Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • oszkarfincs

    aktív tag

    Üdv!
    Egy afféle gamer pchez keresek házat (i5+gtx660), ami csak néha lenne játékra használva. Az esetek 90 százalékában teljesen átlagos, irodai munkát végeznék vele, böngészés, photoshop, ilyenek. Kezdetben 2 winchesterrel használnám, később ssdvel bővíteném. Fejleszteni nem akarom, maximum a port törölném le a tetejéről negyedévente.

    Fontos lenne, hogy legyen usb3as előlapi csatlakozója (egy is elég), de nem teljesen tudom, hogy a kiszemelt alaplap (Gigabyte B85M-D3H) tudja-e ezt. Olvastam egy ház-tesztben, hogy usb3as portból is "többféle" van, azt hiszem valami 19 pines verzió (?) hangzott el, őszintén szólva fingom sincs róla, nyilván olyat szeretnék, ami az alaplapi usb3 sebességét ki tudja teljesen használni.

    A sokat dicsért zalman z9 nekem túl dizájnos, valami egyszerűbb is megfelelne. Ami nagyobb baj, hogy az usb3-as (Zalman Z9 U3) verzió több mint 18 ezerbe kerül, jobban örülnék, ha közelebb lenne a 10hez. A különbözetből pont kitelne egy erősebb proci vagy egy nagyobb hdd, esetleg kicsivel többért egy erősebb vga.

    További szempontok: minél halkabb működés, hosszú távú használat.

    A Cooler Master N400 például csak 13 ezer, látszólag tudja azt amit szeretnék. A kettő közül azt venném, amelyik jobban megéri az árát. Mit tanácsoltok?

    Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Új hozzászólás Aktív témák