Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Formaster

    addikt

    válasz Tomi0703 #26640 üzenetére

    Na szóval nem vagyok nagy ramguru, de mivel tényleg elmentek a "guruk", megpróbálom megválaszolni a kérdéseket.

    "De ha kifognék ugyanilyen áron egy 1333-as 4 gigásat meg egy más márkájú 1333-as 2 gigásat, mondjuk hogy az időzítések sem egyeznek, de +2 giga miatt akkor is azt érdemes gondolom választani."

    Itt most elveszett a fonál, az előbb még 1600-osokról beszéltél. A különböző időzítéseket nem tudom, hogy kezeli a lapod, plusz azt is nézd meg hány volton üzemelnek. Jobb lenne legalább specifikációkban ugyanazokat a ramokat keresni, pl CL9-1333Mhz-1.5V. Ez csak egy példa, de ennek a 3 értéknek egyeznie kéne.

    (#26641) DJ. Ru$y: Nem tudom nálad ez mennyire bevett próbálkozás, de vannak termékek ahol a forgalmazó nemet mondhat erre a kötelezettségére, főleg ha azért nem működik, mert nem passzol a régi ramoddal. Ajánlani csak ezt tudom, kopp ugyanaz.

    (#26642) kraftistvan: Nézz körül, ha nincs rángatva a proci, akkor bármilyen alacsonyabb késleltetésű ram megteszi. Kingston HyperX, Corsair Vegeance stb, CL 9 legyen legalább.

    (#26643) Benir8: Ebben a videóban úgy látom nincs forrasztva, ilyet még nem is hallottam. Gari kérdésében az Asus-t kell kérdeznek, 99%-hogy náluk kell berakasd, de sanszos, hogy tőlük is kell ramot vegyél. Ez esetben viszont olyan árat fogsz kapni, hogy jobban jársz, ha eladod és nézel egy a számodra megfelelő specifikációjú gépet.

Új hozzászólás Aktív témák