Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zordsajt

    csendes tag

    Sziasztok!

    Előre is elnézést, biztos már sokan kérdezték ugyanezt, de egyszerűen ennyi oldalt lehetetlen átnyálazni, ráadásul a blackfriday miatt nincs is sok időm.

    Szeretnék egy 48-50 colos, tipikus családi tv-t vásárolni, 300ezer alatt. Én főként sportot néznék, feleségem sorozatokat, néha pedig etetnénk valami komolyabb tartalommal is. Mivel a tv-t, hosszabb távra venném, ezért gondolnám, hogy a leendő gyermeknek majd 3D fontos lehet 1-2 mesefilmhez. Szóval nagyjából ennyi volt az elképzelés. A Panasonic TX-50CX700E típusú 4K tv-t mind külföldi, mind magyar tesztek dícsérték, bár a 3D állítólag gyenge, de ez különösebben nem foglalkoztat. Az MM-ben a mai napon 300 alatt el lehet hozni a TX-50CXM710 típusú tv-t, ami ha jól gondolom ugyanaz, csak az MM-nek gyártják külön.
    A fő kérdésem pedig az, hogy a hozzáértők szerint van értelme 4K tv-t venni, ha 70-80%-ban sima SD (esetleg HD) tartalmú TV műsorok mennek rajta? Jobban teljesítene ilyen körülmények között egy fullHD? Vagy mindkettő gyenge ebben? Sajnos én csak annyit látok, hogy egy csomó tv ki van állítva, etetik a tűéles 4K adással, nekem meg tetszik persze, csak mi van, ha nem ilyen minőségű az adás?
    Ha esetleg tudtok ajánlani valami jó vételt a fentieknek megfelelően, akkor bátran.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák