Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kojak007

    csendes tag

    válasz #94529552 #5411 üzenetére

    ouch... na erre nem is gondoltam, azt hittem idén is a 7x fölött 3d is van... :( akkor leginkább az LG lesz a befutó... igaz IPS, de nekem tetszett a képe, és gondolom azt is jól be lehat azért állítani.. na majd lecsekkolom vitt anyaggal. Az lenne az igazi, ha be lehetne vitetni egy sötétebb helyiségbe, mert az áruházak nagyon világosak. Az euron-ban van is készleten de ott nem láttam ilyen hifi szobát mint a mm-ekben szokott lenni, de ott meg még nincs készlet.. Így mondjuk leginkább a CX740 vs uh8507 lesz a versenyző. Talán Samu, de a 3D-t azért szeretném (tudom sokan ezt hülyeségnek tartják..)

    Amúgy mi a különbség a 8507 meg a 850V (mármint a 4 számos és a 3 számos 1 betűs) típusok között?

    Hogy érdemes beállítani az egységes színeket? Kalibrátor gondolom felejtős áruházakban. Vagy az eladók ezt elvégzik ha megkérem őket? :D Még sosem csináltam ilyen bekalibrálást... :DDD

    Mielőbb jó lenne a tv beruházás de nem feltétlenül holnapra kell. Szerinted érdemes megvárni az olimpiai akciókat(júli vége aug eleje), vagy nem vszínű hogy nagy különbség lesz a most induló EB-s akciókhoz képest? Már elindultak szerintetek az EB-s akciók, vagy azért a nagy akciók inkább jún elejére lesznek időzítve, ergo érdemes még kivárni?

Új hozzászólás Aktív témák