- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ale27
csendes tag
Köszi srácok !
-
csabela
csendes tag
Helló! Most szeretnék gépet venni és azt szeretném kérdezni, hogy ezek a procik közül melyiket éri meg megvenni,illetve mi a különbség közöttük?
AMD Athlon II™ X4 610E 2.4GHZ SKT AM3 L2 2MB 45W PIB
AMD Phenom™ II X4 955 Dob.
A segítséget előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok4
Ismerősnek tervezek gépet, 4 giga ramhoz keresnék valami egyszerűbb procit, játék szinte egyáltalán nem lesz, főleg netezés, filmnézés, torrent lenne. Core2Duo még megéri, illetve AMDből a 2 magosok, vagy van valami jó alternatívátok? Ne legyen drága, ez szempont, de szeretne halk gépet, ami nem fogyaszt nagyon sokat. Ja és tetőtéri lakás, nyáron meleg van
Előre is köszi!![ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Tsebacsi #25066 üzenetére
Semmi. 540-nek nagyobb a szorzója 1-el ennyi (illetve 540 kapható beágyazott rendszerbe de az téged nem érint). +300 HUF-ot még éppen megér szvsz a +133MHz.
mod:
darál0w-nak igaza van, olcsóbban tudja ugyan azt az AMD-s megoldás. Nem véletlen ajánlottam/tuk azt.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
fess
őstag
sziasztok
kinéztem 3 procit, szeretnék segítséget kérni,hogy melyiket válasszam:
AMD Athlon II X4 640 3.0Ghz AM3 BOX 23100ft
AMD Phenom II 955 3.20Ghz AM3 BOX Black Edition 33300ft
Phenom II X4 B55 BE pretested(elvileg tuti 4 magosítható,hőcsöves gyári hűtővel) 26000fta phenom ennyivel jobb,hogy majd egy 10-essel drágább boltban? ha a pretested-et választom,akkor mit kell beállítanom,hogy mind a 4 mag menjen? ezt a lapot választanám hozzá.
-
fagylalt
senior tag
Ugye, h az AMD-k jobban tuningolhatóak, mint az Intel?
-
itvan8707
csendes tag
hello szeretném megkérdezni hogy ha amd phenom II 955 BE 3.8-ra van huzva és a cpu (nem a cpu magok! lásd. AIDA64) 60-62 fok között mozognak az jonak számit hömérsékletben?
-
itvan8707
csendes tag
cooler master tx3 most vettem rá és szerintem még a 4ghz is megy vele simán de butaság 3.8 ghz teljesen jól teljesít de rossz vétel volt most szerintem inkább kicsivel többet raktál volna hozzá és egy x6 kijött volna belőle amúgy nem rossz proci ne hogy félre érsd de árához képest a x6 sokkal jobb árban van ha csak nem használtan vetted mert akkor más a helyzet
-
razzyika
csendes tag
sziasztok!
A segítségeteket kérem,Manapág milyen alaplap + processzor kombót érdemes vásárolni?
Az ár megközelítőleg 50ezer körül mozogjon, egy radeon HD4870es kari mellé kéne.Várom a tippeket
ÜDV.razzy -
razzyika
csendes tag
sziasztok!
A segítségeteket kérem,Manapág milyen alaplap + processzor kombót érdemes vásárolni?
Az ár megközelítőleg 50ezer körül mozogjon, egy radeon HD4870es kari mellé kéne.Várom a tippeket
ÜDV.razzy -
razzyika
csendes tag
bocsi a floodért
[ Szerkesztve ]
-
razzyika
csendes tag
névszerint melyikeket ajánlanád?
-
Woolin
tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte GA-MA69G-S3H, melybe szeretnék venni egy AMD AM3-as foglalatú processzor. Megnéztem a hivatalos weboldalon és egy bios frissítéssel támogatja azt a processzor a lap, melyet kinéztem. Ám van ennek valami hátránya? Tehát ha AM2/AM2+-os foglalatba AM3-as procit teszek? Előre is köszi a választ.
Ja és a lap által támogatott processzorok listája: http://www.giga-byte.hu/products/mb/cpulist/ga-ma69g-s3h_10.html
[ Szerkesztve ]
-
zeorsdfd
senior tag
Egyszerű kérdés:
Autocad-hez milyen procit vegyek? -
zeorsdfd
senior tag
válasz darál0w #25093 üzenetére
akár 100k is.
Már el is olvastam ezt, hát bizonytalan vagyok, na. Lehet, hogy egy 4.5 Ghzen húzott dual core jobb lesz, mint egy 1090T ?[ Szerkesztve ]
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Üdv.
Gépcserét tervezek, és kérdezem, hogy a proci és lapvásárálást érdemes elhalasztani jövőre?
Amit kinéztem egy Athlon x4 640 vagy egy PhenomII x2 560. Hozzá egy Asrock 880ghm es lap. Ha jövőre jönnek új dolgok az kb mikorra várható, és milyen árszegmensben?
előre is thx!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
capulet75
addikt
Sziasztok. i7 920 vagy i7 860ES ?
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van egy Gigabyte GA-MA78G-DS3H (rev. 2.x) lapom és szeretném a jelenlegi processzoromat (X2 5600+ ) lecserélni.Olyan processzort szeretnék amit támogat a lap,nem baj ha csak biosfrissítés után de elegendeő legyen egy hd4890 vagy hd5770 -es kari kiszolgálásához.Tudnátok segíteni hogy milyen procit keressek ami megfelel a követelményeknek?
Leírom mi van most a gépben hátha segít processzort ajánlani.
Tehát:
lap: gigabyte ga-ma78g-ds3h rev2
proci: amd x2 5600+ ( a hűtő cm hyper z600 gondolom maradhat)
ram: 2x2gb a-data vitesta extreme edition
VGA: most egy HD 4850
Táp: FSP Everest 80Plus 400 W (a tápos topikban írták hogy nem kell lecserélnem a másik vga-hoz)A keret elég szűkös sajnos ezért kérlek ezt is vegyétek figyelembe vagyis nem kell "túlméretezni" a procit ha nem muszáj. Tuning? Hát ha bírja a többi hardver részemről belefér.
Üdv:Viktor
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Intel Core i5 10th 10400f
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest