- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Ezt a leírás azért hoztuk létre, hogy segítsünk eligazodni a tévék kusza és állandóan változó világában. Először következzenek a kérdések, amikre szeretnénk választ kapni:
1. Tévére szánt összeg, forintban?
2. Mire használnád leginkább? (pl. filmnézés, tévénézés, játék, sport)
3. Milyen messziről nézed a tévét, és mekkora méretűre gondoltál?
4. Világos vagy sötét szobában nézed-e a tévét, többnyire nappal vagy este?
5. Szemből vagy enyhén oldalról nézed-e a tévét, illetve általában többen nézitek-e?
6. Milyen szolgáltatások/funkciók fontosak neked? (pl.HBO, Netflix, AirPlay, PIP stb.)
7. Milyen csatlakoztatási igényeid vannak? (pl. jack-csatlakozó, optikai stb.)
8. A tévé talpa középen vagy oldalt legyen?
9. Miket részesítesz előnyben? (pl. márka, operációs rendszer stb.)
10. Milyen egyéb követelményeid vannak? (pl. Ambilight, légegeres távirányító stb.)
11. Csak új vagy használt tv is szóba jöhet (garanciával vagy anélkül)?
Ajánlott modellek összehasonlító táblázata (haladóknak)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
2 Tv közül melyik a jobb filmezésre, xboxozásra?
LG 55UJ6307
Samsung UE55NU7102Köszi.
-
Kiskutya
veterán
válasz mokus1 #42905 üzenetére
Szerintem ha a tévén keresztül megy a hang a projektorra akkor nem tudja a dts-t már ha fontotos. Az a baj hogy nekem nincs hang projektor meg nem boxom hanem Ps4 van. Én nagyot csalódtam a uj 6307ben. Érdekes módon most egy uk 6950 van azon sokkal jobb a kép. A fekete is jobb de itt sem az igazi. Köv tv amit veszek tuti va paneles lesz.
hmm...
-
Kiskutya
veterán
Szia! Szemezgetek a Telekomos tcl 65c715-el. Erről a típusról mi lenne a véleményed. Olyan 255 be kapnám és a fentebb említett lg 55uk6950et váltaná. Inkább sötét szobában filmezünk és itt azért érződik az ips gyengesége ezért váltanék, egyébként világosban semmi bajom vele.
hmm...
-
Birkusz
csendes tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok, kb 3.5 méter a nézési távolság. A szoba elég világos, a TV filmezésre és konzolos játékra lenne használva leginkább. a keret 450k, méretben a 65" ami még elfér (tudom, hogy ebből a távolságból már lehet, hogy az is "kicsi"). Kicsit megfájdult már a fejem a sok nanocell/qled/edge led rövidítéstől. Az OLED nem játszik a beégés miatt (játékok UI elemei miatt ez valós probléma lehet nálam). Mit ajánlanátok ilyen paraméterek mentén?
“ A NASA elkezdhetne asztronauták helyett hegymászókat képezni, mert az epéniszeden feljutunk a Marsra” by BuZzNiaK
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz Birkusz #42911 üzenetére
Hisense 65u8qf 350e Ft vagy Tcl 65c815 400 eFt .
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
Birkusz
csendes tag
válasz Jorgi Kormi #42913 üzenetére
Köszi!
“ A NASA elkezdhetne asztronauták helyett hegymászókat képezni, mert az epéniszeden feljutunk a Marsra” by BuZzNiaK
-
Zοltta
senior tag
Hali , esetleg erre valakinek ötlete ? [link]
IPS jobb mostanság mint a VA feketében ? kb 180 lenne a keret , de max 43"
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
kipu147
csendes tag
Sziasztok! Vásárlás előtt állok. Ma voltam a Média Marktban és két típus között vacillálok: Samsung q60r és LG SM9010. Mindkettő 65 colos, a samsung 290, az LG 330. Melyiket érdemes választani szerintetek az árakat is figyelembe véve?
Köszönöm előre is! -
Pug
veterán
válasz Kiskutya #42923 üzenetére
Inkabb kb egal...
Bal oszlop az LG, jobb pedig a SamuMondom, minden TV vasarlas elott az alap kerdest kell a vevonek eldontenie, fekete vs betekintesi szog, aztan lehet szepen tovabb haladni, de a panel tipusanak a kivalasztasa a sajat igenyek alapjan az elsodleges.
Persze meg lehet OLED is, ha a gaming es a statikus tartalom nincs eloterben, es ott nem kell valasztani a normalis fekete es a szeles betekintesi szog kozott.[ Szerkesztve ]
-
Kiskutya
veterán
-
kipu147
csendes tag
Ha az árakat is nézzük, akkor melyik éri meg jobban? így is jobb választás az LG?
-
tothjani81
senior tag
válasz Kiskutya #42929 üzenetére
A szinhűségtől végképp nem kell tartanod. Anno Panát vettem előtte Lg volt. Pana természetesebb pedig mindkettő va panelos volt. Majd jött a samu q7 első generációiója( ez azért fontos 1 gen mert a többi sokkal ostobább.) Atomra butították. A kijelzőt szinpompásnak jellemezném de pl sötétbe kegyetlen fárasztó nézni még auto fényerővel is. Majd jött a tcl x815 hálóba jó lessz az is kategória de már többször írtam átlagon ws elvárásokon felül teljesít. Samut szívem szerint baltával verném szét mert 2 évet se bírt ki majd 6 kilóért. És ezwrt rendeltem a c715 öt. Ja és szinhűség!!! A tcl nekem sokal szinhűbb reslisabb szinekkel kóperál.
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
Kiskutya
veterán
válasz tothjani81 #42931 üzenetére
Látom még nem jött meg szerintem holnap én is megrendelem. Ennyi pénzért szerintem jobbat úgy se kapnék 65-ös méretben, többet meg nem szánok rá.
hmm...
-
junkhead
aktív tag
Sziasztok 55-ös tv-t szeretnék venni, kb. 150k-ig, mit ajánlanátok?
köszönöm -
gaston63
tag
válasz tothjani81 #42931 üzenetére
Szia, láttam megrendelted a c715-öt a T-től. Engem is "feszít" néhány napja. 5 év garit adnak rá? Nem találtam sehol a honlapon, hogy alakul ez a garancia kérdés. Nagyon jó áron lehet hozzá jutni, várjuk a tesztet.
-
AL
addikt
válasz junkhead #42935 üzenetére
Szia . Nézd meg, hogy milyen panel jó Neked ( VA, IPS ) . A fenti összefoglalóban és itt olvashatsz róluk : [link] , [link] . A tegnapi levelekben fényképeket is láthatsz róluk.
Sony Bravia KD-55XG7096B : Ez VA paneles, nem androidos ( jó áron van az MM ben : 150 ezer ) A netáruházban 150, az üzletekben lehet drágább és olcsóbb is.
LG 55UM7450PLA Ez IPS paneles ( 150 ezer ). Üdv.[ Szerkesztve ]
-
zolo96
tag
Sziasztok!
Anyósomnak keresek tv-t. Sötét szobában lenne elhelyezve.
Ezt a két készüléket néztük ki elsőre. [link] [link]
Hasonló ajánlatokat elfogadok.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
AL
addikt
válasz junkhead #42941 üzenetére
Szívesen. Ha szemből nézitek, akkor VA panel kell. Ha több szögből, akkor IPS. A Samsungok és az ajánlott Sony VA paneles. Szemből ezeknek jobb a feketéje és nagyobb a kontrasztja, mint az IPS nek, de oldalról már torzulnak a színek. A Samsungokról pontosabb infókat kapsz a Samsung topickban, ott több tapasztalatuk van. Nekem még nem volt Samsung tévém, csak bemutatókon és üzletben láttam őket. Üdv.
-
Croft-21
őstag
Párszor már elhangzott, hogy a Samsung ide modelljei TU, az gyengébb mint a tavaly RU széria. Miben gyengébb a TU?
Összehasonlítottam két RU és 2 TU szériát: RU vs TU
Lényeges különbséget nem látok, legfeljebb abban, hogy az ide TU-nál csak 2 HDMI/1 USB van. A tavalyi RU-nál 3 HDMI/2 USB van.
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv "Kollégák"!
Segitséget szeretnék kérni tv vásárlás ügyben. 55"-osat szeretnék és 300e. a maximum keret.
Melyik lenne a legjobb választás ha a képminőség az elsődleges szempont?
Előre is köszönöm a segítő jellegű hozzászólásokat."Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna-Minden nagy dolog kicsiként kezdte" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani."
-
penge111
addikt
válasz Jackie_Chan #42949 üzenetére
Ha Va panel kell, és konzolozásra is kell, akkor szerintem most ez nagyon jó vétel. Samsung q82r. [link]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest