- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz stranger28 #32350 üzenetére
"Nem a márkákról van szó, egyáltalán nem, csak amióta idetévedt mondogatja, hogy mennyivel jobban tetszik neki a ~180k-s félprofi monitornál az említett 27-es LG. Legyen. Ha akarja, eltekinthet sok ténytől, és még mindig oké. De, hogy ezzel érveljen a monitor mellett annak, akinek – nem akarlak bántani – fogalma nincs szerintem a kategóriáról, amiről beszél, az erős"
Remélem te nem tartozol abba a kategóriába, akik még 2 percet sem ültek 277 előtt. Mert itt azért elég sokan vannak, akik osztják az észt, de az egyik oldalról fogalmuk sincs.
Nekem van/volt mindkettő, személyes tapasztalat alapján írom amit írok, nem neten olvasott specifikációk alapján ami hatalmas szakmaiságra vall.
A másik, folyamatosan jössz ezzel, amit leírtam az U2711 vs IPS277-ről. Most ez hogy jön ide? Írta bárki is, hogy U27xx szeretne? Folyamatosan ferdítesz, és látod ez a megvezetés, nem az, amit én csinálok.Vagy a másik megoldás, hogy bannoltatjátok a modikkal azokat, akik kis pénzűek, de jó minőséget akarnak, mert hogy merik hogy nincs 170k a zsebükben monitorra. Az U2711 vs IPS277 vita kapcsán elfelejti mindenki aki felhozza a témát, hogy minden esetben hozzátettem, nézze meg mindkettőt, és döntsön. A szubjektív véleményemet meg nem a te szád íze szerint fogom kialakítani. Ennyi.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
stranger28
addikt
Teljesen lényegtelen, hogy mennyit ültem előtte. Elvi síkon is lehet tudni miért lettél tőle ilyen lelkes. És ez remek, minden irónia nélkül, ajánlottam is múltkor, meg még jó páran, jó párszor.
Továbbra sem arról beszélünk, hogy neked mi tetszik, vagy mid volt, hanem arról, hogy minek beleírni, ha úgyse tudja mi az. Ha azt írnád, hogy szerinted überzsír képe van, akkor azt mondom, hogy tényleg szép képe van, return 0; De, ha valami parasztvakítást nyomsz az embernek, mint most, az nem oké.
Hogyhogy hogy jön ide? Erre utaltál az előbb. Megvezetés? Micsoda? Mondtam, hogy ne LG-t vegyen? Elhiheted, hogy mondom, ha valami zavar.
Vége ismét fröcsögés, látom nem szeretsz túl sokat gondolkodni.
-
batyesz
tag
Istenem...Aztán ne csodálkozzatok ha nem mernek kérdezni az emberek. 1 kérdés után 20 kommenten keresztül vitáztok. Szegény, butus , júzer meg nem tudja hogy mit csináljon.
Egyébként 1 havi fizetésemből 3840×2160-as felbontású monitort tudnék venni...
[ Szerkesztve ]
Minden lehetetlen, de semmi sem az.
-
stranger28
addikt
-
batyesz
tag
válasz stranger28 #32358 üzenetére
Igaz, nem mindennapos ahogy látom.
Köszönöm, ezt fogom megvenni.
Csak villogni akartam.
-
cyberkind
félisten
Jó akkor az lenne a kérdésem hogy a Dell vagy LG[/L monitort ajánlanátok játékra ?]
-
RpPRO
őstag
kb 10000 hozzászólással korábban jártam itt, dell 2212-et vettem (jó döntés volt), azóta is időnként beleolvasok, ahogy látom, kb. naponta megkérdezik, h melyiket: a dell 2212, 2312, 2412-t vagy xy-t? 95%-ban az 1. javasolják.
[ Szerkesztve ]
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
tajcsi
őstag
válasz stranger28 #32341 üzenetére
Az a butus mar nem a szemelyeskedes kategoria? NEm partolok en itt snekit de o rad semmilyen jelzot nem rakottes mar kicsit unom, hogy mindig ilyen be kell it beleszaladnom...
[ Szerkesztve ]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
tajcsi
őstag
dell u2711 vs u2713hm? Az LG-nek van olyan IPS monitorja aminek ekkora felbontasa van mint ezeknek? Igazabol olyan monitort keresek mint az IPS277L kulalakra, de ha van lenne nagyobb felbontasban...
-
Endless
aktív tag
Sziasztok! Kinéztem egy LG IPS277L monitort. Szerintetek érdemes lenne lecserélnem a HP ZR22W monitoromat erre? Mindenképpen szeretnék már egy nagyobb monitort de a HP-val nagyon meg vagyok elégedve...
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
Isual
veterán
válasz Endless #32371 üzenetére
Én nem cserélném le. A ZR22w egy nagyon eltalált darab, ráadásul csak méretben lépnél előre, felbontás ugyanaz maradna, óriás pixelekkel, s a HP-nál gyengébb képminőséggel. Nem látom értelmét.
Ha mindenképp váltani akarsz, akkor egy Dell U2412M-mel lényegesen nőne a képméret, a felbontás is valamivel nagyobb, tűrhető pixelekkel, s a LED-es éra stantardjához képest igen jó (kép)minőséggel. De még így is... jó cucc az a ZR22wEgy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Endless
aktív tag
Köszönöm. Visszalépni nem nagyon szeretnék. Most nagyon jó áron lenne az LG, de láttam a felbontás az ugyanolyan mint a HP ZR22W-nek. Meg vagyok elégedve a mostani monitorral, nagyon szépek a színek, csak a képméret miatt váltanék. Lehetséges akkor elgondolkodom ezen a Dell monitoron...
On October 6th the planet blacked out for two minutes and seventeen seconds. ***I12***
-
madgie
titán
-
Tompkins
tag
Sziasztok!
23-24" monitort szeretnék venni, de fontos, hogy TV-ként is szeretném használni.
Egy laptop lenne rákötve (tervezéshez, CAD-hez kellene nagyobb kijelző), valamint antennával (DVB-T) szeretnék TV-t is nézni rajta. Amúgy Office, net, filmnézés, amire használnám. Játékokkal nem játszom.
50 ezer forint körül mit ajánlanátok?
Érdemes monitor/TV-t venni és ha igen, melyiket?
Vagy jobb egy media box-szal megoldani egy jobb monitorral? Ha igen, ehhez is tudtok összeállítást ajánlani?Válaszotokat előre is köszönöm!
-
tajcsi
őstag
válasz fatallerror #32376 üzenetére
Game, net film. HA jol ertelmeztem a wide gamut az valami szelesebb szinskala/spektrumot jelent?
-
Isual
veterán
válasz tajcsi #32378 üzenetére
Széles(ebb) színtér. Szó szerint, igen.
Főleg professzionális felhasználásra ajánlott, laikus felhasználó számára talán filmezésnél adhat valamivel többet - mivel a mozifilmek egy része a moziban is szélesebb színtérben kerül vetítésre. Játékra, netre felesleges (bár van, aki játékok alatt is kedveli az ott kissé túlszaturált ábrázatot ).
LG-ből is van WQHD-s, de ha jól tévedek csak wide gamuttal, s nem tudom hogy lehet-e már hazánkban kapni...(#32377) Tompkins: Utóbbi a biztos, a monitor/TV kombinációk - bár már van VA, IPS alapú is, nem az igaziak még sajnos. Jobb, mintha TN-es monitor/TV-t venne az ember, de egy Dell U2312HM vagy egyéb 23"-es IPS (akár S-szériás Dell, akár olcsóbban egy LG IPS) + külső tuner vagy STB egy biztosabb megoldás erre a célra. Körülményesebb, tény, de a monitor részében így tudjuk mire számíthatunk.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
KSDESiGN
csendes tag
Sziasztok! Tegnap tettem fel a kérdést hogy melyik monitort válasszam fotók szerkesztéséhez (kiszemeltek: DELL U2312HM és LG IPS 234V). Azt a válszt kaptam hogy DELL. Ennyivel jobb a képminősége mint az LG-nek?
-
skaccer
csendes tag
sztetek melyiket vegyem?
LG W2261V-PF vagy Samsung E2220?
kossz a valaszt -
attika89
senior tag
Üdv!
Unokatesóméknak keresnék monitort, jelenleg egy (azt hiszem) 15" crt van. A gépük is kicsit koros.
Filmeket néznek, neteznek, illetve xbox-al játszanak leginkább.
Max 50e-ig és úgy 22"-ig keresnék.fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Tigerclaw
nagyúr
Sziasztok!
Vettem egy passzív 3D képes LG monitort (DM2352D-PZ). Nem kifejezetten a 3D miatt vettem, de kiváncsi lennék arra, hogy a neten vannak-e ilyen 3D megjelenítésre ingyenes tartalmak és igazából azt sem tudom, hogy milyen lejátszó kellene ezekhez? Feltettem a hozzá adott Tridef szoftvert, majd updateltem, de ha jól látom ez csak játékok megjelenítéséhez ad 3D támogatást, médialejátszáshoz nem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz Endless #32371 üzenetére
Nekem Ez még egy ajánlható alternatívának tűnik. Kérdés, hogy játszol-e fps-t vagy bármilyen játékot, ahol fontos az alacsony input lag, és pixelválaszidő. Ezekben sajnos nem teljesít túl jól ez a monitor, viszont általános célra nagyon ajánlom, mert színhűségben, kontrasztban, betekintési szögekben az újonnan 100ezer fölött árult monitorokkal is versenyképes. Szerintem kb az U2410-hez fogható szint, kicsit kisebb színtérrel, meg ugye az S-PVA technológia előnyeivel, és hátányaival (a lényegi hátrányait már fent leírtam, ezen felül egy kissé nagy fogyasztású monitor, elenben nincs IPS-glow, elég mély a fekete, és nagyon kellemes alig észrevehető tökröződésgátló bevonata van). MIndemellett az eladó is maximálisan ajánlható
-
batyesz
tag
IPS277 vagy MX279H?
-
Assdak
őstag
Sziasztok,
Dell U2311H-rl szándékozom váltani. DELL S2740L -t szúrtam ki így elsőre. Ez a tükröződő borítás mennyire zavaró? Illetve U2311H-ról váltva pro / kontrák?
-
StLui
veterán
válasz tajcsi #32391 üzenetére
Legtöbben a kérdésedet sem értik, egyszerűen nincs igény rá sajnos. Nekem pl fontos, hogy a hátulja hogy néz ki, mert irodában is és otthon is az látszik, irodában ügyfélnek, otthon mindenkinek aki nem a gép előtt ül.
Egyébkét van szép dell már 1-2, csak nagyobb méretben, 24-27, túl sok a felár. Ami pl nekem mint átlagfelhasználó már nem éri meg.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
vond
MODERÁTOR
válasz Assdak #32397 üzenetére
Hát, maradjunk annyiban, hogy nagyon durva lenne arról az elég erős matt borításról egy tükörre váltani, valamint a böszme nagy pixelméret is elég gyilkos lenne (szerintem)... Mindenképp meg kellene nézned élőben...
Én mondjuk min. egy új U2412M-re cserélném, vagy akkor már egy U2713HM-re...
Amúgy mi a váltás oka?
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Assdak
őstag
Semmi különös oka nincs, imádom a mai napig, mióta megvettem =)
Csupán párom munkáihoz szüksége lenne egy értelmes monitorra, én meg lassan vágynék valami nagyobbra =)Éppen ezért az U2412 ki is esik, az U2713HM pedig azért még eléggé borsos árban van. Erről a HP Pavilion 27xi -ről mik a vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest