- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
pinnacle
nagyúr
válasz Tikakukac #165399 üzenetére
Köszi mindenkinek! Még nem láttam 144Hz-es monitort, nem tudom, hogy általános felhasználásnál is van előnye, de mintha azt írták volna, hogy még az ablak görgetés, egér kurzor mozgás is folyamatosabb, mint 60Hz-en. Nem tudom, hogy van "panel lottó" a laptopoknál is? 144Hz-es tesztet nem találtam, csak 60Hz-et, van ahol BOE-t, hol AUO-t írnak. Nálunk ezek a verziók vannak. Ezzel a kijelzővel. Érdekes, hogy NTSC-ben adták meg az értéket.
[ Szerkesztve ]
-
sublett
tag
Sziasztok, sajnos a régi hp elitebook 8540p kékhalálozik és még a legmegértőbb szaki is azt mondta rá, hogy gyenge kifejezés az unsupported... (egyébként háló kártya driverrel lehet gond, de a legfrissebbel (2015) sem működik...
Ezért hát laptopot keresek, a bevezetőben feltett kérdésekre a válaszaim
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Nem SOS, pár hetet tudok még várni. Nem tudom a lockdown feloldásával megtelik-e a piac használt laptopokkal...(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
200.000(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Itthoni felhasználás. Belső hálón chromecast filmezés. Netezés. Nem játszok, nem autocadezek, nem photosopozok. Viszont az alap programok (Chrome, viber, office, néha cewe fotókönyv) gyors működése fontos.(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
-(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
14-15,6" azaz a kis képernyős kategória teteje, vagy a normál képernyős alja.(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Nem jellemző, évente max 1-2 alkalommal. De ha ennek a kérdésnek a súlyhoz van köze, akkor nem szeretnék nehéz gépet, mert lakáson belül sokszor lesz pakolva, és legtöbbször ölben lesz használva.(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Windows 10(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
Alsó hangon 500gb kellene a filmek miatt, sdd. 8 gb RAM. Optikai nem szükséges.(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…)
-(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Lehet használt is, de legalább egy év garanciával.Volt már sok márkával dolgom, Toshiba, Asus, Acer nem igazán váltak be, igaz, hogy 10+ éve voltak.
HP és Dell egész megbízhatóak.Előre is köszönöm a segítségeteket!
sublett
-
veterán
-
veterán
válasz sublett #165403 üzenetére
Nem tudom a lockdown feloldásával megtelik-e a piac használt laptopokkal...
Nem hiszem. Eleve még a feloldás sem biztos, húzzák mint a rétestésztát én erre nem alapoznék.
A piac jó esetben a céges flottáktól, pénzügyi selejtezésből származó használt gépekkel szokott megtelni, és/vagy rossz esetben szó szerint az ipari hulladékból (pontosabban annak leadott gépekből) illegálisan összetákolt cuccokkal (ezeket ugyanis nem lehetne újra forgalomba hozni). Van még egyéb forrás, de ezt itt most nem szeretném részletezni, aki tudja az úgyis érti.
Én az elsőben vagyok érintőlegesen benne, a többi nem az én műfajom.
A normális használt gépek piacán van visszaesés, de nem is ez a legrosszabb, hanem az elmúlt idők áremelkedése. Most mintha kicsit csökkenő tendencia lenne, de ez nem az egyedi emberek gyorsan eladósorba került gépei miatt van sztem. Home Office sok helyen maradni fog, a gyereknek vett gép meg amúgy is kell majd a suliban, ha újranyitják. Sztem nyitva fogják hagyni az online oktatás kérdését, ergo kell hozzá gép.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
őstag
válasz pinnacle #165402 üzenetére
Ez alapján a 60hz-es is elmegy. Én nem vagyok nagy játékos, 60hz felettiség és jó "reakcióidő" nálam nem igazán téma. És az az NTSC ha jól nézem 90% körüli sRGB lehet. És a 300 nit sem a csúcszuper, de van sokkal rosszabb.
Az acer helios 300-am képernyője kb ezeket az adatokat hozza (csak 15,6). Tényleg az az elmegy kategória, nem bántóan rossz színek, de az a max 300 nit fényerő azért már világos szobában is kevés lehet.
De ehhez képest a 4k kijelző a precisionon tényleg sokkal jobb. Hiába "csak" 60 hz. Fényerőben és színben. Első notebook amit nem max fényerőn használok, mert nem kell.
-
veterán
válasz Tom1939 #165406 üzenetére
Most néztem meg ezt a görgetési késlekedést az Omenen. Ugye 144Hz-es, a külső monitorom pedig 70-en megy. Igaz, hogy 17,3" és 32", tehát méretben is nagy a különbség, de simán a fórum görgetése is sokkal finomabb volt a 144 Hz-esen, mint a 70-esen
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
sublett
tag
válasz SeniorTilla #165405 üzenetére
Az illegális ipari hulladékon kívül még van egy rosszabb, kimondatlan kategória?? :-\
Egyébként miben érdemes gondolkodnom az újak között (a használt topicban is feltettem a kérdést)
-
őstag
válasz SeniorTilla #165407 üzenetére
Ez az amihez szem kell. Én ebben nem érzek semmit Az ipad pro 10,5-em 120hz-e sem hat meg túlságosan, nem olyan nagyon érzem a különbséget a gyerkőc ipad air-jéhez képest. Ha tényleg jó lesz a mini (nagyobb képernyő, 2nd gen ceruza támogatás) simán váltok rá akkor is ha 60hz lesz.
-
MM
őstag
Sziasztok, mostanában nem követem ezt a topicot, ajánlanátok valamit az alábbiak szerint, ami aktuálisan elérhető?
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Minél előbb
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 150K - 400k HUF
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) office, net, AutoCAD
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? játék nem szempont
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6-17,3 IPS, nem kell érintős, ha lehet legyen matt, jó képminőség, Full HD. Színhűség nem szempont.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? nem a hordozhatóság a fő szempont, alkalmanként van hordozva, de kocsival, szóval a súly, méret nem számít. Akkuidő sem szempont.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win10 lehet, de üresen is OK.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? 256GB vagy 512 SSD elég
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI és / vagy DP szükséges, USB-C dokkolhatóság előny. beépített DVD lejátszó jó lenne, de nem létszükség, numerikus rész jó lenne és magyar bill.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
ÚJ vagy újraértékesített számlával, gyári garanciával. (Dell előnyben, a környezetben szinte csak az van)Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
őstag
válasz SeniorTilla #165411 üzenetére
Hát 15,6-on nem jött ki nekem, külső monitor már nem férne el pluszban az asztalomon, úgyhogy ezt legközelebb majd 4-5 év múlva tudom meg remélem (új noti vásárlás). Gondolom addig alap lesz 17,3-as jobb kijelzőkön a 100+ hz. De majd meglátjuk.
-
sublett
tag
válasz SeniorTilla #165412 üzenetére
Alapvetően netezés és belső hálón film lejátszás (azaz ezen lenne tárolva a film, és egy mi box játszaná le). Nagyon ritkán fotó szerkesztés, de nem PS, hnem fotó könyv szerkesztő program.
Szóval elvileg nem nagy erőforrás igényű alkalmazások, de a gyors működés viszont nagyon fontos. -
veterán
-
sublett
tag
válasz SeniorTilla #165415 üzenetére
Ugyanez használtan? 200k-nál nem nagyon szeretnék költeni rá. Tudom, hogy az ár és a minőség egyenesen arányos, de valami kompromisszumot kell találnom, ha ennyi a budget...
-
MM
őstag
Ezek közül ajánlott valamelyik?
-
Dhampir
félisten
Ezek közül, ha a Vostro lenne a cél, és nem kellene feltétlenül a beépített DVD olvasó és D-Sub csatlakozó, akkor megnézném a Dell Vostro 3501-et, aminek FullHD kijelzős konfigurációja IPS paneles. Ugyanakkor számolni kell a gyengécske webkamerával és a csupán mono mikrofonnal. Viszont a Vostrora helyszíni garanciális javítás is jár, ami viszont a jelenlegi pandémia miatt másként is működhet.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz SeniorTilla #165404 üzenetére
Köszi Tom1939, SeniorTilla! Úgy is lehetne a kérdés, hogy i5, 1650 Ti, 512GB SSD, 60Hz vagy i7, 1650, 256GB SSD, 144Hz, de itt is inkább az utóbbi, mert RAM-ot, SSD-t lehet utólag is cserélni.
15,6" tesztben írják, hogy a 120Hz-es kijelző a gyengébb.
Gumírozott borítás hamar lekophat, úgy emlékszem a Thinkpadekek is nagyon koptak a touchpad részen.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz Tom1939 #165420 üzenetére
Lehet alapja, de nem azért, mert i5 vagy i7. Másik topikban írták a srácok, hogy olyan szinten van TDP-vel limitálva a proci a thinkpadokban, hogy ha agyonpörögsz sem megy 25W fölé a fogyasztás. Na ott "nem fog melegedni", cserébe menni se nagyon.
Dellnél ez úgy működik, hogy amíg le nem fő a proci, addig itt 4 magon azt művelni a proci ami a csövön kifér. Tehát innen nézve egy i5 jobban melegszik mint egy i7. Elég csak 2 márkát összedobni és ez máris igaz. Miközben hamis
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Silverboy
aktív tag
válasz Tikakukac #165421 üzenetére
Leno Legion, Dell G, ASUS "csodák", MSI stb. Sajnos nem ebben van a bibi... Téma volt a Gamernoti csopiba is jó pár hónapja, hogy az i5 forrófejű +10-15 fok eltérés is lehetséges. Intel gyári TDP-vel. Ugyan azon a szérián belül. Hába kened le Iridiummal, TGC-vel, nem tudod kordában tartani. Jellemzően a 9 genes gépek, ezért ajánlják/ták inkább az i7-et.
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
-
Tikakukac
titán
válasz Silverboy #165422 üzenetére
Pont ezért írtam amit, hogy nincs olyan, hogy Intel TDP. Minden gyártó mindent ahogy régen úgy ma is egyedileg konfigol. Mondok egy másik példát: első széria 7537 Dellből úgy jött ki, hogy 72 foknál throttlingolt. Mert a Dell ennyire állította be. Ha fogsz 2 referencia chipet olyan nincs, hogy valami azért mert i5 15 fokkal melegebb legyen. A titok az, hogy ti már nem a ref dolgokat látjátok.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
őstag
válasz Tikakukac #165425 üzenetére
Ez a valaki (akihez eljut ez a világ annyira hogy butítani akarja) egy elég szűk réteg.
Már én is az az egyed vagyok aki azt várja hogy úgy működjön ahogy vettem (autó, laptop, vagy okostelefon, kb mindegy.). És ebből a szempontból mindegy hogy hardver probléma vagy csak beállítás kérdés.De szerintem ki van ez találva (sem az intel, sem noti gyártó nem sírja el magát ha több az i7 mint az i5).
-
Kali4
tag
Sziasztok!
Internetezésre, dokumentum szerkesztésre szeretnék új laptopot venni kb. 200kFt-ért.
8GB RAM és FHD kijelzőn kívűl nincs más megkötés.Ezeket néztem:
ASUS X509JB-BQ310
HP 15s-fq2020nh 303G5EA
Acer Aspire 3 A315-23-R9LT NX.HVUEU.01SEgyelőre csak új gépben gondolkodok.
Mi a véleményetek? Melyiket lenne érdemes választani? Esetleg van más ötletetek?
Köszönöm! -
sh4d0w
félisten
-
őstag
válasz pinnacle #165428 üzenetére
Az egy i7 ha jól nézem, de igen hűtés hangerejében (gondolom ezért húzzák meg alacsonyan a hőmérsékletet ahonnan nincs tovább) és magában a hűtésben jókat olvastam a legion 5 17-eséről azért vettem meg majdnem.
sh4dow: hát nálam most az i9-essel az a helyzet hogy a turbót elvéve sincs semmi problémám normál üzemben (office és internet böngészés), néha 4k videónál kapcsol be legalacsonyabban a hűtés (5:1 arányban semmi és kis venti) különben teljesen csendben van. Játéknál ha nem adom vissza a turbót minden 67 fok alatt van (és pl a warhammer total war 2 legtöbb beállítás ultrán is elmegy 60 fps-en, campaign végén néhány terület 40 fps a nagy térképen de az kb mindegy) akkor nem üvölt a venti (kb közepes).
Ha mehet az i9-nek a turbo akkor 4 vagy a felett bírja tartósan de belekóstol a 99 fokba és üvölt a venti (köszi nem). Mondjuk nagyobb lenne a proci limit ha nem "csak" rtx quadro 3000 lenne a vasban hanem pl 5000.
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Egy középiskolás lány ismerősömnek szeretnék egy jó notebookot venni. Ebben kérném a segítségeteket.
Kizárólag új gép jöhet szóba, plafon 400k
Követelmények:
Kijlező 15"-os, hogy tanuláshoz kényelmes legyen.
RAM legalább 8GB
250GB SSD
Intergrált VGA elég.
Webkamera
Windows 10 (előny, de ha nincs akkor sem tragédia, OEM-et szerzek be neki)Előzmény: Egy HP 250 G6 helyett lenne, mert azzal volt egy rossz tapasztalata. Megszorult a zsanér és sz@rrá tört ezáltal 2 fő műanyag elemnek a csavarfészkei (LCD cover, top cover). A gép jelenlegi piaci értékéhez képest magas lenne a javítás és már a bizalom sincs meg iránta. Szóval egy nagyon strapabíró, jó belső szerkezettel gyártott masinára lenne szükség, ami 3-4 év múlva sem akar széthullani, recsegni, ropogni.
Eddig ez a két kiszemelt noti van:
Dell Latitude 3510
Lenovo Thinkpad E15Erről a Dellről nem olvastam túl jókat [link] , árához képest sok "betegsége" van, csavarodik a ház, stb.
Thinkpadről még nincs sok infom, a dedikált VGA-sok nagyon forrósodnak így teljesítménycsökkenés tapasztalható ezeknél.Szóval egy igazán megbízható, masszív kialakítású gépre lenne szükség ami teljesítményben tekintetében sem szégyenkezik!
Ha van konkrét ajánlat, jöhet privátban is akár
-
sssirius
tag
Sziasztok!
Eddig üzleti gépeim voltak HP Elitebook, de mostanában felmerült bennem az igény, hogy játszanék néha rajta és így esedékes lehet egy csere. Nem ragaszkodom az üzleti kategóriához, de jól összerakott, megbízható legyen.
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? A közeljövőben, max 1 hónap.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 250K - max 300k
(3) Felhasználás? Gyengébb játékok, egyelőre nem játszok modern fps-ekkel. (Vega 10, M1000M, GTX950M vagy hasonlókra gondoltam)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? League of Legends, Albion online, Tree of Saviors - közepes/magas beállításokkal. Ezek nem kérnek sokat, de ha már költök rá, akkor esetleg menjen el rajta más is kompromisszumokkal - ki tudja mit hoz a jövő.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Lehetőleg matt. 14" vagy 15" is lehet. Mindegyikkel ki vagyok békülve.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Minimálisan, leginkább asztalon.
(7) Operációs rendszer? Nem fontos
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? Min. 240GB SSD, 16GB RAM (vagy bővíthető legyen)
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? HDMI
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? A keret miatt inkább csak használt
Ha valaki legalább arra rá tud mutatni, hogy milyen típusok közül szemezgessek, már az is sokat segítene
Nézegettem a HP Zbook-okat, de pl. a Pavilionok között van jobb teljesítmény, ami beleférne a keretbe, csak nem tudom mennyire ajánlott típusok.Előre is köszönöm!
-
gaborn1
tag
válasz zsolthee #165431 üzenetére
Thinkpaddal nincs tapasztalatom, de a Dell-t nyugodtan lehúzhatod a listáról.
Nekem Latitude 5400 volt pár hétig, számomra 2 pozitív tulajdonsága volt: hosszú akksi idő és (nekem) jó billentyűzet. Aztán a listának itt vége is, lepötyögtem rajt a szakdolgozatomat és tovább is adtam.
Na ha ez volt az 5-ös széria, akkor a 3-ast nem is akarom elképzelni.
-
veterán
-
Tikakukac
titán
válasz zsolthee #165431 üzenetére
És az angyalok alászálltak, majd az Úr mondá: igazoljátok sorban amit ez az ostoba motyorászik itt a topikban már egy ideje! És az angyalok cselekedtek vala. Amúgy rendelj zsanért, 2 komponenses ragasztót és csók a család. 1-szer megjátszható, de annak a gépnek utána vége ha gondja van.
Na szóval igen, és te még nem is a legrosszabbat húztad meg, mert van ahol a baseplate is kuka, esetleg a top is vagy reped az LCD és konkrétan marad egy alaplapod némi rammal meg meghajtóval összesen.Tartós és masszív gép az nem tudom létezik-e még, sorban jönnek az infók az esetekről, amikor egyszerűen adott pontokon elrepednek elemek és kész. Gariban cserélik, utána meg így jártál. Ennyire nem drasztikus a helyzet, hogy egy thinkpad, legyen az akármilyen vagy latinak a kezedben maradjon a kijelzője, de konkrétan tudom, hogy at 5490-esek bezelje az reped. És ennyi, repednek. Öröm.
A fentebb író kolléga már kb. megírta ahova ki akarok lyukadni: 400k-val mostanság karcoljuk a KKV-s gépeket, tehát csodát ezektől se várj. E15 nekem ott esne ki, hogy 1DIMM van benne, ami ok, 16 giga is lehet, csak nincs DC, így az integrált grafika instant kap 3 pofont meg egy tökönverést.
3000-es ennyire fiatal latit nem láttam még, de kiindulva az 5000-esből, ami khm. hát nem bajnok én hagynám. HP. Na hát ott ugyanezt kapod, probook lesz, amiről írtam már fentebb, égett a pofám bakker, hogy ilyen a minőségbiztosítás ott is. Rákeresve nem egyedi a problémám.Választhatsz, hogy a kék vagy piros pirula
-
MM
őstag
válasz Dhampir #165418 üzenetére
Köszönöm az infót, webkamera és mikrofon teljesen lényegtelen, ez egy "szürke" munkagép lenne a hivatalos céges munkagép kiegészítésére.
A tervezett felhasználás (Word, Excel - több ezer soros, sok MB-os file-ok, és főle AutoCAD) esetében 10-11. gen i3 (2 mag 4 szál) vagy i5 (4 mag 8 szál) mennyire számít? 8GB RAM szvsz elég lenne, a beépített ODD csak kényelmi extra, mert sajnos néha használni kell bejövő adatokhoz, de van USB-s külső DVD olvasó is. Igazából a TN panel sem nagy gond az irodai felhasználás miatt, illetve külső monitor adott, a kérdés még az USB-C dokkolhatóság. Ha van USB-C dokkolhatóság, ami a Dell dokkolóval használható, akkor az összes periféria lényegtelenné válik (beleértve a kijelző minőségét).
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz SeniorTilla #165436 üzenetére
Nekem teljesen elég a quadro 3000.
Az álomgép meg kb egy xmg core 17 szerű gép lenne, amelyben van egy ryzen 4800u mondjuk mely szigorúan tartja a 15 wattot nem pörög fel 70-re, és van mellé egy 60 watt maxos 3060-as és egy jó kijelző(100% Srgb, 400 nit QHD elég). Magyarul 75 de jó max 100 watt egy olyan házban ami elbír 200-at. És vagy csendben van vagy nagyon halkan hűti magát. És 2,5 kiló, aránylag kis méret (de nem xps 17 azért).
Nem hiszem el hogy nincs rá igény...
-
Dhampir
félisten
Az AutoCAD-el kapcsolatban talán a többiek tudnak érdemben válaszolni. A Word nem jelenthet problémát, Excel esetében egy notebookhoz kapcsolt külső, nagyobb kijelző fog megfelelő munkaterületet biztosítani a táblázatos állományoknak.
Más típusú új gépet nézve például 355 000 Ft körüli áron kezdődik például a Dell Latitude 5500. Ez a Vostro fölött áll.
Ugyanakkor az apróhirdetésekben ki lehet fogni akár gyártói garanciás Latitude szériákat is, de túlnyomórészt 14" kijelzővel találhatóak.
-
donat_sz
senior tag
új laptopot keresek.
(1) manapság
(2) 200e
(3) elsősorban otthoni böngészés, excel, tanulás, videó lejátszás nas-ról
(4) nem szempont
(5) 14" lehetőleg ne tükröződjön nagyon.
(6) nem jellemző
(7) win10
(8) ssd 250gb vagy több
(9) előny ha könnyű
(10) új gép a cél -
szabo.csabi
tag
Sziasztok, kérlek segítsetek irányba állni:
(1) Néhány hónapon belül szeretném megvásárolni.
(2) Max. 5-600 eFt
(3) Felhasználás: munka: irodai programok, fotószerkesztés, renderelés, belsőépítészeti tervezés, hobbi/szórakozás: netezés, filmnézés, zenehallgatás
(4) Soha nem játszom.
(5) Színhelyes 15,6-17,3 matt, IPS
(6) Alkalomszerűen használnám útközben, inkább otthon
(7) Win 10/64 bit
(8) 512GB / 1TB SSD + 16GB / 32GB memória
(9) Nem high end de erős GPU, HDMI, 2-3 db USB 3.1, bluetooth 5.0, SD kártyaolvasó, háttérvilágítású billentyűzet, esetleg NFC, ujjlenyomat olvasó + a jövőben NAS-t és egy nagyobb méretű színhelyes külső monitort csatlakoztatnék hozzá
(10) Új gépet szeretnék, Dellhez húz a szívem. Stílus, dizájn is fontos de nem elsődleges.Köszönöm!
-
benczeb
aktív tag
Fujitsu - Made in Japan.
-
gaborn1
tag
Valahogy az utolsó pár hsz közül néhány nagyon kilóg a kontextusból.
Vagy csak én nem iszom eleget hétköznapokon, azért nem értem, hogy jönnek ide.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest