- Apple iPhone 11 - népalma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz delibab #138819 üzenetére
Linkeltem pár review tesztet, néztem pár youtube videót és rengeteg kommentet. Aki van szereti, aki OLED párti az nem de nem próbálta.
"Mennyire ajánlott ?" Best budget kategória győztes a valós HDR élményben. Ennyi
Kezeljük hellyén a dolgokat. 120k-s árban az egyik legjobb színmegjelenítés, erőteljes HDR fényerősség (OLED kevesebbet tud). magas kontraszt, ez eleve jön a VA-ból de a Local Dimming jócskán rátesz.
Response time elég jól sikerült az AOC-nak, nem lesz beégés.- Input lagban sem kimondottam rossz de soha nem IPS képességű
- Nem OLED így soha nem lesz végtelen kontraszt / tökéletes betekintési szög / alacsony response time / tökletes fekete / tökéletes szürke homogenitás#138821Celithrandi:
Na ez minden csak nem pont egy szakmai hozzászólás lett részedről, ha nem is tudod értelmezni a Mini-LED VA technologiai paramétereket és egy teljes máshoz hasonlítani (IPS).
Nem kimondottan ócska márka az AOC és gondolhatod mint minden más márka is, ő is veszi a kijelzőket attól az 1-2 gyártótól ami gyárt és tervez világszinten.
Gondolom ugyanennyire ismered akkor a TV szekció IPS / VA / Mini-LED VA/IPS / OLED (LG / Samsung / SONY ) panel variánsokat. És hogy a TCL vagy Hisense mit nyújt az LG IPS-ek mellett.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs