Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zavatar

    csendes tag

    Sziasztok! Egy nap 2-3 különböző notebook-on is dolgozom és az adataim rendelkezésre állása miatt és a kiállás és az esteges sérülés elkerülése miatt a gépházba simuló SanDisk Ultra Fit 64GB USB 3.1 pendrive-okat rendeltem. Időközben feltűnt az, hogy a HP notebook ami előtt elég sokat ülök nagyon melegíti a jelenlegi ​A-Data Superior S102 16GB -os normál méretű kupakos pendrive-met. Ráadásul 3 - 8 óráig is be van dugva az ADATA így a (relatíve) magas hőmérsékleten üzemel hosszútávon (oda mentek napközben fájlokat) . Amikor asztali gépben használom szinte hideg a fémháza az Adata-nak! Szóval valószínűleg a laptop hűtése a ludas a dologban.
    Egyelőre - mivel nem szeretem melegíteni az adathordozót - jobb híján beledugtam egy USB 2.0-as gagyi hubba (az van kéznél most), így nem melegszik. Szeretném használatba venni az új drive-ot de egyelőre nem akarom felizzítani az Ultra Fit-et inkább érdeklődöm.
    - Nyugodtan dugjam a notebookba és "hevítsem" a pendrive-okat napi 3-8 órát, vagy ez erősen kerülendő és vegyek valamilyen hosszabbítót, vagy HUB-ot (Milyet és honnan?) és azzal használjam.

Új hozzászólás Aktív témák