Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz Djuree #141911 üzenetére

    Egy utolsó OFF és elengedem a dolgot.

    A userek hülyék :B Ez az ország hiper érzékeny az árra, de sajnos a ló másik oldalára sikerült átesni és az alacsonyabb árért már kezd bármi beleférni. Ezt pedig érzik a gyártók is. Ezért megy a szekér ennyire a "magyar" külföldi oldalaknak is.

    A lényeg, hogy kórájhét, enyvídia, gémer olcsóban. Hogy mi lesz a gariidőn belül? Hány user keres rá vajon arra, amiket ide is vagy bárhol máshol leírunk garikkal kapcsolatban, boltokkal kapcsolatban? Szerintem nagyjából senki, mert évek óta fix ütemben minden hétre jut valaki, aki beleszalad a sormintába.

    A support kinullázása az árak miatt már jól beint, egy kis wifi-vidkari páros olyan szépen lenullázza a gépedet a porba, hogy csuhaj. Vostrok anno kaptak 1,5 év után mókolt wifit :DDD
    De lesz kóréjhét és enyvídia. Ez a látótáv, mögötte köd. Pedig a ködben vannak csak a dolgok elrakva. Volt barátom aki vett még a Bemutatótermes sztoriból egy teljes konyhát. Mert plakáton 5 év meg 25 év gari van kirakva és az úgy is van. Volt is rájuk pont 1 év gari, utána vergődés, utána bebukott az ÁFA mókolással az egész lánc, ő meg aztán a fél konyhát lecserélte megint, mert a gépek árának fele lett volna 1-1 közepes javítás is. Tanulópénznek kemény volt, de azóta márkaboltban vásárol és ki van nyalva a feneke. Ha nincs akkor pedig lehet számlával az anyacéghez fordulni és ők rendbe pakolják a hazai morált.

    De ezt levezetni ott, ahol megint agyig rakják magukat az emberek áruhitellel... nem lehet :N

    PubliCat: Ja, hát semmi gond nincs az áruhitellel. Azzal van gond, mikor nagymuterral és faterral jön be valaki 400k-s Zent venni hitelre. Mi cifra gondolkodásokat hallottam már, anyám.

    [ Szerkesztve ]

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák