- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz terencehill #46702 üzenetére
A proci gyenge benne, inkább írd azt mennyit szánnál rá...
-
Tikakukac
titán
válasz terencehill #46702 üzenetére
Rendesen megcsinálva, kiherélve pár dolgot, jó sok rammal az átlagos kommunikációhoz és egyebekhez elég. Ha több kell, akkor halál. 8 magról leülve tesóm netbookja elé sem szoktam idegelni, csak fájlok kibántása és hasonlók ugye rohadt lassúak.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
terencehill
tag
válasz B-L-A-C-K #46703 üzenetére
kb.150 lenne rá, de fontos lenne hogy 11,6 vagy 12,5 col legyen (tehát hogy szélességre max.~ 30cm legyen mint egy A4-es füzet) és kb ~ 1,5 kg
igazából a legjobb a samsung 350u2b lenne,mert abba jobb proci van csak azt már 190-ért látom egy helyen és külföldi lapokon se látom olcsóbban---
-
B-L-A-C-K
titán
válasz terencehill #46705 üzenetére
Akkor te netbookot keresel, itt érdeklődj: Milyen NETbookot vegyek?
-
brumi1024
veterán
válasz brumi1024 #46666 üzenetére
Akit esetleg érdekelt, a Fujitsu A531-ben Intel N-1030-as wifi-kártya van.
-
margithid
veterán
Az amd trinityvel szerelt notebookok megjelenése mikor várható itthon? Ezek között már lesznek vékony, ultrabook kivitelűek is?
Az ivy bridge corei i3 és i5 notik csak ősszel jönnek? -
Borote
addikt
válasz terencehill #46707 üzenetére
Használt jó lesz?
ThinkPad X201
Garancia is van rá annyi, mint egy netbookra, csak százszorta különb[ Szerkesztve ]
-
polip
addikt
válasz runner 125 #46675 üzenetére
nem fog lépni a lenovo. kár is erre a szót fecsérelni
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
Dhampir
félisten
Akkor borítékolható, hogy ezentúl a Lenovo nem lesz annyira ajánlott.
-
Biliskmer
aktív tag
Nagyon, nagyon, nagyon sajnálatos amit itt olvasok, pedig most akartam beruházni erre a kis aranyosra
Azt hiszem még át kell gondolnom a dolgot...
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz Biliskmer #46714 üzenetére
Szerencsére most van más helyette: Toshiba L850
-
Dhampir
félisten
Kissé fura, hogy erről a gépről nem tesznek fel fotókat.
Ez a Radeon HD 7670 a mobil változatában is egy átnevezett HD 6670-es vagy más jelzésű, korábbi típust takar?
[ Szerkesztve ]
-
Biliskmer
aktív tag
válasz Borote #46715 üzenetére
Nagyon rendesek vagytok, hogy segíteni akartok, de jelenleg nincs a kezemben az a 160k, nem véletlen linkeltem be azt a notit.
Csak hitelre tudok megvenni egyet, de nem vagyok hajlandó 30-40%-os THM-et fizetni...
Ezért is kellene 20.-ig az edigital kínálatából választanom.
Nekem ez tetszett meg nagyon, de az ideapad-os gariztatás mizéria kedz lebeszélni róla.
Dhampir: Tudtommal csak átnevezés...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz runner 125 #46717 üzenetére
Igen, de meg lehet rendelni. Sajnos a másik helyen sincsenek róla fotók, pedig ott raktáron van, ha minden igaz.
(#46720) Borote
Jajam, azért is említettem a mondatom végén, hogy vagy más jelzésű, korábbi típus, mert annyira nem ástam bele magamat a Mobility Radeonok világába.
[ Szerkesztve ]
-
-
Biliskmer
aktív tag
válasz Borote #46720 üzenetére
Azon gondolkozom, hogy megveszem...
Rövidesen megyek külföldre dolgozni, ezért kénytelen vagyok notira váltani, mert csak a net marad kapcsolattartásra.
Az a véleményem, hogy aki nem kockástat nem is nyerhet...
Plusz remélem, mire a notimat garanciáztatni kéne, csak megoldódik a dolog, vagy legalább csiszolódik az eljárás, és nem 2-3 hónap, hanem max 2-3 hét lesz amíg lezavarnak egy garizást.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Ez tuti?
Tudom h kis szelet Mo. a Lenovo-nak, de ha majd csökkennek itthon az eladási mutatók, vagy piszok sok lesz a homárhoz hasonló bejegyzés, pont ezen okok miatt, csak tesznek valamit.
Alapvetően nem örülök a külföldi szervizelésnek egyik gyártónál sem. Acer-nél pl ez szokott lenni az egyik ellenérv, mivel számtalan hasonló storyt lehet olvasni a távolságból és a leszarom stílusból fakadó 'szervizelések' miatt.
De, h a Lenovo is ilyen sorsa fog jutni, - el nem képzeltem volna.
Mellesleg az is elgondolkodtató, h nincs egy normális call-center, ügyfélszolgálat.[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz runner 125 #46722 üzenetére
Ez kb szerintem annyira tuti minthogy május végén jön a Y580, és az ára 260 ezer lesz....
-
drprofesszor
csendes tag
Sziasztok, ezt a gépet néztem ki, véleményetek róla?
[link][ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz drprofesszor #46724 üzenetére
Ajánlom hogy itt itt keresőbe írd be az azt hogy "Inspiron"!
Inkább azt mond meg mennyi az a maximális összeg amit rászánnál, illetve mire szeretnéd használni?
-
drprofesszor
csendes tag
-
Tikakukac
titán
válasz drprofesszor #46724 üzenetére
Villanykaron csak Filaptop a nevük. A Teszkós akciós táskák után neveztük el. Ha kedves az életed akkor ne vedd. Többen állítják, hogy remek meg minden, de inkább nem merik bevallani, hogy iszonyatosat buktak rajta, meg még többet fognak az idő során.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Biliskmer
aktív tag
válasz drprofesszor #46726 üzenetére
Látom nem egyedül én néztem ki magamnak a 0% THM-es hitelt XD
-
B-L-A-C-K
titán
válasz drprofesszor #46726 üzenetére
Ha csak netezésre, és átlagos felhasználásra kell, akkor szerintem bőven elég neked ez is: [link].
-
-
rszp
aktív tag
Toshiba L850-13M leírása a Toshiba oldalról.
Hivatalosan nem kapható nálunk, mégis van leírás róla de csak a Google tárolt változat érhető el. -
Tikakukac
titán
válasz drprofesszor #46730 üzenetére
A márka az jó, de ha Dell akkor Precision meg XPS. Ez a sok műanyagba forgatott erőmű nem lesz hosszú életű. Döglenek is sorban felénk.
szerk.: Ja igen és az E osztály is jó.[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
rszp
aktív tag
Toshiba 15.6" HD LED Satellite L850-13Q - Ezüst notebook - bruttó: 177670 Ft [link]
i3 helyett i5 megér 30 ezret?
[ Szerkesztve ]
-
lama_lamm
aktív tag
Sziasztok!
Olyan 15"-os notebook-ot tudtok ajánlani, amin egy Diablo 3 kb. medium beállításokon fut majd?
150-200k a keret.Köszi előre is
-
Borote
addikt
Lehet kapni Magyarországon, két nagykernél is elérhető:
HPR - i3 - nettó 117
expert - i5 - nettó 140Ehhez a GPU-hoz bőven elég egy i3-as processzor, egyáltalán nem éri meg az i5 felára. Az i3-as viszont nagyon jó áron van, ha a gép is értelmes minőségű, akkor bomba vétel!
(#46738) lama_lamm: még meg sem jelent Így nagyon a gépigényét sem tudjuk.
Amit ebben a kategóriában lehet most ajánlani, az a fent említett L850, aztán HP DV6-os, Toshiba P750 ha találsz relatíve olcsón, illetve Lenovo Y570 (utóbbi esetben kérdéses, hogy milyen lesz a garanciális háttér).[ Szerkesztve ]
-
Biliskmer
aktív tag
válasz lama_lamm #46738 üzenetére
Nem vagyok nagy szakértő, de szerencsére nincs hatalmas képigénye a játéknak (papíron).
Recommended:
-Windows® Vista/7 (latest service packs)
-Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz
-2 GB RAM
-NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or betterAdjatok szegény srácnak egy jó javaslatot XD
Azt hiszem a kiszemelt gépemen ez is elfutna...
-
-
Borote
addikt
válasz Biliskmer #46741 üzenetére
A processzort azt simán hozza egy notebook, de a GTX260 teljesítménye az lazán 300 ezernél kezdődik
Minden esetre 1366x768-on illene elfutni már egy GT540M szintű kártyán is elfogadható minőségben(#46745) rszp: jaja, ha valaki játszani akar, többet ér az új GPU-kal, mint az új processzorokkal. Kepler és a GCN igen jónak ígérkezik, a 28nm-es gyártástechnológia miatt jóval komolyabb GPU-kat is tudnak notebookba tenni
[ Szerkesztve ]
-
Biliskmer
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #46744 üzenetére
Tudom, nem vitatkozni akartam, csak azt akartam jelezni, hogy sokkal elszáltabb gépigényekkel is találkoztam már...
Azért ha ez az igény valós, akkor a srác által megadott kategóriában lehet mág hozzá való gépet találni.
Főleg az olyan szakértőknek akik itt jószándékúan segítenek nekünk kevésbé informált usereknek.
(#46746) Borote: 300k? Basszus, ha ez igaz, akkor mellélőttem, de alaposan
[ Szerkesztve ]
-
Clueso
csendes tag
A HP hazai oldalán már elérhető info a HP Probook 4X40s sorozatról.
A korábban megjelent képekhez képest itt egész jól néz ki a gép...
De ami fontosabb, hogy a 4540s különálló AMD Radeon HD 7650M kártyával is elérhető lesz. A 13"-os modellben sajnos csak HD 7570M lesz.De lesz 4545s is A8-as és A6-os Trinityvel.
A linkelt oldalon június 4-ei megjelenést írnak az USA-ban. Remélem nálunk sem sokkal később.
Ha hasonlóan jó áron jönnek, mint a korábbi sorozat, akkor lehet benevezek egyre...Ne higgy el mindent, amit gondolsz!
-
Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest