Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemurea

    aktív tag

    válasz sz.paya #14169 üzenetére

    Lehet, hogy a kérdéssel majd átirányítotok egy másik topicba, de csak felteszem: még mindig a Gigabyte E8000-es helyi streamelésének megoldásán küzdök. A kép átvitelét már meg fogom tudni oldani (álmomban is be tudom állítani a helyes opciókat, olyan sokszor nyomogattam már, a kódolás is rendben lesz előbb-utóbb (mpeg1-2 valóban sokkal kevésbé erőforrás-igényes, mint a h.264, köszi a tippet!). De most jött a hang: VLC-ben a capturing device fülön a ddshow-s Videóforrás (vagy ilyesmi) lenyíló menüben ott van a capture card, az Audioforrásban viszont csak a None és a Default bejegyzések. Hangot nem ad a Default. (Egyébként a VirtualDub-bal kiválóan működik minden (A/V), bár az lehet, hogy nem ddshow-s, ezt nem tudom, de mindenesetre nem hardveres gondja van, illetve az Eszközkezelőben is minden rendben.)

    Nosza nem baj, átdugom hangot a hangkártya Line In-jébe: meg is jelenik az Audioforrások között az alap Line In - DE ha így nyomok rá a Lejátszás gombra, akkor a videó első képkockája kimerevedik, nem játssza le, hang sincs. Ha a Videoforrást None-ra rakom, az Audiót Line In-re, akkor csont nélkül jön a hang (tehát külön-külön működik).

    Találkozott már más ilyennel? Illetve hogy tudom rávenni a rendszert, hogy az Audioforrásban is megjelenjen a ddshow bejegyzésként a digitalizáló? Hátha akkor működne, ha ugyanaz a módszer/forrás...

Új hozzászólás Aktív témák