- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Laybee #46301 üzenetére
Ezt nem is láttam még, de ez jobban megéri, dokkoló se olcsó mulatság, én ahol dolgozok Latitude E5520-ast használok dokkolóval, ami nekünk van 25 ezer felett lehet kapni (ilyen fajta).
De amúgy nekünk is van egy csomó új gép a meló helyen E5520-asok, amit általában én készítek fel a felhasználóknak, ugyan így egér/táska/dokkoló van mindegyikhez, szóval valószínű ez is ilyen céges gépek lehetnek, viszont remélem nem lenyúltak mert akkor utólag problémás lehet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Laybee #46303 üzenetére
Nem idegesíteni akarlak én, csak furcsállom hogy hirtelen megjelent egy csomó ilyen gép az aprón. Plusz mi is ugyan ilyen kiszerelésbe kaptuk őket. De ha te tényleg megbizonyosodtál hogy minden okés a géppel akkor meg kell venni egyértelműen. Itt nem a karcokra értem meg magára a gép állapotára mert azt én is látom hogy új, hiszen mindenki így hirdeti...
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
válasz Laybee #46305 üzenetére
Szamla az elado nevere szoljon, VAGY rendelkezzen ervenyes adasvetelivel azzal a szemellyel/vallalattal akinek/aminek a nevere szol, VAGY igazolja, hogy azzal a szemellyel/vallalattal olyan viszonyban all, hogy jogszeruen eladhatja a gepet.
Es termeszetesen ha nem az o nevere szol a szamla, akkor az eredeti tulajdonosnak utananezni, ott is rakerdezni a dologra.
Ha mindezeknek megfelel, szerintem nem lehet belole kesobb gondod.
[ Szerkesztve ]
-
Harcsai
senior tag
Skacok, ez mit jelent?
""Keep Your Hard Drive" garancia (ha tönkremegy a 250es vinyó bejelented és küldenek egy újat, régit megtarthatod!!!"
Ha bejelented, hogy rossz, mondjuk heti egyszer, el tudsz adni egy csomó vinyot féláron?ez mekkora b@romság....
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Laybee
őstag
válasz Psychonaut #46307 üzenetére
Számla nincs. Szerintem hagyom az egészet. Egy álom volt amiből fel kell hogy ébredjek.
Küldött az aljáról képet és már más service tag volt rajta mint amit küldött privátban. De tény azon is van gari. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Tikakukac #46306 üzenetére
Ja gyanús...Amúgy azért adtad te el olyan hamar...
Laybee: "Küldött az aljáról képet és már más service tag volt rajta mint amit küldött privátban. De tény azon is van gari."
Említetted több darab van neki, szóval lehet másikról küldött így ezzel még nincs is semmi baj. Viszont ha számla lenne tényleg egyszerűbb lenne az egész. Ja és bocs hogy elbizonytalanítottalak, de tényleg jobb utána járni minthogy XY idő múlva elvigye a rendőrség, és a pénzedet lehet sose lásd...
[ Szerkesztve ]
-
McCormik
csendes tag
Hali.
Az egyik ismerősöm megkért hogy keressek neki gépet max 180k és az egyetlen igénye hogy fusson rajta a Diablo 3. Idáig ezeket találtam, de talán ti tudtok valami bestbuy gépet ajánlani:
- Toshiba P750
- Lenovo B570
- Acer Aspire 5742GElőre is köszönöm a segítséget.
-
Borote
addikt
válasz Harcsai #46308 üzenetére
Hogy Hadházi Lászlót idézzem: "Magyaaar vaaaagy!"
(#46312) McCormik: P750 jó gép, Lenovo-ból Y570 (használtan) és Z575, HP-ból DV6-os.
A B570 a 110-130 ezres csoportban versenyzik, az Acert pedig nem ajánlom.(#46314) Harcsai: gondolom ha gyanús leszel, nem fognak hetente új vinyót küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
Laybee
őstag
válasz Psychonaut #46310 üzenetére
Hagyom... Sajnos beleéltem magam, de nagyon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz McCormik #46312 üzenetére
Á ezeket felejtesd el, ha van 180 ezre akkor pótolja még kicsit ki, és innen válaszon: link Ezzel minden mai jattékkal fog tudni játszani normálisan...
Harcsai: Ilyen van, ha jól emlékszem valami hangfaltípusnál is volt/van így hogy bejelented hibás és kapsz egy vacsi ujjat a másikat megtarthatod, de ezt csak 1x lehet ott eljátszani. Itt lehet többször, de gondolom több darab sunyiskodás után már csak utána néznek...
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Laybee #46315 üzenetére
Hívd föl a szervizt, kérdezd meg. Ha szerviztag alapján szervizelik (rákérdezel az adott darabra is, hogy nincs-e vele gond), akkor miért létfontosságú a számla? Kérdezem ezt a többiektől is.
Kitöltesz egy adásvételit az emberrel, hogy elérhető legyen, ha mégis lopottak lennének, oszt' kész. Én legalábbis így látomKérdezd meg, hogy honnan származnak a gépek. Ha lopottak, pikkpakk kiderül
-
Psychonaut
veterán
válasz Harcsai #46314 üzenetére
Valoszinuleg van ra modszeruk...lehet, hogy a Logitech-fele modszert alkalmazzak: tedd hasznalhatatlanna, es kuldj rola kepet neveddel egy papiron.
Borote: en azert nyugodtabb lennek, elvegre ha semmi gond nincs a geppel, miert jelentene gondot a szamla bemutatasa? Nem letfontossagu az, hogy ideadja a geppel egyutt (ha peldaul cegesek a gepek, egyszerre rendeltek sokat es a cegnek kell a tobbi miatt a szamla), de az igen, hogy tudja bizonyitani, tiszta forrasbol szarmazik a gep.
[ Szerkesztve ]
-
Laybee
őstag
válasz Psychonaut #46318 üzenetére
Teljesen egyetértek. És milyen igaz az a mondás, nem mind arany ami fénylik...
-
Tikakukac
titán
válasz B-L-A-C-K #46311 üzenetére
Tényleg más helyett boltoltam, az Elitebook az tiszta üzlet. Szerintem legalábbis. A srác is megbízhatónak tűnt, beszélgettünk sokat és nem tűnt csempésznek. Mondjuk én sem tűnök kukacnak, mégis az vagyok a pingvin mögött. Áh...
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
david.b
csendes tag
Hello!
Már egy ideje olvasom a fórumot tájékozódás céljából és most jött el az idő a laptop vásárlásra.
Elsősorban játékra használnám a masinát.
Már szemezgettem előző ajánlásokból és találtam is egy pár lehetséges jelöltet.A kérdésem az lenne, hogy a három közül egyértelmű-e a probook ilyen áron.
Bármilyen jó tanácsot meghallgatok.
Nem vagyok jártas a témában ezért is fordultam ide.
Előre is köszi -
runner 125
nagyúr
válasz david.b #46322 üzenetére
Kérdés mire kell a gép?
Játékra?
Akkor az Y570-et vedd egy kis alkuval, bár így is korrekt az ára, az új most valahol 210k fölött van.
Utána, a Z575, majd harmadiknak a ProBook."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
rizso
addikt
válasz B-L-A-C-K #46316 üzenetére
Nem értem miért kellene hagynia mondjuk a P750-et Oké, GT540m kicsit gyengébb, mint pl a 6750m, de közel sem egy rossz vga, és tényleg nem sokkal marad el. Oké, a P750 nem fém, viszont jobban össze van rakva, mint a Dv6, nincsenek illesztési hézagok. A hangszórói is szebben szólnak, és nem elhanyagolható tényező, hogy nagyon kényelmes, háttérvilágításos billentyűzete van, illetve 3 év garanciával kapható (legalábbis én 3 évvel vettem), ami olcsón bővíthető 4 évre.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz B-L-A-C-K #46326 üzenetére
Nem tudom, én valahogy jobban szerettem használni a P750-em, mint a dv6-om. Nyilván egyik sem rossz gép, szóval itt igazából az "apró örömök" (mint pl. fém burkolat, világítós bill, 2 fejhallgató csatlakozó, szín, kinézet, stbstb) segíthetnek a döntésben...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
válasz Kornel #46328 üzenetére
Ugyan már...Elég messze mondjuk egy GTX560 lenne. Ahová a GT540 harmat gyenge, oda a 6750 is az lesz, és amit egy 6750 szépen visz, azt nagy valószínűséggel az 540 is szépen fogja. Nyilván lesz pár fps különbség, de egyáltalán nem olyan vészes...
B-L-A-C-K: mondjuk nekem még a barna dv6 volt, ami imádta gyűjteni az ujjlenyomatokat, és hamar mocskos lett, szóval annál nem volt olyan csilli-villi a helyzet. Talán az ezüst verzión már nem látszanak. Mondjuk a kijelzőkeret mindkettőben ugyanaz a gyenge csillogós fos: dv6-nál még a gyári kis billentyűzettakaró (vagy mi a neve) is nyomott hagyott a kereten! P750 keretéről már nem is szedtem le a fóliát. Ebből a szempontból imádom az XPS-t : nem gyűjti az ujjlenyomatokat, mindig tiszta a gép
-
Laybee
őstag
A DELL Latitude E5420 anyagát, kidolgozását pariban van a E6520-al? Mert abból van 160 körül boltban...
-
david.b
csendes tag
válasz runner 125 #46324 üzenetére
Köszi a segítséget. Szerintem maradok az Y570-nél.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy mire kell figyelni, mikor használt laptopot vesz az ember?
-
Kornel
veterán
Egy ilyen HP Envy Sleekbook-ot elfogadnék, ha megjelenik
Starts at $699.99; available on May 9
Operating system: Windows 7 Premium (64-bit)
Display: 14 inches (1366 x 768 resolution)
CPU: available with second- or third-generation Intel Core processors
Memory: 4GB 1600MHz DDR3
Storage: 500GB HDD
Connectivity: 802.11a/g/n
Ports include: Gigabit Ethernet, USB 3.0 (2), USB 2.0 (1), HDMI, SD reader
Weight: starting at 4 pounds
Thickness: "as thin as 19.8 mm"
Battery life: up to eight hours
Beats Audio with dual speakers and a subwoofer
HP CoolSense technology
HP TrueVision HD Webcam
HP Protect Smart[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz david.b #46332 üzenetére
Elsősorban, hogy rendben legyenek a papírjai. Ezután körbenézni, hogy van-e rajta külső sérülés, zsanér nem repedt/törött, kijelző nem karcos/pixelhibás, akksi és HDD állapotát is érdemes megnézni. Ellenőrizd a gép paramétereit, hogy valóban azok a hardverelemek legyenek benne, mint amiket ígértek. Ha sok időd lesz, kipróbálhatsz rajta az USB-től kezdve a webkameráig mindent. De ha minden okés a papírokkal, akkor még mindig ott lesz a garancia is, ha otthon pár nap után derülne ki valami hiba...
-
runner 125
nagyúr
Igen, azzal kiegészítenám, h az adott gép garanciakártyáján szereplő SN.-t hasonlítsuk össze a gép SN.-ével, nehogy egy fake garjegyet tűzzön valaki hozzá.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Kornel
veterán
válasz Psychonaut #46336 üzenetére
Nekem nem is kell több, 14-15 colra... még ez is sok
-
B-L-A-C-K
titán
válasz runner 125 #46337 üzenetére
Én anno vettem egy Msi gépet, Media Márkt-os gari volt rá, minden pecséttel, hologrammal, mégse gondoltam volna hogy hamis, utólag derült ki hogy az volt...
-
Tikakukac
titán
válasz david.b #46332 üzenetére
USB kulcsra raksz egy everestet meg egy pixel hiba keresőt. Majd kívülről átnyálazod a gépet mindenhol. Utána monitor teszt. Stabilitást teszt. Kártyaolvasó, webcam és minden mást is megnézhetsz. Aztán számok az alján, belső hardver tartalom ellenőrzése everesttel szintén. HDD Sentinel is jó, ha van a pencin. Ömlesztve kb. ennyi
B-L-A-C-K: Volt ismerős aki néha ütött pár ezresért ilyen papírokat szintén MM-ból. Szóval nehéz eset ez manapság...
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
updog
őstag
Sziasztok,
Sokan javasoltátok, így végül a Fuji A531 lett a választott, itt kérek tanácsokat a 3 napon belüli garancia érvényesítéséhez.
üdv
v."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
rizso
addikt
válasz runner 125 #46337 üzenetére
Igen, ez is alap. Telefonnal szoktam szórakozni, mire a számlán, garanciajegyen, akksi alatti és a telefon szoftverében lévő IMEI-t ellenőrzöm/egyeztetem
-
Psychonaut
veterán
válasz B-L-A-C-K #46340 üzenetére
Szerintem a legtisztabb amugy felhivni egy hazai markaszervizt vagy a forgalmazot gyanu eseten.
En mikor honositottam a D630-am garijat, valamiert a honositastol kezdve nem lehetett Dell honlapjan elerni. Megvolt az emailem a sikeres honositasrol az adataimmal, sot, miutan jeleztem nekik a problemat, egy kulon emailben biztositottak rola, hogy ervenyes a garancia - honlapon megsem latszott. Pedig nem volt gond vele, Humansoft szervizelte is garancian belul a gepet.
De ha valaki csak neten nezte volna meg vasarlas elott, nem talalta volna az altalam hirdetett 27x nap garanciat.
-
-
updog
őstag
válasz runner 125 #46346 üzenetére
Holnap viszem vissza, az a biztos.
Amúgy neten rendelt, boltban átvett stuff. Ott persze még semmi nem volt - bekapcsoltuk, kiírta hogy windows első indítás, le is állítottuk (szépen megvárva amíg épp olyan lépésnél volt hogy szabályosan le lehessen).
Alapvetően terhelésnél fagy, tehát ha kivárjuk a boltban, a win7 user setup során úgyse vettük volna észre
A régi lenovo-mon is gyári W7 volt, soha nem volt vele gond, szóval ha a Fujin az eredeti image nem volt korrupt (ez esetben hiába állítanám vissza) akkor szerintem sem Win probléma lesz.
köszi, üdv
v."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Borote
addikt
Gyári Win7 Fujitsu A531-en?
Hol vetted, mennyi pénzért? Be tudnád linkelni? Csak kíváncsi vagyok(#46350) doeeg: köszönöm Ja, ez jó vétel ennyiért, máshol oprendszer nélkül kerül ennyibe, ez nem rossz akció.
Szerintem visszaviheted nyugodtan, nem hallottam, hogy ők szívóztak volna. Esetleg még egy Linux live USB-t (unetbootin-nal, pl) megpróbálhatsz, hogy ott is haldoklik-e.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest