Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kristof123

    őstag

    Sziasztok!

    Új gép építésébe szeretnék belefogni (jelenlegi az adatlapomon). Most procit, lapot, ramot, ssd-t és tápot szeretnék cserélni.

    1. Milyen célra használnád elsődlegesen? (Játék / munka? Ha játékra, akkor multiplayer, vagy inkább singleplayer játékok?)
    Játék és általános felhasználás. Multiplayer és singleplayer játékok egyaránt. Újabb játékokkal csak szökőévente szoktam játszani, inkább CSGO 1280x960 felbontás, League of Legends 1080p, Stellaris 1080p, ezekkel heti szinten.

    2. Pontos konfigurációd leírása /alaplap, videókártya, monitor (felbontás és képfrissítés), táp stb./ vagy hivatkozz az adatlapodra, ha ki van töltve!
    Adatlapomon van a jelenlegi gépem. VGA az éven marad még, a monitort (1080p, 144 Hz) még pár évig nem fogom cserélni, táp és alaplap cserés lesz.

    3. Mennyi pénzt szánsz rá?
    ~60-70k, indokolt esetben többet.

    4. Új vagy használt processzorban gondolkodsz?
    Mivel több alkatrészt veszek egyben így inkább új.

    5. Szeretnél-e tuningolni, avagy távol áll tőled?
    A mostani konfiguráció is húzva van, így nem zárkózom el tőle. :)

    A jelenlegi árakat tekintve, kacsingatok az AMD felé. Ryzen 3600 és 3600x-et néztem ki. Megéri a 3600x azt a ~15k-t amivel többe kerül?
    Sajnos az Intel 10600k-t kicsit drágállom. Nem érzem azt, hogy megérné a felárat (ráadásul a Z-s alaplapok is 40k+nál indulnak). Jól látom?

    Köszönöm a válaszokat!

    Üdv,
    K.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák