Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pixelmester.

    aktív tag

    válasz anonym1s #8217 üzenetére

    Igen, ez elég jó! :K
    Teljes EU térkép, TMC, Bluetooth, tud ez mindent! (és ezen már az új kezelőfelület van)
    Illetve van a Garmintnál ez a Smartphone Link, aminek az a lényege, hogy az okostelefonoddal tudod párosítani a navit, és akkor online funkciók is elérhetőek.
    (ha nem ragaszkosz az 5colhoz, akkor a 2497 annyiban jobb, hogy az ugyanezt a felbontást hozza egy kisebb kijelzőn, tehát jobb a pixelsűrűség. én ugyanemiatt vettem nüvi40-est nüvi50 helyett.)

    Amúgy a Garminok hardverileg mind nagyon jól össze vannak rakva, kijelzőben verhetetlenek. És a tartókat is nagoyn jól megcsinálják, szerintem ez a gömbcsuklós konstrukció zseniális megoldás!
    Nekem az aksi is jól bírja, több mint egy év után is, és nem melegszik, nem akad.
    Szoftverre is jók, én a kedvencek kategorizálhatóságát nagyon jó ötletnek tartom, használo is ezt a funkciót. És sok jópofa megoldás van még benne.

    Mondjuk iGo után picit szokatlan lesz a Garmin, első ránézésre a Garmin fapadosabbnak tűnhet, mivel az iGo sokkal jobban rá van állva a grafikára/parasztvakításra. Nekem is iGo volt Garmin előtt, de nem bántam meg a váltást. (Én amúgy még a Waze app-et használom kiegészítésnek a navi mellé, a valósidejű forgalmi infók miatt.)

    Én most egy nüvi3597esre szeretném cserélni a mostani nüvi40-est.
    Igaz, elég durva ára van, de nekem nagyon bejön, szóval kell egy! :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák