Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nemurea

    aktív tag

    válasz Avermedia_hu #14154 üzenetére

    Hm, köszönöm, a következő lépés, hogy Win7-et telepítek fel 8.1 helyett, mert ez utóbbi már csak hellyel-közzel támogatja ezt a kártyát, a Gigabyte weboldalán Win7-ig van driver. Akkor jobban le tudom tesztelni.

    Tudom, hogy ezzel foglalkozol, de ezt nem nagyon tudom elképzelni, hogy a kódolást (megfelelő driverek/PVR szoftver esetén) a gép végezné el a kártya helyett: ez egy 2008-as kütyü, a dobozán a gépigény valami 2.4 Ghz-es Pentium, a time-shift-nél javasol 1 Gigabyte szabad helyet. Nem hiszem, hogy a 8 évvel ezelőtti átlag gépek más futó programok mellett lazán hozták volna ezt a számítási kapacitást, amit mondjuk egy átlagos SD adás mpeg1-2-4 kódolása igényelne (ahogy említettétek, kb. i3-i5 kell hozzá, és akkor is 100% közelében pörög, kódolástól függően).

    Ráadásul a kártya (vagy inkább a PVR programja, amit még nem tudtam kipróbálni Win8.1-en) tud time-shift-et, és ha nem tömörítené, akkor a fenti 1 Gigabyte hely 1 percre lenne elegendő, ami azért elég karcsú time-shift (gyorsan vissza kell érni a WC-ről :D )

    De nem okoskodom, pár nap múlva kiderül (ha már a Win7 hajlandó lesz feltelepülni). Mindenképp köszönöm az infókat mindkettőtök részéről!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák