Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz z0d1@Ku$ #93113 üzenetére

    A wifinél semmire sincs garancia. 120 nm esetén különösen nincs.

    Nálam 3×(80-100) négyzetmétert szépen lefed egy AX92 (majdnem olyan jól, mint a régi AC87), ami sokak szerint lehetetlen. Az AX58 már nem ért el a sarokhelyiségekbe, a sokak által istenített AC65P meg még gyengébben teljesített. (Mindez persze 2,4 GHz-en.)

    Ugyanakkor van olyan 65 nm-es lakás, ahol sehogy sem tudtuk egy AX58-assal megoldani, hogy a két sarokban a hálószoba és a konyha is kapjon Youtube-képes wifit.

    Gubek-Einste, aki igencsak tudja, hogy mit tanácsol, nem véletlenül ajánlott eszközpárokat, pedig nyilván olvasta az egy eszközös igényedet.

    És hidd el, éppen a jelenleg szűkebb anyagi lehetőségek miatt lenne nagyobb kockázat az egy eszközt erőltetni. Tipikusan az "olcsóbbnak látszó lesz a drágább" esete áll fenn.

    A 14 napos elállás persze a jóbarátod, én egy AX58-ast beleerőltetnék a büdzsébe, és ha tökéletesen beválik, akkor örülnék, ha nem tökéletesen, akkor viszont csak ideiglenes megoldásként helyezném el, felkészülve arra, hogy lesz egy testvérkéje, immáron másik geometriával.

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák