Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz papptibor76 #7587 üzenetére

    Ezen jót nevettem.
    Aki kicsit is komolyabban gondolja a játékot, mint offline lődözés meg seregépítés, az sírva töri ripityára az összes wireless egeret. Még a Logitech G700 is egy hulladék. Pedig adtam neki esélyt.
    Persze akinek fel se tűnik a +15-20 ms késés, azt lehet nem zavarja. Abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy nincs olyan szinten a játéka. És valószínűleg nem is lesz soha, de ez már egy másik kérdés. Egyszerűen hiányzik a megfelelő szem-kéz koordináció.
    Ill. ahogy iamthesonar is mondta, Trust, Speedlink, A4Tech, Asus, Gigabyte stb. is gyárt "gamer" egereket, de ez nem változtat a tényen, hogy az összes egy rakás sz*r.
    Megy a népbutítás keményen. Csili-villi, használhatatlan feature-ök, effektív zsellérflashbang-ként funkcionáló, (papíron!) jól hangzó adatok. Aki bedől ezeknek, az meg is érdemli (bár minden bizonnyal fel sem fog neki tűnni, hogy átverték).

    Ezúton kérnék tisztelettel mindenkit, hogy játékra NE ajánljanak wireless egeret, mert vannak olyan emberek, akik ilyeneket olvasva képesek és megveszik.

    Akadozó madzag: ennyire nem lennének kreatívak az emberek? Egy darabka cellux csodákra képes...SOHA nem akadozik a madzagom. Még egyszer kiemelném, hogy SOHA.
    Amúgy nem tudom, ti merre voltatok, amikor a kétgombos (görgő még sehol), golyós, serial-portos egerek voltak a nonplusz-ultra. Akkoriban senki nem zokogott mondvacsinált problémákon, hanem szimplán csak örült, hogy a billentyűzeten/joystick-on kívűl van egy újabb lehetősége az irányításra.

    Szavaimat ne sértésnek vedd, mert nem annak szánom.

    CséZé: nem kell driver. USBfix, mouseratechecker. Ha nem akarsz vele játszani, ezek sem kellenek (amúgy ezek nélkül is lehet). Szimpla plug 'n play. Ahogy azt elvárná az ember.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák