Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz Vistaboy #85388 üzenetére

    Sziasztok. Már jó ideje, hogy ide írtam a problémát, miszerint nem sikerül belőni a 75Hz képfrissítést az ASUS PB328Q monitoromon. Most vettem észre nemrég, hogy időközben előjött ez a lehetőség, valószínűleg valamelyik újabb nVidia driverre való frissítéskor.

    Ami érdekes, hogy most már a monitor típusát is rendesen kiírja - az eszközkezelőben viszont továbbra is Általános PnP Képernyőként szerepel -, eddig ott valami Alcor Communications... akármi volt. Viszont a 75Hz csak 8-bites színmélység mellett érhető el. Amint átváltok rá, a 10-bit eltűnik a lehetőségek közül.

    Annyit még tapasztalat gyanánt ideírok, hogy újabban elkezdtem BDRemux formátumú animéket is nézni, ott pedig már igencsak szebb a kép, mint a korábbi monitoron volt. Azaz aki esetleg emiatt venne 10-bites panelt, hogy szebb-e a képe filmek alatt, nyugodtan tegye, minőségibb videók esetén észrevehető lesz a különbség a 10-bit javára. :)

    MOD: Hacsak nem a VA panel képe sokkal szebb, mint az IPS-é volt, és BDRemux alatt jön ki igazán... :U

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák