Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Morris #19501 üzenetére

    teljesen más lenne a helyzet a gázos üzemekkel, ha az adminisztratív környezet nem lenne ennyire lehetetlen mint amennyire az. kezdve azzal, hogy kéménybélelés, folytatva azzal, hogy utána is kanossza van folyamatosan miatta, kötekedés a kéményseprőktől és überszigorú előírások a felszerelhető készülékekre.

    ha megvan egy régi fég kazán ami örök mint a nyomorúság és adja a meleg vizet plusz a katvéd sem köt bele a kéménybe akkor a legjobb (legrentábilisebb) az átfolyós, de ha létesíteni engedélyeztetni kell ma engedélyezett eszközökkel annak olyan brutális ára van (és oly annyira bizonytalan hogy 4 év múlva is békén hagynak, illetve tartós eszközt sikerül venni és nem kell 5 év múlva súlyos százezrekért cserélni, engedélyeztetni stb.) ami nem tudom milyen időtávban térül meg.

    nálunk a meleg víz kruciál, mert lehet át kell állni bojlerre a katasztrófavédelem miatt, baromi zabos is vagyok miatta és parázok a fogyasztástól de nem nagyon térülne meg egy bélelés plusz korszerű eszköz beszerzés. még a lakás árában sem.

Új hozzászólás Aktív témák