Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • feco100

    tag

    válasz Rolcsi1 #35191 üzenetére

    Nos, kerekedő szemekkel olvastam a tapasztalataidat.

    Én még mindig meg vagyok elégedve ezzel a házzal. Még mindig jó választásnak tartom kategóriáján belül. Pedig egy párszor már én is alakítgattam, variáltam. Nekem úgy tűnik, hogy esetlegesen Te kifogtál egy nem teljesen 100% - os darabot. Bár nálam is volt egy pár darab hitványul sikerült csavar, de mentségükre szólva bőségesen csomagoltak hozzá, így engem annyira nem zavar. Igaz ami igaz ennyi pénzért adhatnának hozzá olyan csavarokat, amelyeken jól sikerült menet van. Ez tény!

    Megmondom őszintén, hogy a hozzá adott ventilátor szabályzót én ki sem bontottam. A BIOS - ban szabályzok mindent. Úgyhogy ehhez nem tudok érdemi hozzászólást fűzni. De egyáltalán nem hangosak számomra a gyári ventik. A fordulatszámuk 650 körül van, a gép pedig kb. 60 cm - re van tőlem a padlón. Egyedül az első ventik helyével nem szimpatizálok, a műanyag pöckök miatt. Bár úgy láttam mintha a mostanában kiadott újabb (Arc Midi R2) verzión már azok is csavaros rögzítést kaptak volna. Tehát ezen már javítottak.

    Az oldallapokat már egy párszor én is lekaptam (én is szeretek gépészkedni) mire sikerült véglegesíteni a ventilátorok számát és helyét, a kábeleket és hardvereket, de én ugyancsak nem tapasztaltam rosszat. Se nem volt rozsdás, se nem jött le vagy éppen ment fel nehezen. Sőt nekem meglepően masszívnak tűnik.

    Igazából nem egy olcsó ház, ez igaz. Úgy vélem ezért estek rosszul Számodra ezek a hibák. Ez megint csak tény! Ha az ember kiad közel 30 ezret egy házért akkor az legyen jó, minden szempontból. Tehát én megértem a reakcióidat. Sajnos ez van. Lehet olvasni rengetegféle tesztet, tapasztalatot olcsóbb - drágább házakról és sajnos a drágábbaknál is előfordulnak gyártási hibák nem csak az olcsóbb kategóriánál. Tudom ez Téged nem vigasztal! Itt a fórumon viszont van egy pár Fórumtárs, aki velem együtt nagy megelégedéssel használja a Fractal Desgn Arc Midi házát.

    Remélem azért előbb vagy utóbb sikerül megbarátkoznod ezzel a házzal és inkább a jó tulajdonságait veszed majd előbbre.

    Üdv.

    Úgy tanul a gyerek, ha kérdez!

Új hozzászólás Aktív témák