Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Orlin

    addikt

    Üdv!

    Régen jártam erre...A két Sensira megy hibátlanul a mellékhangok is megszűntek. :)
    A kérdésem az lenne,régebben is feszegettem itt,hogy mikor járok "jobban" ha csak akkor használjuk amikor bent tartózkodunk vagy ,ha egésznap mennek?
    Van egy melléképületünk anyum ott van kint napközben és csak délután jön be.Akkor szokta elindítani az ő szobájában.Lényegében az a szoba nem is nagyon hűl 19-20 fok körül van délután amikor bejön.A klima este 8-kor mindig le van kapcsolva nem szereti ,ha megy.Ha megy akkor 22 fokra van állítva.
    A folyosón van a másik gép,na itt problémásabb vékony tégla a külső fal.Hozzá lett építve anno.Itt reggel 16 fok is szokott lenni. :D Ez is este 8-ig megy kb.Itt 20 fokon dolgozik általában.
    A mosdó fürdő ennek a végén van itt közlekedünk éjszaka meg reggel is azért.Napközben délutánig itt sem nagyon tartózkodik senki.Itt is dél-délután kettő között kapcsoljuk fel,de ha én itthon vagyok megy délelőtt is mert a szobám ennek végében van és ilyenkor jövök megyek.
    Gondoltam majd lemérem fogyasztásmérővel ünnepek alatt ha egésznap megy és ha csak a fenti időpontokban a klíma.Csak kell 2 nap amikor kb azonos a kinti hőmérséklet.
    Szóval ha kb azonos fogyasztás jönne ki az egésznapos és fel le kapcsolgatás között az lenne a fő kérdésem a gépek állapota szempontjából melyik jobb megoldás?
    Ha mennek non-stop a klímák és leolvasztgadtnak ki és bekapcsolnak maguktól,vagy ha én kapcsolom be őket x időpontban.
    Laikusként úgy gondoltam,ha kevesebbet megy az jobb a belső alkatrészeknek,de a múltkor talán az index fórumon olvastam a manuális ki be kapcsolás és amikor "erőlködik" a hideg légtömeg újra felfűtésével az rosszabb neki mintha egésznap menne.

    Köszi.

    [ Szerkesztve ]

    LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

Új hozzászólás Aktív témák