- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gizmoboy
csendes tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy még idén veszek egy LCD TV-t, de lehet, hogy addig még hónapok telnek el, ezért gondolkozom egy alternatíván. Laptopot használok dokkolóval, úgyhogy belső kártya kizárva. Az alábbiak közül melyiket választanátok a helyemben, illetve melyiket biztosan nem?
Gigabyte GT-U7000-RH
Gigabyte GT-U7200
Leadtek DTV Dongle Gold
AVerMedia AVerTV Volar Black HD
Asus MyCinema U3100
AVerMedia AVerTV DVB-T Volar XElőre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
Balinov
titán
válasz jookomak #6902 üzenetére
ha analog, akkor en leadtek Globalt, vagy valamelyik analog, de felfrissitett Leadtek modellt valasztanek. Ha meg eljo a digitalis era, ugyis megno a valasztek tunerek teren is, remelhetoleg letisztult funkciokkal, szabvanyokkal
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Tomi850
csendes tag
Skystar 2 a jó kártya! Nekem 1éve van meg de már félév útán visszahozta az árát.
-
the_cult
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,a t-home-os digitális vevőkészülékem van (adb 5800s) és ehhez keresek valami tv-tuner kártyát,létezik hozzá?előre is thx az esetleges segítségért!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mindegyikre létezik megoldás. A mai átlag tunerek (természetesen az Asus-ok esetén nem) rendelkeznek kompozit, S-Video és YPbPr bemenetekkel. A legelső kinyerhető a SCART-ból, az utolsó meg egyértelmű.
A HDMI már egy másik téma, de 50k körül már lehet venni HDMI bemenetes digitalizálókártyát...
Szóval egy akármilyen olcsó analog tuner megteszi, de a komponens bemenet jobb minőséget prognosztizál. Akár egy Leadtek PxTV1200 is elég (~11k)
-
Exfury
tag
üdvözletem fórumlakó-társak olyan dilemmám van hogy a UPC csak egy ilyen mediaboxot tudott adni és mivel egy másiknak borsos ára lenne ezért szeretnék egy olyan TV tunert venni amivel tudom a digitális csatornákat is fogni a szobámban mit tudnátok ajánlani ?
üdv Exfury -
horvathpeter
aktív tag
Hello mindenki! Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tv kártyáa vásárlásra szántam el magam csak nem igazán értek ezekhez és ebben szeretném segítségeteket kérni! Igazából nem nagyon drágára gondoltam olyan 10-12 körül ami jó is! És még annyi, hogy Win7-et használok nem tudom vannak-e már ilyen karik! Előre is köszi!
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
Mokefic
csendes tag
Sziasztok! Minap vettem egy ASUS MyCinema-P7131-et. Lassan be lesz kötve az új tv az albiba és gondoltam legyen már nekem is min néznem... Kaptam a dobozban egy PowerCinema telepítőt, viszont nem tudom felrakni vmi iKernel.exe problémát okoz. Van vkinek 5lete h ezt hogyan lehet megoldani? Thx
-
Mokefic
csendes tag
válasz Mokefic #6911 üzenetére
Na, gyors találtam is megoldást (úgy néz ki elhamarkodottan írtam ide):
This issue may occur if one or more of the following files are missing from the Windows\System32 folder:* Stdole32.tlb
* Stdole2.tlb
* Stdole.tlb
To resolve this issue, expand the appropriate file from the Windows XP CD:1. Click Start, click Run, and then type CMD. Click OK.
2. To change to the root folder of drive C, type cd\, and then press ENTER.
3. Insert the Windows XP CD, type Expand cd_drive_letter:\i386\filename.tl_ drive:\Windows\system32\filename.tlb, and then press ENTER, where filename is the name of the file that you want to expand and drive is the letter of the drive where Windows is installed. -
horvathpeter
aktív tag
Valakinek esetleg valami tapasztalata erről? Katt
-
PNP
őstag
TV tunert vennék, rögzítés, digitalizálás nem fontos. Vagy digitális vagy hibrid kéne, földi sugárzású ingyenesen elérhető adókon túl másra nem vágyom, arra se nagyon, de néha egy hiradót megnéznék jó minőségben. Lehet belső.
Kösz! -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tunert öcsémnek ami képes digitális és analóg adás vételére is.
Nem kell a csúcs, de valami jobb fajtát szeretnék, nem tudom milyen árban mennek mert egyáltalán nem ismerem ezeket a kártyákat.Vagy egyáltalán egy jó kártyát mondjatok mert a digitális még nincs is rendesen kiépítve, ahhoz van már egyáltalán "rendes" tuner?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
PNP
őstag
válasz #65675776 #6919 üzenetére
Szabadság hegyi adótorony légvonalban kb. 6 km, van ablak közel abba az irányba, nem követlen a rálátás, de közel vagyok a Dunaparthoz, tehát csak 1-2 ház miatt nem látom szemmel a tornyot. Szerinted elég lesz ide a szobai? Láttam van egy-két dizájnosabb darab, ami nem úgy néz ki mint egy radar vagy egy ruhaszárító, hanem egy kisebb doboz. Ezek is jók?
-
426os
őstag
Sziasztok!
Elhatároztam, hogy én is beszerzek egy tv tunert a gépembe. Azonban teljesen kezdő vagyok a témában.
1. Bács megyében (Lakitelek) mennyire jól fogható a digitális adás?
2. Digitális adás vételéhez jó az az antenna amivel az analóg adást lehet venni (padláson van, normál tv antenna, koaxal a végén), vagy valamilyen speckó-vevő kell hozzá?
Mindezek függvényében merjek venni csak digitális tunert, vagy menjek biztosra és inkább a hibrid megoldás mellett döntsek (effelé hajlanék inkább)?
Asztali gépbe kellene a tuner, lehetőleg legyen benne hardveres tömörítés, de az sem kizáró ok, ha nem tud ilyet (intel e2140 valahogy csak elboldogulna vele). Én a belső kártya iránt hajlanék (pci, vagy pci-e), de ha ár érték arányban van jobb külső megoldásban, akkor az is szóba jöhet.
Ja és a lényeg: Minderre 15k-m van. Lehet ebből valamihez kezdeni?.
-
PNP
őstag
válasz #65675776 #6921 üzenetére
Thomson, Hama amit így hirtelen találtam, ilyesmit már nem szívesen raknék be a szobámba, de még mindig egyszerűbb, mint a tetőre kirakni egy antennát, kifúrni a homlokzatot hogy bejöjjön a kábel, stb.
Most egy lecsupaszított végű koax kábel az antenna, szemcsés, életlen, de szükség esetén nézhető. Na most ezekre mind ír erősítést, az mennyit dobna a képminőségen? -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kártyát szeretnék, amire ki tudom kötni a telefonom képét rca kábelen, és a pcn fel tudjam venni videóra. Ehhez milyen ajánlotok? Ezenkívül semmi másra nem kéne.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Bdanyy
addikt
-
törölt tag
Ügyes, megint elbaltázták... Akkor marad ez.
Igazából arra kell csak figyelni, hogy az adott eszköz sw-e képes legyen MPEG4-et dekódolni.
-
horvathpeter
aktív tag
Hello mindenki! Valaki segítsen legyen szíves! Egy olyan problémám van, hogy vettem egy X3M HU2200-as usb-s tv tunert! Annyi a baj, hogy eszközkezelőben a cuccost ismeretlen eszköznek látja és amikor elindítom a programot a tv signalnal ez az üzenet fogad: The device cannot be detected or is not supported! Windows 7 64bitet használok és a driver-ra gyanakszom, hogy az a ludas! Ha valaki tud segítsen legyen szíves! Előre is köszönöm!
-
csinyo
csendes tag
Sziasztok . Ismeri valaki ezt a terméket ?? CONCEPTRIN TV PVR & TUNER CARD .
Most kaptam de vannak problémák vele . Nem tudom beállítani stb .
Bármilyen segítséget köszönök bárkitőlKÖSZÖNÖM
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=csinyo&submit=
-
törölt tag
válasz horvathpeter #6934 üzenetére
Amíg ismeretlen eszközként jelenik meg, addig feleslegesen indítod el a sw-t. Először is legyen rendesen feltelepítve a driver, majd utána lehet próbálkozni. Jelenleg úgy néz ki nincs is telepítve hozzá driver.
csinyo: Kicsit konkretizálhatnád mi is a probléma.
-
törölt tag
válasz horvathpeter #6934 üzenetére
A topic van a szakmai kérdések megtárgyalására, nem a privát.
Ha a lemezen nincs x64 driver, akkor jó eséllyel máshol se találsz. Kérdezz rá a support-on.
-
csinyo
csendes tag
válasz #65675776 #6936 üzenetére
Szia . A probléma a beállításoknál kezdődik nekem , sajnos . Újpesten lakom UPC internet + TV . A koax ba dugtam be az antennát . Előjön a beállítások és nem tudom hogy mit válasszak hozzá mert nem ismerem .
COUNTRY :
HUNGARY / PAL D/K /
HUNGARY2 / PAL D/K /
HUNGARY / SECAM D/K /
TV SYSTEM :
NTSC
PAL BG
PAL DK
PAL I
PAL M
PAL NSECAM BG
DK
L
PAL/ SECAM----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SCAN
USE DEFAULT TABLE :
CABLE TYPE : ANTENNA
CABLE
BOTH
USE FREE SCAN
Ezek a beállitásokat nem értem . Nagyon szépen köszönöm a segítségeket . Remélem nem foglalok sok helyet a kérdésemmel .
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=csinyo&submit=
-
törölt tag
Azt kell mondjam, hogy egyik Hungary beállítás sem jó. Nálunk ugyanis PAL B/G van használatban jelenleg. Ha mindenképpen választani kell országot, akkor javasolni tudom pl Croatia-t.
Scan-nél Cable Type Cable-re, és Use free scan. Legalábbis én ezt állítanám be. Persze nem lenne hátrány kinyitni a kézikönyvet.
-
csinyo
csendes tag
válasz #65675776 #6939 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm de a kézi könyv pont addig tart mint te amit leírtál de úgy csinálták meg hogy közben még 6 nyelven leírják és nem egyértelmű de ahogy te most leírtad úgy bejön vagy 80 csatorna .
Most viszont más a gond
NINCS KÉP ... HANG az van ....
Segíts légyszíves megint
-
skiny83
aktív tag
Sziasztok! Szeretném kiiktatni a tvmet egy tv tuner kártyával de nem vagyok otthon a témában. Analóg kellene, viszonylag egyszerűbb típus, 10 körül de nem ártana ha müködne windows 7-el! Gigabyte gt-p6000 ről mi a véleményetek? Előre is köszi
..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem?
-
Lahorva
tag
-
PNP
őstag
Leadtek Global XP-m van, megy Win7 alatt. (Azaz előfordul hogy kifagy, de nem a legújabb build van fent, szóval ez bármi lehet).
-
426os
őstag
Mi a véleményetek a Leadtek WinFast PxDTV2300 H -ról? A boltban rákérdeztem, az eladó azt mondta, hogy Leadtek, tehát sz*r nem lehet
Konkrétan az is érdekelne, hogy valaki próbálta-e már 64 bites Win7-tel?.
-
Alex 336
csendes tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném, milyen hibrid tv tunert vegyek , pcmcia vagy usbs?
Esetleg konkrét típusokat ajánlnátok? Kösz. Alex -
Machos
tag
válasz #65675776 #6948 üzenetére
Sziasztok!
A helyzet a következő van egy HP Dv5-1060eh laptopom amiben van HP DVB-T TV Tuner.
nos most tervezek a Laptophoz Tv Tunert venni a LÉNYEG HOGY KÜLSŐ LEGYEN ÉS A KÁBELTV ADÁSAIT FOGJA!Csak kábeltv fogására kell!van valami ajánlatotok?
segítségeteket előre is köszi -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.