Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • knix

    tag

    válasz jim bcs #31603 üzenetére

    Hogy hova szeretnék kilyukadni?
    Mondok egy példát.
    Oda szeretnék kilyukadni, hogy ne írj ilyeneket pl:

    "Játékok alá egyébként mindegy hogy lézer vagy optikai csak 3000dpi vagy afelett legyenek"

    mert ha nem olvasnám régóta ezt a topikot, akkor még elhinném, és beállítanám, és a végén még nem érteném, hogy miért lőnek csgo-ban mid levelen RIPITYOMRA, mikor az egerem megközelítőleg sem lenne (és lehetne) optimálisan beállítva.
    Valamint az sem ártana, ha valaki megpróbálja elmagyarázni, hogy ez miért butaság, akkor nem kikérnéd magadnak, hogy ez neked így jó.

    Meg úgy általában az egyszer betévedő tanácskérő emberkéket érdemes az első hsz-re irányítani, és azon felüli kérdésekre válaszolni, ahelyett, hogy olyanként írunk valamit, hogy magunk sem vagyunk tisztában az első hsz nagy részével.

    Ez persze csak azokra érvényes, akik játékra keresnek egeret, akik átlagos/casual felhasználásra keresnek azoknak simán nyomathatod, amit eddig, mert mind1.

    Mielőtt megint leírnád, hogy NEKED, meg SZERINTED mi jó, nézz meg pár csgo-s arcot (vagy bármilyen komolyan vehető fps-es arcot), hogy milyen egerekkel és beállításokkal (ha nem szeretnél keresni: max 1000 dpi, nagyon kevés lézer) játszanak, majd jusson eszedbe a nagyonrégi nagyonszar vicc az emberről meg a szembe forgalmas autópályáról.

Új hozzászólás Aktív témák