Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • forguet

    Topikgazda

    válasz Marci112233 #80904 üzenetére

    Ez leginkább VRM függő, matx-ben is van jó, de tény hogy átlagban jobbat pakolnak az ATX lapokra és a legjobb VRM-ű lapok között a legtöbb ATX.

    #80900 Viktoár:
    Elsősorban a ventik mennyisége és minősége: mennyi levegőt szállít milyen zajszint mellett, mennyit lehet beletenni és milyen helyekre.
    Számít a mesh és/vagy porszűrő minősége, lyukmérete (légátengedés vs por), a ház hátsó kialakítása (hogy tud távozni a levegő), kábelmenedzsment - ez nem csak esztétika, de funkció szempontból is fontos (jó kábelmenedzsment = kevesebb akadály a házban a levegő számára).
    Sokat számít a ház "tágassága" is: az atx házakban szellősebben vannak az alkatrészek a levegő hatékonyabban át tudja fújni, míg az matx házakba bezsúfoljuk az alkatrészeket és kevésbé tud akadálytalanul áthaladni a levegő. Ez sem minden esetben van így, és vannak jó matx házak is, de átlagban ebben jobbak az ATX házak.
    És akkor ott van még a házak belső kialakítása, pl a Torrent visszatért a felső tápos elhelyezéshez, így alulról direktben fújhatnak a házventik a VGA-ra.
    De van sok jó opció pl szélesebb házaknál oldalra kerülhet a táp (lásd Lian Li Air Mini), vannak vertikális szellőzésű házak, illetve most sok innovációt látni a piacon, hál'Istennek a gyártók egyre kreatívabbak nem csak design, hanem funkció terén is. Ez egy jópofa összefoglaló a GN-től az újdonságokról

    [ Szerkesztve ]

    Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

Új hozzászólás Aktív témák