Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • resist

    tag

    válasz Multibit #62837 üzenetére

    Nem akarok kábelezni, mert nemrég csináltuk meg a lakást, anya meg nem szeretne kábelcsatornát mindenfelé, meg tényleg esztétikailag nem lenne az igazi (panelba bevésni meg macera). Persze a kábel jobb, de azért wifis minden (TV-k, tablet, laptop, stb), hogy ne kelljen evvel foglalkozni.
    Meg aztán ha mozgatom pl. a tv-t másik szobába, akkor mit csináljak a kábelcsatornával, tegyek rá virágot? Vagy átteszem a routert?
    NAS Qnap volt, nem a legvackabb, nem tetszett és kész. Elvileg lehetett rajta torrentezni is, na az úgy lefogta, hogy 100% volt a processzorterhelése 1db torrenttel. Meg nem szeretnék még egy eszközt, ha létezik olyan router, ami ezt is tudja. Pluszban rájöttünk, hogy szeretünk ülni a számítógép előtt (az be van kábelezve), így a torrent azon megy.
    A mostani N66U kiválóan teljesít, de azért megdöccen már a sok eszköz alatt. Ezért is gondoltam egy komolyabbat. Az asus médiacenterével meg nincs semmi gond szerintem, gépen áttolom rajta mi kell.
    Haveromnak pl. a tablet és NAS kombó jött be, nekem nem :)
    A jelerősség azért fontos, mert ha lemegyek bagózni, akkor nyomkodom a telefont, mobilnetem kicsi (nem is kell nagyobb, nem használnám ki), azt nem akarom fogyasztani. Az n66u-val néztem anno a foci VB-t a parkolóban, hogy közben légkondit tisztítottam, a router fent a harmadikon. Nem hátrány, ha egy újabb és erősebb cucc ezt szintén tudja. Az ac86u tudta, csak hwhibás volt, most kap még egy esélyt.
    Szóval nekem ezek a preferenciák :)

Új hozzászólás Aktív témák