Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz laci06 #61530 üzenetére

    Szia!

    Bár nem pont ez a típus és nem vagyok szaki, de azért hátha segít: nekem 29UM67-P-m van. Munkára én 2 db Dell-t használok egymás mellett, így eleve kb az ilyen széles arányhoz voltam szokva. Nekem nagyon bejött a 21:9, bár egyben egy kicsit szélesebbnek hat, mint amilyen valójában. Baromi nehéz (amikor az elsőt visszavittem az iponba majdnem leejtette a srác, mert nem számított ekkora súlyra, gondolom a 34-es még nehezebb). Nekem az első kettő pixelhibás volt, de visszaadták a pénzt. 3. alkalommal az Oázis-nál vettem, +2k Hufért 20 nap pixelgarit, de azzal már nem volt gondom, a mai napig működik hibátlanul. Kevés munkára használom, de lehet pakolni a 2560 széles asztalon az ablakokat (webes mókulások, némi photoshop)

    Film/sorozat: film baromi jól mutat ezen a képarányon, a sorozatnál viszont nem adja annyira. Ha több a film, mint a sorozat, akkor nem lesz gond, de ha inkább sorozat, akkor mindenképpen próbáld ki, hogy milyen ezzel a képaránnyal. Sorozatnál ugye elveszik az extra szélesség/fekete csík mentesség, ráadásul a képernyő két szélén lesz a csík oldalt.

    Pixelhiba az LGnél: a vásárlás napja nem számít bele a 72 órába, illetve ha bolt nincs nyitva hétvégén, akkor az sem.

    [ Szerkesztve ]

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Új hozzászólás Aktív témák