- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben92
őstag
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Teszek egy próbát, de nem sok reményt látok:Szóval van nekem egy pc-m, azon gondolkodom, hogy laptopra cserélem ráfizetéssel. Elég sokat ingázok és mindenhol csak 2-3 napot vagyok, így a pc-mhez nagyon ritkán férek hozzá.
Létezik olyan laptop, ami nagyjából ugyanerre a teljesítményre lenne képes játékokban full hd-ben(monitorra kötve) de 300-400 ezerben? Gondolom nem
VGA: Gtx 970 4gb
ram:8 gb ddr4 2400mhz
proc:i5 6500
ssd+hdd[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz tepenzed #134753 üzenetére
1060-as vga kellene neked négymagos i7-tel. Lenovo Y720 jut eszembe hirtelen, de ugye ennek rizikós a garanciája (telemaxos horrorsztorikra rá tudsz keresni a neten). Ha ezt bevállalod, akkor maga a gép jó.
-
psg5
veterán
Ez a Dell ilyen áron jobb, mint a HP 250 G5?
F.K.T.
-
mike1334
veterán
Üdv és előre is köszönöm!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Pár hét, 1 hónap...
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit)
60-70e (garanciától is függ, de nyilván ha van olcsóbb ami a célnak megfelel, az se baj..)
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén)
Játék, de nem mai játékok (3-4 évvel ezelőttiek ha mennek medium beállításon már jó), ha meg maiak, akkor egyszerűbb indie játékok (darkest dungeon, stardew valley stb...).
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
Lásd előző pont, hd felbontás elég.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS?
13 col felett kicsivel (13,3 azt hiszem az elterjedt méret), jó ha IPS, de nem létfontosságú, felbontás 1200x-1300x körül elég, ha full hd az se baj, de ennyiért nem hiszem, hogy lenne.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is?
Minimális, kanapén/ágyban lenne használva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)
Nem fontos.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD jó lenne (olyan 128gb), de sima hdd is jó, ha nem fér bele...RAMból jó lenne 8 gb körül.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
Nincs. Max jó lenne, ha csendes lenne és nem fűtene annyira mint paks..ja meg akksi se lenne rossz, ha bírna 4 órát egyhuzamban és olcsó lenne, hogy 2-3at tudjak venni hozzá később.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)
Csak használt, számla nem kell, garancia nagy plusz.Igazából kettő az egyben tableteket néztem, de ott az értelmesek 90e körül kezdődnek újonnan...és nem olyan stabilak mint egy egy subnotebook...
Köszönöm!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
TheNewDawn
addikt
23napja várok hogy végre jóváhagyják a rendelésem ami az MSI laptopot illeti, de még semmi.... Szóval holnapig várok, és lehet vissza kell vonjam....
Közben kinéztem egy új gépet, sajnos a boltot nem ismerem Asus fx502vm 1060 as videokártya.Szóval mind a gépről, mint a boltról kérnék véleményt. (És közben azért bizom benne hogy nem lesz rá szükség és holnap postázzák az MSI met.
[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
válasz TheNewDawn #134758 üzenetére
Ha egy gépet az egész országban csak egy bolt árul, akkor elég gyanús. Ha az adott gépről a magyar Asus weboldal nem ad ki semmit, az meg főleg.
-
-
Gaben92
őstag
válasz TheNewDawn #134758 üzenetére
Egy nagyon keveset olvastam a gépről, és lényegében ez egy jóárasított GL502VM ami nincs ROG köntösben és állítólag kicsit "gagyibb az anyaghasználata" gyengébb a kijelzője (nem IPS hanem TN), nincs rajta USB3.1 és Thunderbolt stb...
Szóval egy fapad ROG GL502VM ami viszont alapból nem ajánlott modell... Bízz az MSI-ben szerintem.
annyira nem rosszak
De.. ennyi pénzért meg főleg...Amúgy csak kíváncsiságból és tényleg nem kötekedésből... Értem én, hogy az 1060-as kártya jól hangzik, de mikor thermal throttling miatt a gép teljesítménye egy PDC szintjére szabályoz fél percenként akkor mit érsz vele?
[ Szerkesztve ]
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
TheNewDawn
addikt
válasz Gaben92 #134761 üzenetére
Persze hogy bízom, az 230 ért no brainer lenne, igaz hogy pici és nem bővithető szinte, meg csak 1050 es, és picikét a hutése is hangosabb, és a többi modellel ellentétben azt nem is gamernek írják, de attól még nekem a Dell mellett az volt messze a legszimpatikusabb a 300 alattiak közül.
-
Baggio04
aktív tag
válasz Khelben #134450 üzenetére
Szia.
Akkor eljutottunk ahhoz amit ajánlottál, ez így megfelelő lesz ugye?
hp pavilion + 4gb ddr3l
Ramot simán csak bepattintom miután leszedtem a hátulját a laptopnak?
Nincs semmi matrica ami garancia vesztést okozna ha sérül ilyenkor?[ Szerkesztve ]
Baggio
-
Gaben92
őstag
válasz Khelben #134766 üzenetére
A legtöbb gép használati utasításába bele van írva, hogy mik az úgynevezett CRU-k az adott gépben. Ezeket cserélheti otthon a user garanciavesztés nélkül. Általában ez a HDD, SSD, RAM, WiFi kártya szokott lenni mert ezekhez férsz hozzá a gép megbontása nélkül, leggyakrabban maximum 1-2 csavar kiszedésével az alsó burkolat egy részének levételével.
Viszont a mai gépekről a vékonyítás miatt már sokszor lehagyják ezt/ezeket és ha hozzá akarsz férni valamihez kb atomjaira kell szedni a cuccot,ami garanciavesztéssel jár, így ezekben a RAM nem CRU.
Valószínzlűleg erre gondoltak.
-
Pyrandus
tag
Üdv-
ASUS-PRO Essentiels gépről vélemány? Kösz.A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
Tikakukac
titán
válasz Gaben92 #134767 üzenetére
Ha minden ilyen előírás be lenne tartva 3 dolog történne: a kiskerek megpusztulnának a kiesett bevétel miatt, az ügyfél agyfalloszt kapna, hogy mindenért márkaszervizbe kell vinni a gépet egy vagyonért, a márkaszervizek is meghalnának, mert tízszer több dolguk lenne. Van így is épp elég terheltség.
Ezt konkrétan tudom, mert ilyen gépet vett haverom, amire dettó azt mondták márkaszervizbe kell vinni a vételi helyen, 2 hét alatt és valami combosabb pénzösszeg után lett is volna gépe. A fentebb említett boltba szépen beküldtem, mert nem értem rá és 3k valamint 20 perc eltelte után távozott a berakott plusz memóval.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
sznandi77
csendes tag
Lenovo Yoga 910-eshez kérnék segítséget ki mit tud róla? i5 full hd verzió van kinézve.
-
Gaben92
őstag
válasz Tikakukac #134769 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy ez a gyakorlat csak, hogy ez a hivatalos.
Nekem is volt már olyan gariztatásom, hogy volt előtte szétkapva a gép takarítás miatt darabokra, mégse szólt a szerviz egy szót sem mert ember meg nem mondta volna, hogy szét volt szedve a gép korábban. Más kérdés, hogy tudni is kell úgy szétszedni és összerakni a cuccot, hogy gyári állapotúnak megfeleljen. Manapság annyi kis pöcök tartja össze némelyik gépet, hogy ha az ember nem figyel könnyen bukhatja a garit egy RAM bővítés miatt ha a hivatalos dokumentáciban nem CRU-ként van feltüntetve a RAM.
-
sid87
senior tag
Meg szeretném fogadni a tanácsot, és egyre jobban tetszik a Fujitsu A557.
Viszont nem látom, hogy lenne billentyűzet világítás. Meg nekem 128 GB SSD + 1 TB HDD kéne, 8 GB RAMmal. DVD olvasó meg nem.
Plusz nem tudom játéknál a HD Graphics 620 mennyire közelíti a GeForce 940MX-et.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Chaser
legenda
-
Gaben92
őstag
válasz sid87 #134772 üzenetére
Az igényeid kb azok mint az enyémeik voltak. 15,6" FHD IPS 128GB SSD+1TB HDD kombóval, 8GB RAM-mal, billentyűzetvilágítással, viszont én nem akartam játszani a cuccon.
Ezzel együtt, úgy hogy minden igény be legyen teljesítve, nekem 300k-ból sikerült kihoznom a Zenbook UX510UX-et. Nekem tökéletes mert nem terhelem, és a hűtés így nem kritikus pont. Ha játszani is akarsz és tényleg mindenre szükséged van amit leírtál akkor a Dell 7559 az egyetlen ami megfelel neked szerintem.
Westend MM-ben 320k a kiállítási darab akciósan 4GB RAM-mal, amit lehet bővíteni 8GB-ra 2 perc alatt garivesztés nélkül és megvan minden... Viszont ha jól emlékszem 200k kereted van. Szóval vagy rádobsz még 120k-t és megveszed a 7559-et (amíg még vannak utolsó darabok az országban), vagy valahol kompromisszumot kötsz.
@Pyrandus: Bár nem írtad milyen modell ha jól látom mind ugyanazzal a CPU-val van. 1,6GHz Celeron Dual Core... fincsi... ha alacsony a vérnyomásod jó vétel. Garantáltan fel fogja nyomni. Töltsd ki inkább az összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
PandaMonium
őstag
válasz Chaser #134773 üzenetére
Így van. Az emberek jellemzően nem veszik figyelembe notebook vásárláskor, hogy nem csak egy számítógépet vesznek, hanem mellé monitort, webkamerát, akkumulátort és az összes szükséges beviteli eszközt is, úgy, hogy az lehetőleg egy jó mérnöki munka legyen, ergó ellenálljon a külső behatásoknak, ne legyen túlságosan nehéz és megfelelő hűtéssel rendelkezzen. Ennek összessége a látható árak. Az igényes és combos notebook sok-sok pénz. Akinek ez nem tetszik az valahol kompromisszumot kell hozzon.
És még mindig azt mondom, hogy aki nem, vagy csak nagyon ritkán hordozná a notit az vegyen inkább asztalit, mert fényévekkel olcsóbb és erősebb, plusz vegyen mellé egy olcsó használt üzleti notebookot.
What I cannot create, I do not understand
-
Chaser
legenda
válasz PandaMonium #134775 üzenetére
En is ezt szoktam tanacsolni, utosvagos notebook, ha jatek es wros cpu akkor asztali
Notebook meg lehetoleg legyen kihegyezve minosegi panelre es beviteli eszkozokre, egy uj notebook arabol ami 300k egy nap alatt megvan 50k bulta, ami mar eleg 12-14" uzleti ivy gepekhez, maradek 250bol meg egesz jo desktopot lehet osszerakni meg jatekra is - jo, miota elszalltak 1070 arak annyira nem, de 1080 ara nem valtozott, 1060 nem sokat emelkedett, 1050 maradt ahol van es 1050es notebook se nagyon van 300e alatt, desktop vga meg 50e alatt is belole -
Es nem utolso sorban desktoot tele lehet tolni rammal, cput cserelni ha ugy adodik, es mindenre julon van 3 v tobb ev garancia - nyilvan nem szurke importos helyrol kell vasarolni ahol 1-2 evek vannak -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Stylerr #134776 üzenetére
Neten rendeld meg, szemelyesen vedd at, igy el a 14 napos elallas lehetosege, ha rendeles nelkul szemelyesen veszed meg akkor nem
Jol johet ha gyari hibas es 3 napon tul veszed eazre, nem kell szervizzel vackolni, penz vissza es veszel masikat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
mike1334
veterán
Valaki erre? Vagy valamit nagyon félrenéztem és irreális, amit írtam?
-
Chaser
legenda
válasz mike1334 #134779 üzenetére
13,3as gep nem sok van, ujabbol nem is remlik ha haaznalt uzletiket nezem, 14,1bol hp 8470pt mar kapsz ennyiert, dell e6430at is, akar itteni szamlas kereskedoktol is ki lehet fogni, utobbi gepnel megoldhato vilagitos billzet is
Szerk: mindenkepp hd+ 1600*900as panellel vennem a gepet
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Gaben92
őstag
válasz mike1334 #134779 üzenetére
Elég irreális igények... 13,3"-et add fel és nézd a 14"-es gépeket.
60-70k keret az kb a 8470p, E6430 kettősben merül ki, illetve ezek elődjeinél (8460p és E6420).
IPS és SSD nem lesz (ahhoz egy 100k-val még meg kéne toldani), 8GB is karcos de még beleférhet, viszont utólag bővíteni kb 2 perc és gyerekjáték.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Chaser #134780 üzenetére
és Gaben92
Köszönöm!Akkor csak az IPS (az nem s volt fontos) ugrik meg a méret...SSD ahogy nézem már van +15eért, a 8gb ram meg ráér később, ha bővíthető, meglátom mit tud néggyel.
Egyedül a 14col fáj, mert a 12 kicsi lenne, de a 14 már lehet nagy lesz...ölbe véve nem biztos, hogy kényelmes hosszú távon, plusz nagyobb kijelző jobban is eszi az akksit...
-
-
HUNszabi90
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek meg szabadna venni egy ilyen laptopot?
https://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer/aspire-vx5-591g-71c5-lin-nh-gm4eu-003-p365801861/#Acer mennyire necces garanciális ügyintézésben? Valamint mennyire megbízható?
(Mikor legutóbb acer laptoppal találkoztam ipari hulladék kategóriák voltak (~2009).)Előre is köszi!
Üdv,
Szabi -
nagyúr
-
sid87
senior tag
válasz Chaser #134773 üzenetére
A kérdéses garancia akkor a kompromisszum (lenovo). Amit vagy bevállalok vagy nem.
Én az asztali gépet szeretném kiváltani vele, ezért kell annyi tárhely.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
PSasa
tag
Laptopot nézek fotószerkesztéshez (LR). Az alábbi két használt gép közül melyikben van több nyers erő? Az LR nem használ GPU-t a szerkesztéshez :-(
Külső monitort használnék hozzá HDMI-n keresztül.1. i5-6300HQ; 16GB DDR4; GTX 960M
2. i7-4800MQ;16GB DDR3; HD8750
Mind a kettő fizikai 4 mag.
-
Dara
csendes tag
Sziasztok!
Elkezdtem keresgélni mostanában notebookot/ultrabookot.
Amire szükségem van most nála:
- AutoCAD 2D/ minimális 3D
- Kompakt méret/súly
-Aksija ne adja fel fél óra után
-Árban körülbelül 200.000ig férjen beleÉn EZT néztem ki egy lehetőségnek.
Szerintetek?Nem tudom hogy ezek a "mai" integrált VGA-k mennyire veszik fel a versenyt az alap 3D rajzolással,rendereléssel.
[ Szerkesztve ]
Das Beste oder nichts
-
Gaben92
őstag
válasz HUNszabi90 #134789 üzenetére
Akkor nem leszel meg 350-ből, de 400k körül van minden igényedet kielégítő gép.
Dell Insipiron 7567-ből az UHD verzió IPS kijelzős.
128GB SSD és 1TB HDD
i7-7700HQ 2,8
GTX 1050Ti
8GB DDR4
És ha minden igaz 130W-os a töltője. Ennél lejjebb nem nagyon tudsz menni ilyen hardware mellett.Ha lemondasz az IPS-ről akkor ugyanez FHD-ben TN panellel lényegesen olcsóbb.
-
Gaben92
őstag
Azt nem tudom, hogy mennyi teljesítmény kell neked, de ha a kinézett gépé elég akkor HP Probook 430 G4 10k-val drágábban van, igaz csak 128GB SSD-vel és 4GB RAM-mal, de milliószor többet ér mint a kinézett gép. És mind az SSD mind a RAM 2 perc alatt cserélhető ha esetleg kevés.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Üdv!
Notebookot keresek főként otthoni, egyetemi használatra. 200k környékén.
- SSD legyen
- Fifa, Football Manager elfut rajta nem lenne hátrányEzek a fő kritériumok. Nézegettem itt a hardveraprós hirdetéseket, de eddig sokra nem jutottam.
Ha tudtuk ajánlani valamit szívesen fogadom. Köszi előre is!http://www.laptop.hu/lenovo-510-15ikb-80sv00tyhv-grey-nos-ssd
Találtam egy ilyet, erről mi a véleményetek? -
Gaben92
őstag
-
őstag
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Közeljövőben, bármikor, ha megtalálom a megfelelőt.
(2) A gépre szánt összeg forintban? 200k környéke
(3) Felhasználás? Net, tanulás, film+sori, kevés játék.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Fifa, FM közepes beállításokkal mondjuk HD, fullHD.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Max 15.6, fényes, szerintem lényegtelen.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Lesz hordozva, nem sokat valószínűleg.
(7) Operációs rendszer? Nem árt ha Win10-es, de nem feltétel.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?
SSD, min 250 GB, 8 GB RAM, nem szükséges.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? Nincs.
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Használt is jöhet, de 1 év garival minimum.[ Szerkesztve ]
-
oxalisz
tag
Egy ZENBOOK UX305UA esetében (i5-6200u, 8GB, 128GB m2 SSD, 13,3" 1920*1080, HD520, 56 Whr) milyen akku élettaratamra lehet számítani; tekintettel arra, hogy a csere nem olyan egyszerű, mint pl. egy A557 -nél? Ha valakinek van tapasztalata kérem ossza meg velem.
A hibáimból tanulok, az erdményeimből erőt merítek.
-
Neomien
csendes tag
Sziasztok!
Feleségemnek, aki tanárnő, kellene egy tanításhoz, lótáshoz-futáshoz való gép a következők szerint:
Mostanság vennénk, szeptemberben.
Használtan 70-120k, inkább 100k körül, de ha minőségi ugrás lenne drágábban, kicsit több sem gond.
Új gépek ennyiért lehetetlen ótvar procival bírnak, ezért azok felejtő utca szvsz, de ha nem, cáfoljatok rám!
Használat: irodai programcsomag, ram-igényes könyvtárprogram, 30 weblap nyitva, kivetítés, filmezés
Kijelző minimum 13", felbontás minimum 900p (eddig csak 15,6"-osa volt, most meg a 48"-os TV-n dolgozik 100cm-ről... és kicsinyelte a 39"-ost... Itt a minősége lenne a fontosabb, hajlamos SOKAT nézni!
Bár utazás közben sosem használja a gépet, de minden nap óránként hurcolja a termek és épületek közt a városban.
Mac + OSX nem kell, egyéb op.rsz. meg van / suli licences.
HDD / ODD nem lényeg, van itthon winyó is, SSD-t meg tudok bele venni, ha kell.
Memória min. 4GB DDR3(/DDR4), és jó lenne, ha bővíthető lenne.Min. 2 USB kell! Vagy VGA vagy HDMI kimenet kell kivetítők miatt!
Nem throttlingolhat facebook alatt, szóval nem egy szellőzhetetlen dobozba préselt Pentium Nxxx-re vágyunk. (Szerintem - kvázi-laikusként - már az i3-6100U is gyengus, az 5 éves Pentium G-m erősebb.) Jah: nem csiricsáré színű, mert az túlzóan vonzza a tapizó, gyermeki mancsokat...Köszi előre is a tippeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Projektor topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest