Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sanzi89

    addikt

    válasz tibibi #51996 üzenetére

    Amit írok az nagyon szubjektív lesz, de úgyis a véleményemet kérdezted, szóval nem gond. ;]

    Ugye nekem a Sensira-val is annyi volt a bajom, hogy a kültéri hangja nagyon behallatszódott a házba, ami, mint kiderült nem 100%-ban a klíma baja, de ezt te tudod megítélni legjobban, hogy nálad miként muzsikál a többi Sensira-hoz képest. :D

    A beltéri véleményem szerint gyakorlatilag ugyanolyan, automatán vagy fenyőfán használjuk, nem észlelünk lényegi különbséget. A Perfera kültérije csendesebb, és kevesebb rezonanciát generál. Ha nem egy rossz falon vagy esetleg a földön lenne, akkor szerintem ez a különbség se lenne kritikus. Leolvasztásban van még szerintem különbség, a Sensira mindig jeges volt már, amikor a Perfera még valamiért nem. Persze a legnagyobb hidegekben a Perfera is lefagyott.

    A Perfera parasztvakító funkciói (kültéri csendesítés, okos szem, ionizáló bigyó, fél fokonkénti hőmmérséklet állítás, stb.) szerintem totál értelmetlenek. Távirányítóján van háttérvilágítás, ez nagyon apróság, de nekünk hasznos.

    Röviden, ha valakit a Sensira hangja nem zavar, akkor szerintem totál értelmetlen több, mint kétszer annyiért egy Perfera-t venni, mert ezen kívül én nem tapasztaltam lényegi különbséget. Mondom ezt két Perferával. ;] Az, hogy jobb az SCOP-ja engem pont nem érdekel, mert egymillió év alatt se hozná be az árkülönbséget.

    [ Szerkesztve ]

    "Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Új hozzászólás Aktív témák