Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hallador

    addikt

    válasz smallmer #138872 üzenetére

    Az a baj ezzel, hogy amire használni akarod az nem egyezik meg azzal az igénnyel, amiket kiválasztottál. Vannak szép és jó gépek, csak szorozd meg az összeget 2-vel, és akkor nagyon szép lesz és nagyon jó.
    Amiket kinéztél azok a gépek consumer eszközök. Azaz semmi másra nem alkalmas hosszútávon, hogy programozásra használd.
    Ebből adódik, hogy azok a gépek legfőképpen kevés gépeléssel járó, kevés interakcióval rendelkező tevékenységre valók. A programozás nem ilyen.

    programozás(java,c++,c#), irodai programok, fotószerkesztés is előfordulhat, filmnézés, és mindennapi használat akár vonaton, utazás közben

    Ez a tevékenység, amit ide lefirkantottál a Mobile Workstation kategóriája. Újonnan ez a kategória 500 000 Ft-nál indul. Nem 300 000 -nél.
    Ha nagyon elengedem a fotószerkesztés részt, akkor is legalább egy IPS paneles Enterprise business gép, ezek IPS panellel 4k kijelzővel szintén zenész 500 000 környékén indulnak.

    Ennyiért a ProBook 430 G5 ami belefér. Ezért ajánlották neked azt. Mert amire használni akarod ez a gép felel még meg a legjobban, ennyi pénzért. Nem az Envy, nem az UX, és nem az Inspiron.

    Ha a mondatodat így értelmezem:

    programozás(java,c++,c#), irodai programok, fotószerkesztés is előfordulhat, filmnézés, és mindennapi használat akár vonaton, utazás közben.

    Akkor nagyon faszák amit kinéztél.

    [ Szerkesztve ]

    The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]

Új hozzászólás Aktív témák