Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz tomi5244 #17539 üzenetére

    tény, hogy kevesebben birtokolnak QNAP-ot, mint Synot, ezért ugye a topik is kevésbé pörög. itt is nagyrészt ezzel van tapasztalata a topiklakóknak, ezért szokott Syno lenni az ajánlás. ez egyrészt érthető, másrészt kicsit beszűkültté teszi az ajánlott termékek listáját, én többek között ezért is vettem tavaly év végén egy TS-251-et építés helyett, mert ki akartam próbálni, hogy hogyan viszonyulnak a konkurenciához.

    az eltérések nagyon kicsik a két rendszer között (ez mondjuk majd lehet változik a DSM 6.0-val, de az még odébb van), és egyikre se mondanám, hogy egyértelműen jobb, mint a másik, mert mindkettő tud olyan dolgokat, amit a másik nem. és kb. ugyanannyi idő volt megszokni a QTS-t is, mint a DSM-et elsőre, leginkább azért, mert a két cég néhol más logika szerint fejleszti a dolgokat, fura bugokat meg mindkét vonalon láttam már.

    árazásban viszont sokkal jobb a helyzet QNAPnál, elég megnézni a DS216+ és a TS-251 árazását.

    egyébként meg két év múlva, mikor esedékes lesz a csere, újra épített NAS lesz szerintem nálam is.

    (#17540) Mankó: asztali oprendszert virtualizálni értelmes sebességgel nagyon kevés az a vas, én próbálkoztam vele egy-két hétig, de olyan eredményt nem kaptam, ami kielégítő lett volna, de hát egy két magos celeronról beszélünk, ami ráadásul inkább atom, ahogy azt kiveséztük, szóval ezért felesleges.

    és lásd fentebb én továbbra sem érzem azt, hogy a DSM valami szent grál lenne.

    [ Szerkesztve ]

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák