Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #16939776

    törölt tag

    válasz gbela #74524 üzenetére

    Ez a program a PC-n lévő USB ajzatón bejövő nyers adat és a képernyőn megjelenő pointer pozíciója közti késést mutatja, ez "nem az a lag" amit te keresel. Az egér fizikai elmozdulása és az USB csatlakozóján megjelenő elmozdulás adat közti késést nem tudod ebben a formában megmérni.

    Én egy 1db PS/2-es billentyűt és 1 db usb-s egeret használok. Lan, Onboard hang le van tiltva, és sata eszköz/ vezérlő sincs, ami a CPU-PCH közti PCI-express kapcsolatot terhelné, tehát az USB híd van egyedül használatban a PCH-n keresztül. Ennek ellenére az egér legtutibban a PS/2 port alatti USB csatlakozóval működik, ami eszközkezelőben lévő sorszámából következően a CPU-ba épített natív USB vezérlő első csatlakozója lehet.

    Ha csak hosszabbítani szeretnéd a jobb rálátás miatt, akkor próbáld ki sima A-A hosszabbítóval is, kihagyva a monitorban lévő HUB-ot.
    A monitorban lévő hub a monitor védőföldjén van, amit az A-B kábellel összekötsz a PC házzal, ami már, annak egy másik pontján (video/hdmi/DP) kábelen keresztül is össze van kötve a monitor védőföldjével. A két készülék (PC,monitor) védőföldjén mindenféle RF zavar-áram mászkál, amit a bennük működő kapcsolóüzemű tápok tesznek rá, akár jobb lehet az "elért eredmény", ha nem teszel n+1 összekötést/hurkot a kettő közé, és nem ezen a hurkon keresztül vezeted az egered által szolgáltatott adatot.

Új hozzászólás Aktív témák