Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    Egyébként ez a throttling dolog nem is kicsit átverés a gyártó részéről.
    Legyártanak egy skodát, raknak bele egy v10 3literes motort, kifizettetik az árát, ráírják hogy sportautó, de a hűtő rendszer csak egy 1.4 motoréra van méretezve. Ha 2000 felett pörgeted a v10-eset felgyullad, vagy letilt. Nonsense. Bűncselekmény. Nyílt átverés.

    Kötelezően rákéne irattatni ezen laptopokra nagybetűkkel: "Figyelem, a notebook alkalmatlan a hardware-ek teljesítményét működtetni, kihasználni!" Vagy csak simán megtiltani és forgalomba engedni.
    Vicc a hűtőrendszer is, már ránézésre is 10x jobbat lehetne oda tervezni, kókány a egész. De megveszed, rájössz hogy szar, eladod, aztán megveszed a mégjobbat. Ez az üzletpolitika?

    Mindenesetre köszi mindenkinek az ébresztő segítséget. Az ember nehezen fogadja el az igazságot hogy ez egy hulladékerdő..:( Akármerre nézek egyik szemetebb mint a másik. Nem beszélve a meghibásodási problémákról. Ezeknél a cégeknél minőségtervezés helyett selejttermelés van? (persze ennek is meg van az oka. Sokkal olcsóbb a szemét gyártás+gariztatás, mint a minőségi termelés, selejtezés. Totál elment a kedvem a gépvásárlástól is.

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák