Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz AVhelper #16238 üzenetére

    viszont, mint szempont, bőven kell ide.
    legalábbis nekem - annak ellenére, hogy részemről felületből már csak szürke jöhet szóba és nem vacakolnék szürke festékkel sem a falamra, a diszperziós fehér falamnak sem tetszett valamiért a képe, meg hogy egyáltalán nem zavar a hullámosodás sem - még mindig szimpatikusabb, mint az a hozzáállás és evangélium, hogy milyen árcímke alatt található HDMI kábel való pusztán szárítókötélnek, hogy 100 alatti vászonnal nem illetünk vetített képet, és hogy a belépő mozigépekből jövő kép csak pusztít, rombol és nyomorba dönt.
    de felőlem bárki folytathat tudományos vagy evangélista hittérítést, van a véleményem, meg a másiké, amit leszarok :DDD
    bár a fórum legfőbb evangélistáját innen azért sikerült elüldözni, többször is. úgy érzem, ebben volt érdemem. meg örömöm :DDD
    de egyébként az én értékmérőm pusztán annyi, hogy milyen jól szórakozom a filmen.
    ma pl. a Crow Zero 2-őt néztem, mangából live action Takashi Miike prezentálásában. Kb. 1.5 óra tömény verekedés, 45 perc melodrámával, a végén félórányi folyamatos tömegbunyóval.
    És mivel zenei hiéna vagyok, a Street Beats meg élő legenda a messzi Japppánban mindenkinek küldeném, aki szereti a dallamos rock-punkot, japppánul és üzenném a zene a szívben szólal meg, nem a hangfalban (onnan csak a hang jön ki):
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák