- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Zenehallgatásra és mobilozásra vennék max20-ért telefont. Mit érdemes?
nokia 5800 xpress musik és sonyR 970
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
-szabi-
őstag
Hi
Dual sim-es telefont vennék maximum 20e forintig bezárólag.
Ezeket néztem eddig.Nokia Asha 202
Nokia X2-02
Nokia C2-00
Samsung C3322
Nokia 112 (hiányolom az usb-s csatlakozást, viszont olcsóbb mint a többi)Szerintetek melyiket érdemes, illetve egyéb általam figyelmen kívül hagyottra is nyitott vagyok.
üdv
szabi -
meroly
veterán
-szabi-: ezek közül X2-02, egyértelmű
spgabor: mindhárom ajánlat ok, kivéve az X2-05-öt, mert abban csak VGA kamera van, de 6303, 6303i jó.
sad: én is az s5610-re szavazok e háromból
minek?:S: Ha lenne 3720-as nokia még, akkor azt ajánlanám, de újonnan nehéz beszerezni. Ahogy az előttem szólók írták Samu B2100/2700 esetleg, bár ezek se újak.
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
-szabi-
őstag
Asha 202 vs X2-02
Szinte minden szempontból azonos tudásúak.X2-02 ezt olvastam:
Hátlap formája "buta", könnyen karcolódik, nem fekszik stabilan a telefon. Átvariált menü, azaz a jól megszokott menüpontok helyét megváltoztatták átalakították, esetenként eltüntették. Fontos, megszokott menüpontokat teljesen máshova tettek, bosszantó!!! Haszontalan menüpontok kerültek ki a főmenübe, és egyes gyakran használt menüpontokat elsüllyesztettek logikátlanul az almenükbe. A 2. sim kártya nem tud hívófél azonosítót küldeni és fogadni sem! Ez is bosszantó! Azaz, ha erről hívsz, a hívott félnél nem jelenik meg a számod! És fel sem ismeri a bejövő hívásokat! Így például egyedi csengőhangot sem tudsz hozzárendelni. Nem lehet az egyes telefonszámokhoz külön-külön hozzárendelni, hogy melyik sim kártyát használja automatikusan. Pedig ez apró, de hasznos egyszerűsítés lett volna. Vagy mindig, minden hívásnál rákérdez, vagy minden hívás az előre megadott sim kártyáról megy.Ha ez igaz elég bosszantó.
üdv
szabi -
-szabi-
őstag
Itt
Jövő hét közepéig kell eldöntenem melyik legyen.üdv
szabi -
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Édesapámnak szeretnék karácsonyra telefont venni, és az lenne a kérdés, hogy mi lenne a legjobb választás?
A kritériumok:
- Csak nyomógombos érdekel, esetleg ilyen félig érintős megoldás. (Asha 300-at néztem neki, azzal még megbarátkozna.
- Nokia párti a fater, szóval próbáljunk ennél a márkánál maradni, de ha van valami más bestbuy, akkor jöhet az is.
- Minél nagyobb, szebb kijelző.
- Jó lenne ha strapabíró lenne.
- Bírja minél tovább az akksi.
- Ugye ezek alap dolgok: valami normális kamera, bluetooth stb...
- Max 30.000 Ft lenne a bizniszre, ez lehet T-mobiles dominos ár is.Kb. így ennyi lenne. Köszönöm előre is a tippeket! Ja és az Asha 300-ról mi a vélemény?
[ Szerkesztve ]
-
meroly
veterán
Idén minden szülő karácsonyra telefont kap?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
6303/6303i szóba jöhet esetleg... sajna ritka már az ilyen nyomógombos nokia.... esetleg még az asha is jó, amit írtál. De ha touch&type-ot kellene vennem, akkor a C3-01-et választanám. Abból is a második szériát, aminél már nincs gond az érintővel.
-szabi-: meglep, mert eddig csak jót hallottam az X2-02-ről. Amit linkeltél az egy felhasználó véleménye, és lehet nála voltak a gondok....
minek?:S: aranyosak, már vagy a hatodik kérdés kezdődik így hogy apukámnak/anyukámnak/nagymamámnak, stb szeretnék új telefont karácsonyra
[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
válasz minek?:S #43663 üzenetére
Én erre a C3-01-re gondoltam, c3-03 nincs
Csak már ezeket se lehet kapni nagyon újonnan, bár nekem nincs kifogásom a használt teló ellen, de azért ajándékba tényleg illik újat adni mondjuk.[ Szerkesztve ]
Impossible is nothing
-
czgabi76
tag
Sziasztok.
vásárlás előtt állok,ti melyik telót ajánlanátok?
melyik miben jobb?nokia lumia 610 vagy Alcatel OT-995
A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
meroly
veterán
válasz czgabi76 #43668 üzenetére
A száraz tényeket és adatokat nézve - nehéz kimondani, de - az alcatelnél a pont.
Jobb a kijelző, memóriakártya foglalat, akku. Csak hogy néhányat soroljak.
Hozzáteszem egyiket se ismerem.Impossible is nothing
-
törölt tag
Sziasztok!
Saját használatra ( munkahelyi telefonnak ) szeretnék egy új készüléket vásárolni. Főként telefonálásra, e-mailezésre használnám, néha weboldalak böngészésére.
Telenornál venném, és az alábbi két típusra gondoltam:Nokia Asha 302
Samsung S5610
Samsung C3530Melyiket javasoljátok? Esetleg más típus? A lényeg, hogy ne "okostelefon" legyen, és szerepeljen a Telenor aktuális kínálatában.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz #44406528 #43676 üzenetére
A Nokia böngészője szerintem sokkal jobb mint ami a Primo-n van. E-mail-nél meg a qwerty miatt nem kérdés...
A Primo jó telefon jó kamerával, de nem az igazi. Samsung shark után csalódás volt, többet vártam. Csak egy sima telefon, olyan S40v3 Nokia 6300 szint. Hiányzanak a cápa animációi is(fém hátlap meg pláne), gyors sok RAM-os java, meg gyors webböngésző meg csak szép álom...
Használtban nem gondolkodsz? A mostani alap telefonok túl alap tudással rendelkeznek. Egy régebbi symbian, Sony Ericsson, vagy akár egy X3-02 jobb tud lenni. -
törölt tag
válasz quailstorm #43677 üzenetére
A gond az, hogy mindenképp kell számla, és egy telenoros sim, ezért nem gondolkodtam eddig használt készülékben.
Sajnos jelenleg a mobil piac túlságosan is az okostelefonok irányába mozdult el, pedig biztos vannak rajtam kívül olyanok, akik szeretik a hagyományos telefonokat.BlackBerry 9360? Nem ismerem annyira ezt a márkát...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz quailstorm #43680 üzenetére
Köszi!
Hétfőn beballagok a telenorhoz, aztán hirtelen elhatározásból veszek valamit ( Asha 302 és Samsung S5610, esetleg megnézem a BB-t ). -
Johnny194
aktív tag
üdv!
kétkártyás qwerty-s lehetőleg nem erintős telefont keresek normális email klienssel
van valami ötletetek?Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
Johnny194
aktív tag
válasz quailstorm #43686 üzenetére
a 205 még egész jó is lenne, csak nem kapható :/
milyen más lehetőséget tudtok még?Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
meroly
veterán
válasz Johnny194 #43687 üzenetére
A három feltételedre ezeket hozta a gsmarena szűrője.
Impossible is nothing
-
Johnny194
aktív tag
válasz quailstorm #43690 üzenetére
csakhogy azok nem kétkártyásak a galaxy y-t kivéve
Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
quailstorm
nagyúr
válasz Johnny194 #43691 üzenetére
Na az valamiért kimaradt, nemértem... Pedig a galaxynál már írtam... Na mindegy bocsi. Csak szerintem elég gyatra a kétkártyás qwerty felhozatal ami azt illeti. Én inkább 2 olyan telefonnal rohangálok amit külön is lehet szeretni meg használni, nem csak egy céleszköz kényszerből.
-
oba
addikt
Használt androidos mobilt keresek max 50-55ezres áron.
Ami nekem fontos, hogy legalább 2 magos procija legyen megfelelő gpu -val és rammal. Valamint a kijelzője legalább 4" -es legyen (vagy ha nagyobb az sem baj, sőt).
Tudnátok ajánlani valamit?
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
Oly
őstag
Sziasztok
Létezik még mostanában Xenon vakus telefon?
K800-asom évekig nem akartam lecserélni, mert hiányzott volna...
Majd beáldoztam a vakut egy Defy miatt 2 évvel ezelőtt, de most újra választás előtt állok.Az idáilis jelölt rendelkezne a következő funkciókkal:
- NFC
- Xenon vaku
- Qwerty (nem eget verően fontos)Létezik olyan telefon, amiben ezek mind megtalálhatóak?
Első sorban a zöld robotos verzió lenne szimpatikusabb, de a WP8 is szóba jöhet, mert van mellé egy Droidos Tabletem.SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
phobeus
aktív tag
Sziasztok milyen telefont ajánlotok amit sűrűn használnék GPS navigálásra? SGS II-t néztem ki magamnak árban kb annyit szánékk rá amennyibe ez kerül, ha van jobb ötletetek akkor várom, ha megfelelő választás akkor azért arra is várnék egy +1et vagy valami
LG Nexus™ 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest