Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rommel6600

    őstag

    válasz belgast #54623 üzenetére

    Panasonic TZ25 és TZ35öm van, utóbbit próbálgattam eddig (meleg híján) fűtésre és gyakorlatilag hangtalan, nemcsak quiet hanem automata módban is. (Hűtés módban a beltéri még halkabb lesz)
    Ha manuálisan feltolom max-ra vagy powerful módra, akkor már persze hallható bőven, de szerintem egyik mód sem usecase, meg nyilván akkora légáramnál már bármilyen ilyen készüléknél közbeszól a fizika. (Esetleg majd akkor mennek ilyen üzemmódban amikor hazaérkezés előtt bekapcsolom őket az autópályáról, de akkor sem fogom hallani :D )
    Rázkódás, pattogás? A kérdést se értem, nincs ilyesmi. (Minőségi, és normálisan telepített készüléknél ilyen nem is lehet)

    Ha fontos a hangja a beltérinek, a gree comfort x-et felejtsd el. Különösen ha már Panasonic vagy Daikin-on gondolkozol, akkor azok mellett nem rúg labdába. Én szerencsére tavaly nyáron havernál egyszer aludtam Comfort X mellett, annyira "jó" volt, hogy megkérdeztem reggel, hogy ez milyen típus, mert ilyet tuti nem fogok venni... Enélkül az élmény nélkül idén a lakásomba valszeg nem japán készüléket vettem volna, így viszont egyértelmű volt az irány.

Új hozzászólás Aktív témák