Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz mferii #3529 üzenetére

    Hát, kár előtte nem tájékozódtál. Sztem vidd vissza minél hamarabb, bár így nem olyan egyszerű az elállás, mint online vételnél, mert úgy 14 nap van rá. De többen is megtették már, és visszavették nekik. Meg a hitel is, az legalább kamatmentes? Mint az Edigitalban, vagy talán a tescóban is van lehet még ilyen?
    Ha sikerül, akkor egy magasabb kategóriás tévét kellene keresni, nem ezt. Gondolom a hangkimenet is hiányzik.
    Kipróbáltad az üzletben?
    A képvarázsló lehet csak az installálásnál működik, már ha van benne, vagy a gyári visszaállításnál nulláról indul megint. de nézd át ezt a tesztet róla [link], bár kicsit soknak tartom a 100-as háttérfényt, de ezt majd látod. Én azt mondanám, hogy ne analóggal próbáld, hanem a digitális Mindig tévével(8/9 ingyenes és ebből 3 vagy 4 HD adás), és ha nincs is most hozzá antennád(pedig az jobb lenne), akkor egy 2 méteres koax vezetékre teszel egy antenna dugót, azt a tévébe, a másik végét meg lecsupaszítod, hogy egy 20 cm-nyit a réz belső vezeték ki lógjon. Ez a vége a magasban a vételi irányba mutasson, és antennás digitális csatorna hangolást csinálni. Nálam így jön az adás, bár nem használom ezt, csak tartalék. Vagy egyes szolgáltatók analóg/digitális jelet is adnak egyszerre kártya nélkül. Ha volt digitális hangolás akkor nem szóltam.
    A Kodi Box-ot nem tudom, azt másik fórumon kérdezd meg, de elvileg működni fog vele.

    attilav2 A 32j5500 is hasonló, de egy kicsit talán-talán már jobb(300PQI), és van benne smart, de annak nem sok haszna van, és sokkal drágább. Az 5100-as nincs hivatalos helyen, de ez is kb. ugyanaz, mint a többi 5-ös szériás, csak jobban néz ki, mint az 5000. Ha nem túl közelről nézed, akkor elég lehet egy HD-Ready Samsung UE32J4500 is, bár ezt nem ismerem, csak egy lehetőség ez is. Neked kell megnézni, bármelyiket is nézed ki.

Új hozzászólás Aktív témák