Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebekacska

    tag

    Koszi mindenkinek a javaslatat.
    (#37777) yanna
    Srry, beneztem.

    (#37778) (37780)jeni
    Ugy vagyok vele, olcso husnak hig a leve :) Csak a samsung es intel johet szamitasba ami passzol a sata 2-es csatlakozohoz. A boltban amelyben elktolthetem a penzem lehet kapni kingstont, am olyat nem szeretnek.
    Intelbol Intel 540S, 480GB-os kaphato naluk, Samubol 850 Evo vagy pro :) Szerintem ehhez a regi sata 2-es alaplaphoz eleg lenne a sima evo vagy intel 540s, de majd ti megmondjatok.
    Milyen gamer alaplapot tudnal ajanlani? (tolem lehet nem gamer,csak sebessegben kb. legyen ott mint a gamer XD) Mire szamithatok alaplapcsere utan? +10% sebessegnovekedesre? Idaig jol mukodik az alaplapom. Hogy mikent fogja kezelni az SSD-t, csak a jo eg tudja. 10% plusz gyorsasagert neki sem indulok. Tuningolni nem fogok, igy uj alkatresz vasarlasa eseten ha lehetseges, a gyari tuningosok kozul valasztanek. Ha alaplapot cserelnek abba lehetne uj memokat venni. stb.

    (#37779) glaci
    Nem sertodom meg jeni beirasan:) Tobb dologra szeretnem elkolteni az osszeget. Az alaplap valoban regi, es ideje lenne cserelni, ahogy a I7 2600 is oregecske. Az a gondom ezzel, hogy nem tudnam otthon megcsinalni. A tapegysegtol kezdve a vga-ig csereltem alkatreszeket, ehhez viszont nem merek nyulni. Valoban SSD vasarlasi szandekkal jottem ide, de ha igy haladunk ki tudja mi lesz belole :) Hol tudom megnezni, hogy a GTX 1070-bol mennyi memoriat lat az alaplap? A dxdiag parancsot bepotyogve, a display fulnel az approx total memory sorban 4095 MB szerepel. Ott 8 giganak illene szerepelnie, nem?

Új hozzászólás Aktív témák