Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Sterilzona #82633 üzenetére

    Akkor ha minőségi, minden szempontból korrekt vezeték nélküli (jó szenzor, reszponzív wireless) egeret szeretnél, a legolcsóbb létező megoldás a Logitech G305, kb. 16 000 forint, ami igen jó árnak számít, ráadásul ha az AA elem helyett egy könnyebbfajta AAA akksit + konvertert használsz, nyolcvanpár grammra levihető a tömege.

    Ha a kicsit nagyobb méretű rágcsálók mozgatnak, a Logitech G603 a belépő ebbe a kategóriába (szintén HERO szenzor és Lightspeed wireless), kb. 20-22 000 forint magasságában, viszont akkor már érdemes komolyan elgondolkodni azon, hogy nem éri-e meg még ~5000-et rátenni és venni egy Glorious Model O Wirelesst, ami még akkor is 20 grammal könnyebb a Loginál, ha abban nincsenek elemek (óriási tömegbeli előny a Glorious javára, ami egyáltalán nem elhanyagolható/elhanyagolandó tényező, ha nem csak desktopon tologatod a rágcsálót pár centiméteren; ha nem nagyon emelgeted a patkányt, ez kevésbé fontos szempont, de a magam részéről akkor sem favorizálnám a nehéz perifériákat).

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák