Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #21346560

    törölt tag

    válasz #21346560 #68570 üzenetére

    Nos, megjött az LG tv is.
    Egymás mellé téve, és ugyanazt a filmet nézve nehéz a döntés!
    Természetesen mindegyiket finomhangoltam, a számízének megfelelőre.

    A Hisensenek valahogy élesebb a képe (már-már túl éles), természetesebbek a színek, viszont "szellemesedés van a mozgó tárgyak után.
    Az LG simábban játssza le a filmet, nincs "szellemesedés" a mozgó tárgyak mögött, picit fakóbbak a színek (érdekes, mert ettől vártam volna élénkebb színeket), az élessége nem rossz, de a Hisense mellett kevésnek érzem. Viszont az LG-nek a feketéje jobban tetszik. Mondjuk van valami extra feature a fekete mélyítésére, ha azt kikapcsolom, pont olyan, mint a Hisense.

    Mindkettőnek jó gyors a menürendszer, bár a Hisense kicsit átláthatóbbnak tűnik.
    A távirányítója az LG-nek jobban kézreesik, és tetszik a "pointer".
    A Hisense egész készülék és a talpa is dizájnosabb, és teljesen függőlegesen áll, az LG ezzel szemben eléggé hátra dől, vagy 1.5 cm van a talp hátsó része alá téve, hogy függőbe álljon.

    Nehéz lenne egyértelmű nyertest választanom, hiszen mindkettőben van ami tetszik, és van ami nem, nagyjából egyformán tartva a mérleget két oldalát.

    Viszont, mivel az LG kb 6000 Ft-tal olcsóbb, ezért azt hiszem az ár dönt. Ha egyértelműen a Hisense lenne a jobb, nem érdekelne az árkülönbség, hiszen nem jelentős. Szerintem mielőtt visszaküldöm, feldobom a visszaküldési határidőig apróra amennyiért vettem, hátha valakinek pont kell egy ilyen, és nagyon jó készülék ez ennyiért!

Új hozzászólás Aktív témák