Új hozzászólás Aktív témák
-
Mokefic
csendes tag
Sziasztok! Minap vettem egy ASUS MyCinema-P7131-et. Lassan be lesz kötve az új tv az albiba és gondoltam legyen már nekem is min néznem... Kaptam a dobozban egy PowerCinema telepítőt, viszont nem tudom felrakni vmi iKernel.exe problémát okoz. Van vkinek 5lete h ezt hogyan lehet megoldani? Thx
-
Mokefic
csendes tag
válasz Mokefic #6911 üzenetére
Na, gyors találtam is megoldást (úgy néz ki elhamarkodottan írtam ide):
This issue may occur if one or more of the following files are missing from the Windows\System32 folder:* Stdole32.tlb
* Stdole2.tlb
* Stdole.tlb
To resolve this issue, expand the appropriate file from the Windows XP CD:1. Click Start, click Run, and then type CMD. Click OK.
2. To change to the root folder of drive C, type cd\, and then press ENTER.
3. Insert the Windows XP CD, type Expand cd_drive_letter:\i386\filename.tl_ drive:\Windows\system32\filename.tlb, and then press ENTER, where filename is the name of the file that you want to expand and drive is the letter of the drive where Windows is installed.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest