- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecus
őstag
Monitort szeretnék venni, "sima" otthoni böngészés, irodai progik.
Nincs játék.
Ha belefér jó színhűséggel, de nem grafikára csak a képeket szépen megjeleníteni.
Az egyik fontos feltétel, hogy max. 48 cm széles lehet. A másik, hogy min. kell egy Dsub és egy hdmi bemenet és jó ha van még egy harmadik. Amit még szeretnék, hogy ezek között a bemenetek között lehessen az előlapi gombokkal váltani.
Néha hoznak gépet amin csinálni kell valamit, rákötöm és váltogatok a gépem és a "beteg" gép között.
Gondolom villogásmentes kellene az éjszakai netezés és szemkimélés miatt.
Van konkrét típusra javaslatotok?
Esetleg a BF időszakban hátha olcsóbb.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
LyonnaisFan1
őstag
Ezt valaki meg tudta annyiért kaparintani?
Ha időben észreveszem, akkor leválthatta volna a döglődő LG monitoromat. Ami már így is tele van fekete foltokkal.Ár/Érték arányban annyiért abszolút megérte volna nekem is.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
fecus
őstag
válasz fecus #113151 üzenetére
Erről: Dell P2219H mi a véleményetek?
És erről: ASUS BE229QLB[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
27"-es QHD 60Hz-es monitort keresek casual gaming-re, programozásra, webezésre.
Ezek közül van infó valamelyikről?
LinkNem találok a specifikáción kívül túl sokat.
A Samu PLS panel, a Dell IPS.
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
LC-Power M29-UW-UXGA-100-C
Mit lehet tudni erről a monitorról?Azt tudom,hogy samsung panel van benne,de ez milyen képminőséget képviselhet?Szellemképesedés vagy egyéb szarságba belefuthatok vele?
Nem szeretnék 2-4k felbontásban játszani,de egy 100fps -100hz mókát tudok csinálni a gépemmel stabilan,ezért erre esne a választásom.Ultrawide monitorom van jelenleg is és maradnék is ennél a képaránynál...#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
steewcv65
őstag
válasz KAMELOT #113160 üzenetére
Marad a fhd 29-30col.Felette mar nem kell es alatta se!
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
holecsko10
csendes tag
Üdv!
A segítségetekre lenne a szükségem.
3 monitoros setup kiépítésében gondolkodok.
Max keretem 300 ezer Ft körül lenne habár nem tudom ebből ki jönne.
Max 27 Colos monitorok jöhetnek szóba.
Szimulátor, Non Cooperative, MMORPG játékokra és közvetítésre használnám a setup-ot.
Azon gondolkodok hogy kell-e ide 144 Hz-es monitor vagy elég egy 75 Hz-es és ezen kívül kell egy nagyobb felbontás FHD-nél pl max 2K.
Olyanokat olvastam hogy 27" -nál már határ eset a FHD felbontás és inkább 2K-t mondanak, de itt vegyes a megosztottság így nem tudom mi legyen.
A monitor 1 Méteres távolságba lenne egy 3 monitoros tartó állványra felszerelve.
Ilyen távolságból elég lenne FHD vagy inkább 2K a pixelek végett?
Jelen configom Achilles sarka a videókártyám, de ezt majd cserélném nyár fele egy RX 6800XT vagy egy RTX 3080 kártyára persze ha normalizálódnak az árak addig GTX1080-on lennék.
Előre is köszönöm válaszotokat és szíves türelmeteket. -
akyyy
senior tag
válasz Busterftw #113023 üzenetére
szia. választottál azóta a monitorok közül? én még egy samsungot néztem ki hasonló képeségekkel, annyi hogy őt lehet forgatni is, viszont sokkal drágább is (én itthon szerezném be). viszont ez az asus sem rossz, észre se vettem, lehet volt valahol most akciósan BF alatt, és jól lemaradtam róla
-
frelife
aktív tag
válasz Banderos #113107 üzenetére
- ASUS VG27BQ Ez TN paneles,ha csak nem vagy pro gémer FPS-ben akkor nem venném.
Én ezt a kettőt néztem:
ASUS TUF Gaming VG27AQL1A IPS 170 Hz, sRGB 130% 400 cd/m2 10Bit szinmélység.Én ezt venném!Samsung Odyssey G7 C27G75TQS erre kérjél tanácsot, mert a panel bevilágithat mint az IPS, viszont itt 240HZ és jobb csatlakozások:DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
[ Szerkesztve ]
-
Beni2331
csendes tag
Sziasztok! Monitort fogok vásárolni, még a pontos típust nem tudom
Igények:
Minimum 27", 21:9-nél 34"
Minimum 2560x1440, 21:9 nél 3440x1440
Minimum 100 Hz
Lehetőleg jó szín vissza adás
TN nem játszik
Maximum 170k
Kiszemeltek:
LG 27GL850-B
AOC CQ27G2U
AOC CU34G2U
Samsung Odyssey G5 27"
AOC CU34G2X
A fő kiszemeltem: Samsung C34H890WJU
Még a Xiaomi Mi curved 34"Korrekt, olcsó, gyors! Ha kérdésed van bátran jelezd Tel.:06301208255
-
Busterftw
veterán
válasz akyyy #113163 üzenetére
Az reviewek alapjan vegul az Asus mellett dontottem, de azota talaltam egy jobbat:
Dell S3220DGFEz dragabb, viszont tegnap szurtam ki a hivatalos spanyol Dell honlapon, hogy 500 euro helyett 320 euro pre-black friday deal, szoval azonnal megrendeltem.
De ha nincs ez a deal akkor az Asust vettem volna meg, epp most neztem Amazonon 420 euro helyett 329 euro, szoval maradtam volna a penzemnel.[ Szerkesztve ]
-
medvezsolt
senior tag
Sziasztok, mi a velemenyetek errol?
SAMSUNG C27JG50QQU 144Hz 27'' Ívelt WQHD 16:9 LED Gamer MonitorTermék típusa:MonitorPanel típus:VA (Vertical Alignment)Képernyőátló:68.4 cmKépernyőátló (col):27 colCikkszám:1271110Képernyő átmérő (cm / inch):68.4 cm / 27 colKépminőség:WQHDFelbontás:2560 x 1440 pixelFelbontás:WQHD 2560 x 1440 pixelKéparány:16:9LED háttérvilágítás:IgenVálaszidő:4 msBetekintési szög - vizszintes:178 °Betekintési szög - függőleges:178 °Fényesség:300 cd/m²Színek száma:16.7 MFüggőleges frekvencia:144 HzKépfrissítés:144 HzKontrasztarány:3000:1Ívelt kijelző:Igen
" A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. "
-
Goldmember01
tag
Üdv!
35.000 HUF-ig bezárólag keresek monitort és ezt találtam: SAMSUNG S24D330HSX Full HD Gaming Monitor.
Van esetleg tapasztalat/vélemény róla? Black Friday akcióval most 30.000 HUF-ért meg lehet kapni euronicsben. Rokon fiának első PC-hez lesz, amit 250.000 HUF-ig bezárólag fogok összerakni. Célnak a FullHD 60 FPS-t lőttem be, első PC-nek szerintem teljesen jó.
Illetve azt is megkérdezném, hogy ilyen euronics/media markt/egyéb hasonló boltokban érdemes monitort vásárolni? Milyen pixelgaranciát vállalnak? Eddig csak oázistól vettem monitort és ráfizettem azt a +párezer forintot pixelgaranciára de oázisnál nem lehet kapni ilyet ennyiért. Segítségeteket előre is köszönöm!
-
coolpet
senior tag
válasz medvezsolt #113168 üzenetére
Olvasd el a hozzászóláskat a Samu VA paneles monitorjáról
-
Andor22
aktív tag
sziasztok
mi a véleményetek erről a monitorról ? Alienware AW2721
köszi előre is
/1440p gamingre lenne / -
ktgeri
tag
https://www.emag.hu/asus-gaming-monitor-ips-23-8-1ms-144hz-full-hd-freesync-display-port-hdmi-d-sub-vp249qgr/pd/DBSZBMMBM/?utm_source=price_comparer&utm_medium=cpc_emag&utm_campaign=arukereso_new_2018&utm_content=arukereso_hu&cmpid=72648
PS5 mellé, mit gondoltok erről a monitorról? -
Komplikato
veterán
válasz Andor22 #113173 üzenetére
Már mint AW2721D?
Itt az mondja a manus, ha kell egy mindenre jó, jövőálló gaming monitor és van 1200 dollárod, akkor vedd meg. De azt is mondja, hogy csak játékra a Zowie még mindíg jobb. Meg azt is, hogy a Samsung G7 700 dollárért kissé mint ha jobb ár érték arányban lenne: [link]
Amúgy jó részletes kis teszt.
P.S. Milyen VGA mellé lenne, mert manapság halál ritka, de ez tényleg Gsynce-s (Gsync Ultra + HDR) monitor?[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
KAMELOT
titán
-
partymaci
aktív tag
Üdv,
jelenleg egy Dell U2715H monitorom van, eddig főleg képfeldolgozás volt a fő profil de csak webre, nem nyomdai anyagokhoz. Viszont szeretnék ívelt 34-es paneles váltani és ott a VA panellal szerelt szegmens olcsóbb, viszont ezek régebbi infoim szerint nem annyira alkalmasak grafikai munkára mint az IPS társai. De a mai VA-panelek is lefedik már 110-120%-osan az sRGB szinteret... Stb. Akkor most hogy is van ez? Msi optix mag34 elég jól szerepelt teszteken pl.Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
KAMELOT
titán
válasz Komplikato #113179 üzenetére
1.Samsung...290€
Nincs HDR, nincs amd freesync, 144hz, SVA panel, response time 4-12ms, SRGB 70%, 8bit
Sajnos ez valami totál selejt panelos monitor.2. Gigabyte... 460-490€
HDR 400, amd freesync.... , 165hz, IPS W-LED, SRGB 100%, 10bitÚgy gondolom +200€ megér, hogy rendes monitort bámuljon az ember.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
fecus
őstag
Ezzel a "...Dell Prémium panelcsere szolgáltatás korlátozott hardvergarancia alatt.." van valakinek gyakorlati tapasztalata?
Azért kérdezem, hogy Oázis pixelgaranciával vegyem vagy ha az előbbi működő szolgáltatás, akkor nem fizetnék külön a pixelgaranciáért."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Goldmember01
tag
LG 22MK400H-B
erről van vélemény? 30k körül kell egy fullHD monitor
-
agentJ
tag
Sziasztok.
Jelenleg 2db 32-es, 16:9-es képarányú monitort használok.E kettő közé szeretnék beékelni egy harmadikat,viszont abból 21:9-es arányúra gondoltam.Ebben az esetben mekkora képátló az,ami magasságban nagyjából megfelel a 16:9-es változatnak? -
Szasza8000
csendes tag
válasz agentJ #113187 üzenetére
Szia,
38"-os 21:9-es képarányút tudsz betenni közéjük, eltérés ábrázolva így néz ki: [link]
Ennél nagyobb 21:9-es tudtommal jelenleg nem létezik. (40" lenne a tökéletes)
Magasságot vesztenél szélességért cserébe, hogy megéri-e az felhasználástól függ.Ha nem ragaszkodsz a 21:9-hez egy harmadik 32-es 16:9-es monitor opciót is megfontolnám.
[ Szerkesztve ]
-
Rohir
tag
Üdv!
Egy ~27 col környéki monitort keresnék (24 túl kicsi, 32 meg már túl nagy lesz).
Eme G-Sync lista alapján próbáltam találni valamit de nekem ez így túl nyers (és még lehet nem is ez a teljes lista).
Nem feltétlen G-Sync monitort keresek, az is jó ha G-sync compatible és azt tudja is rendesen, jelenleg egy AOC CQ32G1-em van, bekapcsolni be lehet rajta a támogatást de különbséget nem nagyon tapasztali, valahol azt írják jó, valahol meg azt hogy nem.
Lényeg:
- min. 1080p max 1440p 16:9 kijelző
- min 120 Hz frissítés
- előny lenne fizikai állíthatósága
- játékhoz, filmezéshez, netezéshez lesz használva
- Vega 56 képét jeleníti meg és várhatóan egy RX 6600 lesz majd az utód (de nem kizárt majd, hogy RTX 3060 lesz inkább)
- örülnék ha 100 ezerből meg lehetne oldani, de ha nagyon kell akkor 150 ezer a max amit rá tudok szánni.
Gyorskeresés után ezt találtam meg az említett keret közelében. Ez mennyire érné meg? Várok más ötleteket is. -
agentJ
tag
válasz Szasza8000 #113189 üzenetére
Köszi szépen, szerintem végül egy 16:9-es 144Hz-es 1440p lesz a vége inkább
Vagy 1080p 240Hz,nehéz dönteni[ Szerkesztve ]
-
Bakter9011
csendes tag
Sziasztok!
50-60 ezer körül szeretnék vásárolni 27" monitort ehhez szeretnék tanácsot, tippeket!
Ritkán játszom ha igen akkor végigjátszok valamit pl RE3 stb inkább photoshopozok, dolgozok, netezek és a laptop képernyője kicsi.
LG 27MP59G-P Monitor
Samsung C27F390FHU Monitor
Acer VG270 (UM. HV0EE. 001) MonitorEsetleg a photoshop miatt jó lenne egy 21:9 es ?
LG 25UM58-P MonitorHa van valamelyikről tapasztalat esetleg jobb választás akkor legyetek szívesek osszátok meg velem! Köszi!
-
Komplikato
veterán
A sok kínai, vietnámi és pár lengyel teszt után az oroszok is tesztelték a GigaByte M27Q monitort és a sok rinyáló miatt feltették angolul IS a tesztet.
Gigabyte M27Q Gaming Monitor Review - What is Super Speed IPS? (Bench House)
Mondjuk elég vicces a gyártó részéről, hogy a 10 bites Sharp panelhez DP 1.2a+ csatlakozó van, hiszen ha rá tették volna az 1.4-et és nem csak 8 biten menne, akkor ki venné meg 2x ennyiért a FI27Q-P monitort?
A többi tesztből és leírásból nekem nem jött le, de a videó alatti kérdésekre írták, hogy a monitor fogad 4K jelet is."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
errorcode06
őstag
Hello!
Pár hete megvettem ezt az LG 34WN750-B monitort, de nem voltam vele megelégedve. Irodai munkára tökéletes választás, de játszani, filmezni már nem az igazi, főleg esténként, sötét szobában, úgyhogy visszaküldtem.
A kérdésem lényegében ugyanaz: Max 250ezer forintig van-e olyan uwqhd monitor ami alkalmas általános felhasználásra?
Irodai dolgokra (napi 1, maximum 4 óra), film/sorozatra (esténként), játékra (világosban, sötétben is) használnám. Nem végzek videó/kép/kiadványszerkesztést rajta (maximum családi faságokat).Vagy inkább nézzek sima wqhd-t? Esetleg hasonló uwqhd-t, de görbét?
Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Biga123
addikt
válasz errorcode06 #113196 üzenetére
Hi
Mi volt vele a gond?---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
bonifa333
aktív tag
Sziasztok!
Samsung 27" C27RG50FQU LED Curved
gaming-re Fortnite, mennyire ajánlott?
most még csak gtx 1080 van alatta , de amint kapható normális áron, lesz rx 6800 xt vagy 3080.
G-synchet hogy kell használni rajta?
Tapasztalat?köszi
[ Szerkesztve ]
-
Leon77
őstag
Sziasztok,
3 éve vettem egy ilyen monitort főleg játékra. Már újonnan is éreztem, hogy bántja picit a szemem, de ma már (azóta romlott is a szemem) nagyon rossz érzés ránézni. Egyéb monitorok előtt ülve soha nincsen ilyen érzésem, úgyhogy úgy döntöttem, eladom és veszek helyette valami mást.
A 27 col körüli képméret az jó lenne, az elsődleges cél játék és internetes böngészés, híroldalak olvasása.
Nagyjából 100k lenne a keret. Full hd-val elvagyok.
Mit ajánlanátok?
Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OpenWRT topic
- Politika
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- MSI Optix G241V Gamer Monitor Új 6hó jótállás+Áfás Számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest