Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Na most mar par napja buvolom az u7qf-et es bar nagyon tetszik a kepe, de egyszeruen nem vagyok hajlando elhinni, hogy ennyit tud 170 ezer forintert. Ami tudom, hogy ma mar nem nagy penz, de na...
    A legocskabb, leghitvanyabb tv-k is meg tudnak jeleniteni egy atmenetet, ez a tv meg 5 arnyalatbol oldja meg...? Ne mar.

    Ez minden, csak nem elfogadhato. Se 170-ert, sem 5 ezerert.

    Hozza kell tenni, jatek kozben NEM ilyen, film kozben szinten nem, de azert latom a "csikokat". Inkabb az a baj, ha egyszer eszreveszed, akkor mindig latod. Viszont sotet reszeken mar egy fokkal zavarobb, es mivel a csik allando, a jatek meg mozog, ezert sotetebb teruleteken olyan, mintha mozgas kozben kicsit szellemkepes lenne, ami zavar. (Baratnom szerint nincs ott semmi, szoval nem egy eletbevago valami, de latszik)

    Felreertes ne essek, nem akarok csillagaszati minoseget apropenzert, csak az elerheto legjobbat, ami belefer. Szoval valszeg visszaviszem es elhozok mast.

    Tehat, amit szeretnek:
    Max 170-180 ezer.
    Nyilvan ennyi penzert nem oled szinten, de azert a fekete az legyen fekete. (U7qf feketeje mar tokeletes szamomra.)
    Szeretnem ezert az arert a legkisebb merteku panellotot. Vagyis azt kapjam, amit latok a tesztekben. A lehet baromi jo, de lehet szar is, az most nem erdekel. Inkabb legyen kozepes, de az mindig.
    Smart rendszer nem erdekel, csak legyen. (Es ne ugy menjen, mint egy 5 forintos androidos telefon. :D Az u7qf jo kiindulopont.)
    Csatlakozok szama abszolut nem erdekel. Hdmi 2.1, 120hz vagy egyeb komoly extrak szinten egyaltalan nem kellenek.
    Hangzas es betekintesi szog egyaltalan nem szempont.
    Nalam altalaban sotet van, de a fenyero/hattervilagitas is inkabb legyen egy "altalanosan jo".
    Foleg jatekra hasznalom a tv-t, de itt sem kell nagy gamerkedes, a mozgast normalisan kovesse le game mode-ban es legyen 10ms korul az input lag, de ez utobbi ketto az eddigi leghitvanyabb tv-imen is megvolt, szoval nem aggodom.
    Egyetlen igazi komoly kriterium, hogy a talpnak kozepen kell lenni, max 82cm szelessegben.

    Tehat szummazva, egesz egyszeruen szeretnek egy egyszeru, oszinte es ezert az arert legjobb kepu tv-t, ezert az arert a legkevesebb megjelenitesi hibaval.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák