használsz ki.
Ki tudja lehet hogy nemsokára megőrülsz valami újabb játékért, és már kevés lesz a 95GT[ Szerkesztve ]
A számom az adatlapomon. ;)
-
gooool
őstag
válasz KukkSteve #2739 üzenetére
Persze,tudom,hogy sokkal jobb,de a költségvetés szűkös,de némi javulásra meg szükségem van.
Mivel csakis hétvégén vagyok itthon(kollégium rulz),így nem sokat játszok,volt nemrég 4830-am,de túladtam rajta,mert 1024-re fölöslegesen erős volt,ráadásul alig gameltem vele.Üdv, Balázs
-
Vasinger!
nagyúr
Lassacskán már érik az új VGA vétele, pedig nekem ez is megfelelne, csak bedöglött a vrm rajta, bár egy játékokban nem mutatkozik meg, csak nagyon ritkán némelyik játékban.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mennyire elterjedtek a display portos VGA-k? Most főleg ATI fronton érdekelne a dolog. Itt most nem az eyefinity-re gondolok, mert az gondolom sokkal drágább, csak sima VGA-ra.
6k szériákon már szabvány lesz?
-
KukkSteve
senior tag
Jaja értelek...sajna én is még a kolis történetben vagyok, szal nekem is felesleges lenne a cucc, de ennek ellenére jópár erős vgam van, mert ha nem lenne akkor úgyis egyfolytában játszani szeretnék és vga nélkül nehéz lenne...most marad nekem is a hétvégi game.
AZ újabb üdvöském :Ez már remélem hogy marad...
Vasinger!:
Van néhány karinak a 4xxxes szériából is display portja, csak szerintem ki kell fogni.
Valószínűleg a 6xxxes szériában is kártya ill. gyártó függvénye lesz. De lehet valaki rácáfol a kijelentésemreA számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
Huhh nekem is ki kellett várnom, nem minden utcasarkon mászkál egy ilyen..., és sajna megvan az ára is.
De nekem is egy álmom teljesült vele. Tudom nem egy nagy kari, meg hasonlók, de valamiért mégis nagyon közel áll hozzám.
Szerencsére ez még egy garis példány, szóval majdnem a legjobb esetet fogtam ki vele.
Majd ha esetleg eladom, akkor szólok , bár szerintem ez kb május végéig nem lesz esedékes.A számom az adatlapomon. ;)
-
KukkSteve
senior tag
Értem...teljesítményben nekem is jó a suli végéig, aztán beindulok egy 5850re Addigra úgyis lemegy az ára kb 40kra vagy még lejjebb.
Egy táp nekem is elkélne, mert egy kis GPS400al nyomatom, bár még bajom (koppkoppkopp) nem volt vele, pedig megkajált már pár 8800GTXet, meg 4870et ez a 4850 gyerekjáték lesz neki.
Ha vége a sulinak, akkor eladom majd neked, ha igényt tartasz rá gondold meg.
Üdv.A számom az adatlapomon. ;)
-
Szigetlakó
csendes tag
ddr3 ha már ilyen szépen kérted géniusz
-
Szigetlakó
csendes tag
egyék elírtam azért nem volt ott
-
Szigetlakó
csendes tag
egyébként
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs