- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
bebe159
aktív tag
Sziasztok!
Lehet tudni valamit a Gateway XHD3000-ről? Találkozott vele valaki? -
Télapó_
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 100-150 között valamit?,
Köszönöm.Üdv.
-
SPeti1984
senior tag
Mi a véleményetek az alábbi monitorról?
Érdemes lenne megvenni ennyiért? Ami miatt szimpatikus mert IPS, hangszórós és HDMI csatlakozós. De ha tudnátok ajánlani hasonló árban jobbat vagy ami miatt nem érdemes ezt a típust megvenni azt is szivesen venném.
-
Zyrius
aktív tag
Az ASUS PB 23/24 8Q között miért van ilyen nagy áreltérés?
a 23 colos változat 60tól indul árgép szerint míg a 24-es 90-től.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Isual
veterán
válasz dragonfx #53660 üzenetére
Számtalanszor leírtuk. A panel csak a váz. Arra épülő elektronika, felhasznált anyagok minősége, állvány, kalibrálhatóság már az adott gyártón múlik. Szerinted miért kerül 190 ezer Ft-ba egy 23"-os EiZO, amiben ugyanúgy LG IPS panel van?
"mikor az LG gyárilag ugyanezt adja 45-65k.ért?" - Szóval közel sem adja ugyanazt az LG 45-65k-ért Akkor nem ajánlanánk Dellt meg ASUS-t, nemde?
Az ASUS és a Dell általában ugyanazt a panelt használva gyártanak sokkal jobb monitort (elektronika, színkezelés, felhasznált anyagok, összeszerelési minőség, megbízhatóság - ennyi érv elég?), mint az LG, s ez jó ideje már így van.
Kb amióta az LG jó IPS paneleket gyárt. Jó monitort meg nagyon nehezen.[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Zyrius
aktív tag
Köszi a válaszokat!
Akkor inkább maradok a tradicionális FHD mellett és a 23-as lesz.
Már csak egy megfelelő boltot kellene találni, mert ha jól látom ez a 75 körül ár, ami szintenki mindenkit jellemez csak 1-2 hónapja él, korábban 60 volt az ára mindenhol.https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
namyang
tag
-
Zyrius
aktív tag
válasz namyang #53665 üzenetére
Wow szuper ha jól látom még kalibrálás és pixel garancia is van az árban!
Még egy utolsó kérdés az érintett monitorral kapcsolatban asus PB238QOlvastam ezt a PVM mentes technológiát, hogy mennyire kíméli a szemet. Néztem a fenti monitor gyári honlapját, de nem találtam ilyen jellemzőt, vagy bármi mást ami más néven erre utalna.
Ebben van bármi ami ezt a villogást esetleg csökkentené?
köszi szépen!
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
DanOfSzeg
csendes tag
Sziasztok,
Monitorom a mai nappal felmondta a szolgálatot, nagyon sűrgűsen kell vegyek egy újat, 30-40k-s keretben mit tudnátok ajánlani? 22col vagy nagyobb körüli méret lenne ideális(de ami belefér a keretbe)
Segítségeteket előre is köszönöm, Dani -
Richvargas
tag
Akkor szerinted egy LG 27MP75HM jó választás? Melyik másik Asus vagy egyéb gyártmányban van ugyanaz a panel, mint ebben? Ilyen infót hol lehet találni?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz Richvargas #53669 üzenetére
LG háza tájából mindenképpen.
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
old_artist
addikt
-
DanOfSzeg
csendes tag
Nagyonszépen köszönöm a gyors segítséget.
Dani -
Szilard7
csendes tag
válasz old_artist #53672 üzenetére
Üdv
Bocsi, hogy idekontárkodok...meg tudnád esetleg mondani, hogy az LG 23MP55HQ-P és a 23MP65HQ-P között mi a különbség? Árban ugyanott van. Felettük árban pedig 5ezer Ft különbséggel a 23MP65VQ-P
Köszönöm!
-
Télapó_
tag
A 21:9-es monitorok szerintetek jók játékra?
ezt néztem ki, szerintetek milyen?
Ha tudnátok ajánlani ezenkívűl valamit az is nagyon jó lenne.
A márka mindegy.
Köszönöm.Üdv.
-
mOta
csendes tag
Sziasztok.
Monitor vasarlas elott allok. Atolvastam naggyabol a forumot es 2 markara szoritottam le az igenyeimet. Dell vs LG. a keret 50-55k.
A monitort a szamitogephez kotnem es Set-top-box-al TV-kent is hasznalnam. Van egy stereo analog erositom 2 hangfallal es ez lenne a gepre illetve meg az STB-re is kotve. 2 kiszemeltem van, de esetleg ha mas is szoba jkonne a TV/szgep kombo miatt szivesen varom. fokent filmnezesre lenne hasznalva.
DELL S2340L vs LG 24MP56HQ-T
koszi -
vepe
őstag
Sziasztok,
Nagyon jó minőségű 27" monitort szeretnék venni (elsősorban munkára-alkalmanként egy kis játékra-), szerintetek milyen monitort lenne érdemes megvennem, ami még árban sem több 100-150e ft-nál.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Samsung Syncmaster 2233BW monitorom van, amivel meg is vagyok elégedve (kopp-kopp-kopp), gondoltma megnézem mennyit ér, de nincs a használtpiacon.
Na most már mindenkinek kipurcant vagy mások is ennyire szeretik és elvannak vele? Amikor 2010-ben vettem (használtan), már kifutott volt és elég sokan keresték használtan is...
Csak gondoltam megkérdezem...
Még mindig él az, hogy 23" alatt nem érdemes FullHD-s monitort használni? Anno ez volt a tanács...
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
22Gabris
csendes tag
-
SPeti1984
senior tag
Ez a típus mennyire ajánlott?
[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Hali
Milyen monitort ajánlotok játékra? 50k t szánok rá de pár K plusz minuszba nem baj
Elvárások: 22" min, FullHd, 16:9 képarány, jó lenne legalább ha lenne rajta display port és vga vagy dvi vagy hdmi még sac per kb ennyi
Ja és szeretnék fekete színt engen nagyon zavar a bevilágításA display port azért kell mert a vga n az lesz és egy hdmi a hdmi meg kell a tv hez így vagy display vagy display-hdmi átalakító kell
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
-
Grafirka
őstag
Munka alatt gondolom grafikat ertesz .
27 inch 2560x1440 IPS panel a DELL 2713HM amit kiprobaltam es kepminosegevel meg voltam elegedve .Az altalad emiltett arba meg belefer.Az emlitett DeLL en kivul meg letezik az Acertol a K272HUL , CB270HU, ezeket nam lattam mukodes kozben
aruk valahol a 100K korul van.Vigyazz vannak 27" kepernyok 1900 felbontassal, ha grafikus vagy, azokra ne adj penzt.
-
Lacuss20
senior tag
Sziasztok!
Nézegettem a topik elejét, összefoglalót. Acer-Asus- Samsungok közül tudok válogatni ennyit enged a keretem.
19,5" kell mindenképpen. 20-25max amit rá tudok szánni. Nem várom el érte a csodát nyilván, annyit csupán, hogy működik és egy elfogadható képet ad. Eddig csak sima 17-19" os LCD monitorjaim illetve laptopom volt tehát nem tudom mi az a "prémium" kategória nem lesz miről "buknom"
Viszont szeretném a pénzből kihozni a jelenlévő legjobb típust ebbe kérnék segítséget!Köszönöm!
ACER K202HQLB- 22.5E
Acer V206HQLBB- 23.
LG 20M35A-B monitor 22E
AOC E2070SWN monitor 23.5E
Samsung S22D300NY monitor 25E.A legutolsó jön be legjobban.
[ Szerkesztve ]
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
Dtomka
veterán
Olvastam h szóba kerültek az Asus monitorok. Tegnap érkezett meg az egyik típusa (24"). Tapasztalatom, h nincs képszétesés a játékokban . Eddig a BF BC2 és BF4 alatt próbáltam ki, és ezért a tulajdonságáért már megérte nekem a csere. Tehát aki játékra (is) venné, annak nyugodt szívvel merem ajánlani.
+ programozáshoz is jól fog jönni a +120 sor (1080 helyett 1200)A win 8.1 általános PnP képernyőként ismerte fel. Leszedtem drivert hozzá, de a win nem engedte telepíteni, mert nem volt digitálisan aláírva. A lényeg, ha a wint úgy indítjuk el, h ne figyelje az aláírást akkor a drivert fel lehet telepíteni .
-
bandi0000
nagyúr
-
Geresics
addikt
Nos, tegnap hazavittem a Dell P2414H kalibrált monitorom!
Sajnos elég későn értem haza, így a színprofil aktiválását követően nem volt túl sok időm foglalkozni a monitorral, de azt már most is érzékelem, hogy ez nem az a minőség, mint amit eddig használtam!
Ami eddig kicsit fura, az a fényerő: ez nekem jelenleg szokatlanul alacsony, de lehet, hogy csak én használtam az eddigi monitoraimat rosszul. Feltelepítettem a driveren és színprofilokon kívül valami Display Managert, de az váltogatta a fényerőt a monitoron megjelenített tartalom függvényében, ezért azonnal le is pucoltam a gépről!
Sajnos a képernyő automatikus elforgatását (PIVOT?) még nem tudtam beállítani, erre este ráfekszem. (Ha valaki tudja, hogy hogyan kell, ne habozzon megírni! ) Azt hittem, hogy ezt a Win8.1 automatikusan tudja, de úgy tűnik, hogy ez beállítást igényel... Azt jól látom, hogy a monitort csak egy irányba lehet elforgatni?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
old_artist
addikt
válasz Szilard7 #53674 üzenetére
Üdv!
Az 55HQ normál "hagyományos kávás", de a 65HQ az már úgynevezett "rejtett kávás".
-
old_artist
addikt
válasz Geresics #53693 üzenetére
Üdv!
Jól, s jót választottál!
"Azt hittem, hogy ezt a Win8.1 automatikusan tudja" ... tulajdonképpen a monitornak illene tudnia, egy szenzort feltételezve, de sajnos csak a prof.szériáknál fordul elő, hogy a monitor elforgatásakor (pivot) autómatikusan vált - viszont ez igen csak megnövelné a monitor árát ... különösen az ilyen árszegmensben.
Sajnos, win-ben csak bizonyos szoftverekkel, vagy a Desktop/Képernyőfelbontás/Tájolás alatt lehet manuálisan állítgatni!
Igen, csak egy irányba lehet pivot-ba forgatni..[ Szerkesztve ]
-
Geresics
addikt
válasz old_artist #53695 üzenetére
Monitorválasztás: ezt igazából ennek a fórumnak köszönhetem!
PIVOT: Ezek szerint marad a Ctrl+Alt+nyíl kombó...
Amúgy nekem bőven elég egy irányba forgatni, csak azért furcsálltam, mert ha pl. 2 ilyet vennék, akkor jó volna "összeforgatni", de arra is biztos vannak megfelelő (akár még vékonyabb keretű) monitorok - persze egész más árért!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
bandi0000
nagyúr
ASUS VX229H
Ennek zöld utat adtok? Csak annyi a kikötés hogy ne legyen bevilágítás, jó legyen játékra, állíthatóság ugye nincs rajta ez nagy hátrány ?
Xbox One: bandymnc
-
Sotyks94
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában lehet terveznék beruházni egy új monitorra.
A kérdésem annyi lenne hogy van e nekem való monitor 100k alatt?
Feltételek:
-Legalább 27 col, de a 28-29 a cél. (még talán a 31 is belefér) (igen tudom mekkora, nem, nem lenne nekem nagy )
-IPS panel. Volt már elég rossz tapasztalatom TN-el.
-WQHD-s felbontás. (lehet nagyobb is (felőlem akár 4k is), de szerintem az pláne nincs ennyiért. A FHD ekkorára nekem már kevés)
Elsősorban játékokra, de igen csak sok filmet is nézek gépen, és munkára (programozás) is kellene, szóval kb mindenre.Vannak e ezek a készülékek 100k alatt, vagy ahhoz közel, vagy várjak még egy fél év-évet? Ha igen pár konkrétummal is megdobnátok?
edit: Amit lefelejtettem:
Nem kell nekem semmi extra nagy ultra mega szuper gamer óriás frekvenciás monitor, elég a szabvány 60-70 körüli is.
Gsync nem kell, AMD-m van.[ Szerkesztve ]
-
DewiL
senior tag
Sziasztok!
új monitor vásárlása előtt állok két versenyző van
Dell P2414H
valamint
Dell U2414Ha kérdésem megér-e +15k-t az U2414 ?
illetve szívesen olvasnék pro/kontra dolgokat, tapasztalatokatamennyire én látom a a HDMI és a keskenyebb káva a különbség
Előre is köszi!
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
kiskakas
senior tag
Urak!
már a sokadik noti fordul meg a kezeim között telepítés ügyileg, 15,6" 1366x768-as felbontás, matt/fényes..
majdnem az összes képernyője "pixeles", grízes.. nem tudok rá jobb szót. Ez valami technikai sajátossága az lcdnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG-27UP85NP 27 inch / UHD 4K monitor / IPS / VESA DisplayHDR 400 / USB Type-C / FreeSync
- Acer CB342CK 34 inch UW-QHD / IPS / 75 Hz / Freesync / 1 MS / Kibontott
- Samsung S22E450 monitor
- 27"-os monitorok számlával, garanciával! IPS FHD QHD! Dell, HP, Samsung
- 19"-24"-os monitorok nagy választékban számlával, garanciával! Dell, HP, Samsung, Lenovo
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest