Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Eddie141

    senior tag

    Sziasztok.

    Haladtam egy kicsit a projektemmel.

    Közeledvén a vászon anyagánk várva várt átvételének napjához egyre többet haladok az előkészítő munkálatokkal. Igyekszem mindent befejezni addigra amikorra megérkezik Szepitől a rendelt mennyiség :)

    A vasárnapi termés egy DIY keret lett:

    Anyaga 2,5*5 cm-es tetőléc (fenyő) és minden találkozási pontnál (minden sarkában és a kereszttartóknál) L alakú vasakkal illetve 2-2 csavarral van összerakva. 280x158-as mérettel rendelkezik (a hungarocel stukkóból készülő keret nem erre kerül, hanem távtartókkal lesz felhelyezve így a fent említett méret a vetített kép dimenzióit is takarja :) )
    Minimálisan csavarodik a szerkezet (felhajtható) de nem tűnik vészesnek.

    És a mai munkám gyümölcse :)

    Már csak apróságok maradtak.
    Fekete függönyt fogok a szoba teljes szélességében a vászon mögé kifeszíteni. A felfüggesztett és felhajtható vászon alá megy egy állványra az erősítő és a center, mellé a mélynyomó. A frontoknak elég hely marad az oldalfalak és a vetítési felület között szerintem. Egyre jobban aggódom az anyag keretre való feszítésén. Remélem gond nélkül sikerrel járok. Addig megnézem a neten fellelhető összes tutorial videót.
    A projektort is fel kell még fúrnom illetve a hangszórókábeleket rejtő kábelcsatornák is a "feloktrojálásra" várnak.. :) De még van két hetem kb. :D Na meg természetesen: egy igazi férfi amúgyis mindent a végére hagy! :D
    Esetleg javaslataitok lennének? Vagy látni valamit amit kegyetlenül elrontottam?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák